Hemmastadd i umeå igen. dags att fara imorgon då

Instalerat alla väskor. Eller garderoben så att säga för alla (chockande många dessutom) väskor inehöll i princip bara kläder. Älskar min garderob♥ Den är så stor, fin, vit och just nu väldigt organiserad:) fast Stina inte kunde låta bli att rota och ta med sig endel hem igen:P 
Känner mig annars väldigt oorganiserad när det gäller denna resa. Fast allt löser sig! bara packningen jag vill ha bättre koll på. VET att jag har glömt nått viktigt. Förutom skorna som Hillevi ska fara förbi hemma i skell och hämta imorn..

Har varit duktig ikväll och både tagit tag i studiebidrag/lån för denna termin och bostadsbidrag. Tack pappa för hjälpen♥ Du är ovärdelig!  

Annars så har jag mina ondaföraningar att jag kan komma att ha ont i magen (på riktigt, inte oro osv) tills jag åtgärdat och varit hos doktorn. Typisk att det skulel börja nu! har ju varit så låångdraget å så ska de börja säga stopp nu?! SkiT! Snabbt övergående sporadisk blixtsmärta har övergått till konstant. Tusan. Fan för detta Glutenhelvete. Hoppas verkligen jag har fel. Men kan inte hitta den felande länken i mina resoneringar.. Min tunntarm är nog sönder nu känns det som.


Imorgon mot huvudstaden i bil.
Nu ska jag sova. 
Kram


    

Nu ska jag väll snart ta tag i den här igen! När jag kommer hem! Ett litet tag bort bara..

Imorgon->Umeå, Torsdag->Bil till stockholm, Lördag->KRETA med Hillevi och Joanne. Hemma den 28 på morgonen i Ume.

Nedan; Framför pantheon i Rom        
de bra bilderna från Romresan (=matildas) är härmed på min dator

RSS 2.0