detta har hänt:

påbörjat min APU på kirurgen 2, skellefteå lassret
 mke som skulle kunna sägas där, men kort →känns bra, bättre än min andra praktiker.

varit i Ö-vik och hälsat på
korta versionen →stan, MaSSa mat, earth hour med tomas dileva(;)haha) och fackeltåg, lasergame (i jeans:S), UPP (filmes asså), å en massa annat småttågott=)

♦var tänkt att jag kanske skulle ut på fredan, men somnade vid tvn och sen fick mamma slita upp mig och följa en elin, som inte var stadig på benen, till sängen(a) haha
så sov från ca 7 till 5 då det var upp&hoppa, ducha och iväg till Övik. sen sov jag också hela vägen till övik(3h). Så överlag 13h sömn den natten. JAG VAR TRÖTT!!!(A)


sen minns ja inget mer just nu. Men mer finns det. Måste bara orka minnas. så de är nog kört! men ni fick ju veta lite;)(a)

oooppsi då(A)

okej inser att jag inte har skrivit på ett tag:]

äntligen

Projektrapporten klar!:D
inlämnas imorgon.
-lycka!!
Vi firade med Ben&Jerrys;)




›praktik imorgon -pirrigt


.





orkar inte behöva bevisa att jag mår dåligt.
vill inte behöva använda onödigt många ord då jag har ont i halsen, så ta inte illa upp om jag låter kort.
kan inte skrika tillbaka så skrik inte åt mig, då jag inte kan försvara mig.
orkar inte bevisa att jag mår dåligt


• älskar er



 


sjuk:( fast inte kan man vila för de

Mår inte bra just nu!!! har blivit dåligare och dåligare som veckan gått. Igår skulle jag i normala fall ha stannat hemma. Men det var engelska nationella som jag känner att jag bara inte orkar skjuta upp och så var det kris med projektarbetet som var tvunget göras. Så det blev skolan endå, och snacka om länge ja var där. 12 å en halv timma var jag i skolan sammanlagt igår!!! Förklaringen kan förkortas i två bokstäver -PA! vi slutade vid tre och stannade i en datasal skrivandes på PAn. Sen for jag inte hem föränn nio. Vi var två grupper på tre styckna som stannade och kämpade på. Vi åt frasses, som aldrig smakat godare. Haha vi kände oss lite som inbrottstjuvar. verkligen dålig inbrottssäkerhet, vem som helst skulle kunna stjäla vad som helst. 
Men även om jag mådde skit så hade ja jätte kul, vill inte vara ifrån er i 6 veckor nu ju:( å sen har vi bara typ 4 veckor kvar:S vill inte att de ska ta slut, Jag har väldens bästa klass!  

Engelska nationella är ju då avklarat förutom muntliga som blir efter prktiken. Det gick piss på hördelen då jag hade ont i huvudet och inte så lätt att koncentrera mig. men de blev inte lättare kan ja medela då de i bakgrunden på en intervju hade tågljud som gjorde att hela mitt huvud började snurra. Gick för allt i världen inte att höra vad som sades:S 

idag vaknade ja upp och trodde att jag inte skulle kunna prata på hela dagen. halsen var helt ingentjett och hade fått småblåsor i kinden som störde nå regält. Hade ingen feber, men det kändes som om jag skulle svimma och hela kroppen var öm. Inte kul morron alltså!:( 
men det blev efter många tvekningar en tripp til Johanna för att göra ytterligare PA. Då gick det hyfsat bra, men var ganska slut då ja kom hem. Å mer blir de då vi ska hålla på imorgon å, från mitt på dan tills vi blir klara.
Jag kommer vara död! 

Å på måndag äre APU som gäller. Har bara en presentation av avdelninge första dagen, vad ja vet i alla fall. Är sjukt nervös!    

APU nästa vecka -pirrigt!

Helt slut, ont i halsen och får till och från blixthuvudvärk (faan jag var ju just sjuk, vill inte igen!) Sen har vi match imorgon i Umeå, så det blir till att åka buss så fort skolan sluat, hinner hem och vända i dörren. Hoppas bara att "sjukdommen" inte blir värre, för sista matchen på sesongen skulle jag gärna spela.

Det har varit en stressig vecka så länge, å värre blir det!
Vi kom i måndags till skolan efter lovet och till vår förvånging, och minst sagt ilska, så får vi höra av våran engelska lärare att det är minsan Nationellt prov. Ingen metal förberedning ens här inte:O Men de va bara att bita ihop och köra. Vi skulle ha halva den lektionen och halva nästa.
Lite surt var det dock då hon efter kom på att vi ju inte fått ett tillhörande häfte som skulle läsas:O! Så vi fick ytterligare en lektion så att de som var tvungna at börja om fick tid. -lite upprörande, men innebar mer tid för mig, så ja ska inte klaga. Vi har även 2 till delar av engelska nationella på fredag och den muntliga delen efetr praktiken. Huuur mke som helst känns de som. å vi har typ inte gjort någonting på hela kursen, så hela betyget vilar på dessa prov:S 
har även haft "nationellt prov i svenska C. men har egentligen inte det, men vår lärare gjorde ett eget. Vi skulle förbereda oss, men jag han/orkade inte så ja körde på känn, och det gick väl hysat. Vågar inte gissa riktigt. Men vi fick tillbaka betygen på vårt argumenterande tal, och (några få) krönikan. Kan lite blygt säga att jag fick mvg på bägge:] (-glad!:])

Annars så har det varit mke PA (projektarbete) i veckan. De ska vara inne på fredag och trots att vi jobbat bra, åtmindstonde tills för några veckor sedan, så har vi paaaniiiikkk:S har inte hunnit skriva rapporten än, inte ens börjat:S Men vi ska klara det! Fick tills på söndag på oss och Johanna och ellen ska jobba imorgon då jag är i umeå, sen blir det hård körning på fredag och vi ska träffas i helgen. puuuhh vi kommer var slut!!!


Nästa vecka är det APU dags och jag ska vara på Kirurgen 2. Känns jätte pirrigt och jag vill verkligen göra bra ifrån mig!


sovgott och dröm söta drömmar

han skulle ha vunnit


Utstålning eller vad!?!
älskar att björn är me

SERIESEGER!!!!!!!!

Matchen slutade 9-1 mot KAIF och vi spelade riktigt bra. Jag är stolt över er tjejjer! Blev några assist till stina och kanske ett mål, minns inte riktigt men de påstår de i familjen så..:] haha jag kommer aldrig ihåg vad jag gjort ute på plan(a). Blev ett stukat lillfinger på köpet också, men de var lindrigt.
-Så nu är serieseger klar (trots en match kvar) och vi går upp i 2an:D 
Johan,vår duktiga tränare, fick sig en duch i pommac och det blir lagfest (utan alkohol!, då mer än hälften än under 18) någon gång efter sista matchen.
SKITBRA TJEJJER!



att det är skola imorgon vill jag inte riktigt tänka på och njuter av glädjen en stund till, innan vardagen gör sig påmind. 


!

SERIESEGER!!!!!!
2an nästa
:D


Även Orsaker har Orsaker

ÄVEN ORSAKER HAR ORSAKER
allt orsakas av någonting ›händelseförlopp kallas det
allt har en bakgrund
alla har olika balgrunder
alla ser i första han sin egen sida
tills någon förklarer den andra sidan för dem
som de bara förstår om de kan lägga sitt ego åt sidan för en stund -och lyssna

varför ska det vara så jävla svårt. det finns andra än en själv i denna värld.
var opartisk, se den andra sidan! bara då kan du förstå.
andra kan se saker annars än du. acceptera.

!

happy birthday to you

sista minuten(snart 12, puhh ja hann) Grattis til Erik som fyller 19 idag:D Hoppas du haft en toppendag!!

dETTA förstörde min kväll

fy fan..
sorry, tävlingsmänniskan i mig kom fram:]


Älskar min morfar, han tyckte Eric Saade var bäst!  haha♥


HUR I HELVEEEEEEETTTTEEEEE

HELT JÄVLA FANNNNNNN INTE JÄVLA MÖJLIGT:o:o:o FAN SVERIGE FAAAAAANNN ALLTSÅ!!!! hUR FAN???????? dfE ÄR INTE JÄVLA MÖJLIGT

URSÄKTA SVORDOMMARNA - MEN DET HÄR ÄR HELT JÄVLA HJÄRNDÖTT!!!!!!! VA FAN, HON KOMMER SE UT SOM NÅN aaaaaaaaaaaaaaahhhhHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH........


kommer säkert göra ett ursäktande inlägg sen. Men nu ÄR JAG aaAAAARRRRGGGGG
salem var ju klart bäst! om inte han så skicka då Eric saade, han funkar då utanför sverige. MEN SNÄLLA?????:c     VEM SOMHÄLLST ANNARS, SNÄLLA

beställa skorna? joo..eller..typ

fick ett städryck idag så nu är mitt rum beboligt igen. Annars så har dagen varit händelselös. men ändå har den gått så snabbt.
Nu ska jag snart skjutsa stina å hennes kompis till nån festlikande sak.
Sen blire mello med mums, och mormor och morfar kommer hit för att umgås å se på renoveringen.

›Imorgon blire match mot KAIF och vi ska KROSSA!!!!


Sandalett från Skopunkten.com
?
stina kan tänka sig dela. men beställa kostar frakt. Jag skulle ha köpt dom i torsdags! 
men 11cm klack? klarar ja det? härda?
HAha gu va ja ä velig;)

snart är lovet över

Klar med en sommarjobbsansökning. Gud vad det blivit avanserat. Så landstinget är avklarat, nu äre komunen kvar. Men just den sidan låg nere för att de höll på å tjollra me uppdateringar eller nå sånt.
Vet inte om ja ska söka nån annan stanns. Kan inte komma på vad. Skulle egentligen vara kul att prova något annat, men när man är utbildat undersköterska så får man ju bättre lön, och vem säger nej till det. Kanske jag om jag hittar nått som verkar roligt. Förslag?? (snälla)

Var ganska slut ikväll. känner mig allmänt sunkig och håret står åt alla håll. Har koncentrerat mig mke idag för att vara lov, men var så illa tvungen. Och inte var det sista gången det här lovet heller skulle ja gissa, då ja måste höra med JohannaH om vi ska göra PA då det börjar bli kris om tid.
Har fått hjälpa till å bära å vara smakråd om vartannat hela dagen för att mamms å papps håller på att göra klart makeovern av vår hall och mat/allmännrum. Börjar bli lite less och mitt engagemang börjar sina, vilket mamma har märkt och stört sig lite på. De har varit hur duktiga och flitiga som hällst och jag är riktigt imponerad. Pappa har btw det störtsta tålamod jag har sett. men det är inte första gången han bevisar det♥. Hur ska ja någonsin hitta en pojkvänn som kan mäta sig med min pappa. Jag blir nog singel förevigt haha;)

Sen kom Stina hem idag efter att ha varit i Hudiksvall med hennes pojkvänn och hanns syster för att hälsa på deras morfar. Hon hade då haft trevligt och fick sig en liten chock då hon kom in till ett annorlunda hus än hon lämnade. När hon for var väggarna just slipade och hela huset låg under slipdamm så lite annars var det.  

happyface från i tisdags
då hade man hela lovet framför isg

o


Timeing;)  å söt är han

Umeå igår

Vi var 7 styckna som for till Umeå igår via minibuss från klassen. Vi shoppade, åt mat(med 7 tjejer så var det inte lätt och vi delade upp oss) och såg Alice i underlandet i 3D. Filmen var hyfsat bra och de var kul att se i 3d, fast man börjar bli mindre och mindre imponerad av tekniken numera, den är aldelens för vanlig, och man förväntar sig alltid "fantastiskt" för att utvecklingen går frammåt hela tiden. Men det var helt klart et uppklyft att se i 3D. Varför kan vi inte få de i skellefteå å?!
mkt trevlig dag och den fick mig bara att inse hur mke ja kommer att sakna er allihop när vi tar studenten! 
En tröja blev inköpt från Monki. mitt enda inköp då jag blev snål. Hittde ett par byxor som jag verkligen gillade, men de var alldelens för dyra och skorna funderar jag på att köpa sen. men 11cm klack kändes i fötterna bara efter att ha provat dem och jag undrar om jag kommer klara av att använda dem.  
Monki

nu ska jag ta tag i mina sommarjobbsansökningar och jag är framme på den delen då ja ska skriva ett personligt brev. puhhh jag känner mig slut i huvudet bara av att tänka på det. Så mke koncentration kommer behövas idag.
Nu ska ja fanimig ta tag i det här så jag slipper ha det tryckandes innom mig som en stor stressfaktor! Även ansökningar till högskola måste börja få en ORDENTLIG fundering.
skoljobbet får skjutas upp. orkar inte. går ju under snart.



puss på mamma å pappa -tack, älskar er!


en väldigt trevlig dag

Piteå idag=) Jag och Matilda hälsade på ElinK i hennes lägenhet. Tog sin lilla tid att hitta dit, haha;) sen vart de lite stan osv innan vi for hem. Snöoväder hela vägen hem, men ja la mig bakom en långtradare så jag följde hans ljus då gick de hyfsat bra.
kort kort om dagen vart de. Men är jätte trött så ska göra en tidig kväll så ja orkar upp imorn då de blir en tripp till UmeÅ med några tjejjer från klassen. Vi ska gå på stan och se Alice i underlandet i 3D=) kulkul=)!

dröm söta drömmar

:]

Nu är ni säker jätteless
men jag lägger in en annan bra låt, för att väga upp mot musikalerna
fast han var med i Raise your voice, osm ju typ är en sorts musikfilm. sen var han även med i What a girl wants med Amanda Bynes, även där sjöng han.
Han är hur som hellst söt och kan sjunga riktigt bra.



å sen så kan jag inte hejda mig utan slänger in en till gulligsak från en musikal(förlåt)
han är såååååå..wow
se själv


å sjunga kan han!!!


hans band(som å är bra!)


å så blev de ytterligare en, sorry(A)

tango

Haha har inte så mket att göra som ni ser. Så här kommer ytterligare ett youtubeklipp som jag brukar lyssna på. Som ni ser så gillar jag musikaler. kan inte förklara varför, bara har en förkärlek till dom.

Så nu kommer två tango låtar.



Seriöst sätt er ner och titta på musikaler!!!

phantom of the opera

Några av mina favvoritlåtar från filmen. Gillar alla, men de här är i toppen.
egentligen ska man se filmen för att förstå och riktigt upskatta låterna då alla hänger ihop med varandra och storyn på ett "lapptäcke"sätt.

shoes

Dessa kom med hem idag.
Din Sko
Lite vågat för min del, då jag mest har enfärgat, men jag tyckte de var så fina.
Synd bara att det är ett tag innan jag kan använda dom. Slasket kommer ju inte försvinna i första taget pga den enorma snömängd som ska smälta. Vi kommer ha floder rinnande lite varstanns. Kanske får vi åka båt till skolan;)

prövade å endel högklackat då syster vill köpa ett par (vi köper ofta tilsammans då vi har samma storlek och ändå kommer låna av varandra, så vi delar =billigare). Men jag kan INTE gå i dem. Måste börja öva och det är NU om jag ska lära mig. Är jätte snyggt med högklackat -om man kan gå i dem! Men det blev inga idag, även om vi hittade ett par som var riktigt fina.

soliga dagar kommer alldelens för sällan

bilder igen.. less nu då?

urval ur bilderna jag tog på den där promenaden i torsdags. De är verkligen amatör, men jag övar ju(a)





såhär djup snö var det uppe på ängen ovanför vårt hus:o och jag vandrade genom hela -ganska jobbigt! och jag hade snö ända upp till knäna, innanför täckisarna när jag kom hem:S

lite ego kände jag för att vara


btw blir mina ögon jätteläskiga när jag får små pupiller:S


borde snart då sen, orkar inte

idag vart det lite stan med syster och mamma. Var tänkt att det skulla bli längre och mer kläder men det blev kort och mke lampor. Alltså inte som planerat. Men blir mer stan i veckan så ja gråter inte. Imorgon blire en liten tripp med matilda med ett särskilt mål i sikte och sen ska vi och hälsa på ElinK i piteå på onsdag. Ska bli jätte kul, har blivit uppskjutet ett tag nu så äntligen blir det av=) 

Har så mke jag borde ta tag i nu när jag har tid. Men jag ORKAR INTE. kanske lite att jag inte vågar heller, undermedvetet, men tar emot att börja och det tär på mig.


lyssnar på den här just nu. gillar den. å gillar videon. 
  
trodde hon hade rött hår, så fattade först när jag skulle söka efter den att det var Paramore(a)

kojjbyggande med syster

nu blir det mke bilder, javet. men jag kan förvarna er att det finns ännu mer från denna dag. jag var ju ute å gick me kameran å;) haha hoppas ni inte blir less



jag har en väldigt fin syster!





^såhär mkt syntes av stinas händer när hon sträckte på sig



Annar ni hur jobbigt det var att gräva ut allt det där:O! tillslut vart vi för korta för att skyffla snön över kanten så vi fick dra det ut genom tunneln. som inte vart så kort.


såg film ikväll

tyckte om den.



snowfights på frilusdagen

lite mer bilder som fick ett eget inlägg;)







bilderna från frilusdagen

efter en hel del sorterande, då det vart en hel del bilder, så blev det de här:













^sara fastnade med kroken i sin egen sko. senare även i vanten;) HAHA















ni är bara såå bra!!=)


lördag och lovet har inte riktigt infunnit sig än

ska lägga ut bilderna från i torsdags. måste bara gå igenom och lyckas välja ut några. vart en hel det(!) bilder;) jobbar på det just nu.

annars så har det varit en skitdag:(
vaknade av en slipmaskin just utanför mitt rum som var så högljudd att jag inte ens hörde när väckarklockan ringde:O sen höll den på i några timmmar också:S -inte min bästa morron!:( 
sen fortsatte dagen i den chargången..:(

dock var igår trevlig. blir mer och mer en evighet mellen gångerna, så det får vi göra något åt!

nu blire mellodifestivalen för att umgås me föräldrarna.
sen ska ja å ringa å gratta min kusse på födelsedagen -Grattis Erik =)!

strålande humör

Har varit ut HELA dagen=D Hur skön dag som hällst!!!!! Behövdes en sån här dag för mitt sinnes välmående=)
Först frilufsdag me pimpling=)
Sen när jag skjutsat endel klasskompisar till sina hem så for jag hem till mitt eget och gick dirrekt ut i skogen med kameran. Blev inte så mke fina kort men jag njöt verkligen av vädret och skogen. Fick mig att sakna och längta ännu mer till stugan, får se när ja ska försöka ta mig dit.
Sen när jag tagit mig över ängen ovanför oss som var till min midja med snö(ni anar inte hur jobbigt det var att ta sig igenom det! jag hade snö innanför täckisarna ända upp till knäna), då ringer stina och påpekar hur himmla bra snöhög vi har på gården för att göra koja i! Jag som är upprymd över att ällt är så härligt just då är givetvis på!!=) Så vi börjar gräva i sinne. det vart inte lite snö som skulle flyttas på:O och eftersom gropen i slutet var högre än vi nåtte upp till kanten så fick vi problem men snön längst ner, som tillslut fick forslas ut genom den låååånga tunneln.
så jag komme inte in fören vid 6. Så en riktig heldag ute=)

jag har bilder på allt(!) som jag ska dela med mig av när jag laddat in dem på datorn.
men jag har träning kl8 som också ska orkas och hinnas med. Så bilderna kanske inte kommer idag. För jag kommer vara slut till gränsen på död när jag kommer hem, med tanke på denna minst sagt aktiva dag.

gonatt

Nu är svenska krönikan klar. Gick ganska fort när jag väl kom omkring till det. Ska försöka ta lärdom av det till nästa gång;)

♦imorgon äre Baldershowen på morron
›sen lite svenska då ja ska få lyssna på argumenterande tal(jag gjorde bort mitt förra veckan -vart lite fail)
›Efter det äre religion, där jag har en kännsla av att vi inte kommer göra speciellt mke 
›Sen ska min grupp ska stanna kvar och ta tag i slutspurten på projektarbetet
♦Torsdag äre friluffsdag och jag ska å pimpla. Det ska vara i ursviken, men ändå inte, har inte riktigt fattat riktigt, och det blir en bit dit, men jag å Johanna ska nog vara tappra å sparka. Vi får se om vi tar oss dit levande;)  

tycker som om den.



En av mina favvosar just nu!=)

oj det är visst mars

I brist på inlägg på ett tag så bjuder jag på några bilder från idag då jag desperat försökte skjuta upp att ta tag i svenskan. jag gör så ibland, dum som jag är. Har även suttit vid Spotify å lyssnat på Disneylåtar för att spendera tid emellan tvserierna på tvn(a) 
Haha inser att jag har mke att lära om fotografi, men övning ger ju fördighet eller hur?! Haha då har ni inte heller sett de som blev riktigt dåliga;)(a) 




Är ingen stjärna på redigering heller. Har fattat beskärning men inte mke mer(a) så bara för att påpeka så är de oredigerade.


RSS 2.0