=)

igår var en jättebra dag=) god mat, fast avokadon(inte akovado Matilda;) ) var lite hård;P pizzan var den godaste jag ätit tror jag och dubbelchokladkakan var bra, mastig dock så man vart jätte mätt:] om man lägger till chips och godis på de så kan man säga att ja åt upp mig lite vi vikt igår haha;) Men de vare värt:] 
Sen såg vi natt på museet 1&2, tvåan var bättre. gillar när man får skratta å har aldrig varit mke för skräckfilmer så det vart inte en sån trots haloween. 
Vi sminkade oss även som om vi var döda, men fick inte den effekt vi velat ha då vi mäst bara såg översmikade ut ;) hihi men kul vare, vilket ju efterallt är de viktigaset. Men jag måste verkligen öva på mina sminkskills då jag verkligen inte är duktig -kan inte ens sätta på en kajal:] (A)  

nu ska ja gå å ducha, pussis.


tomorrow

*pizza me halloumi -mumms!!
*dubbla lager choklad=efterrätt -mumms igen!!




Tack matilda!!

=D

nu börjar ja bli irriterad

hur mke ja än letar kan ja inte hitta den jävla kameran...
fattar inte vart den har tagit vägen????


jag(L)musikaler :]


Såg Fame på bio igår med Matilda. Hade hört att den inte var nå vidare men jag kan då överhuvutaget inte hålla med. Den var BRA! Jag är iåförsig jätte svag för musikaler(A). men den här var ingen såndär som man stör sig på för att de kan brista ut i sång och dans när som hälls, av ingen anledning och alla kan mirakulöst nummret. utan den kändes mer verklig. kanske inte världens mäst påkostade film, men de gjorde mig inte ett dugg! 
http://www.youtube.com/watch?v=EB7eaV5WbWs&feature=related
Innan filmen så gick vi på stan åt på subway och pradade på som vanligt -jätte trevligt! vi har missat/gått runt varann hela veckan verkar de som.
ser fram emot den där pizzan med hallumieost!  
btw..
Huuuuur gullig som hälls och har aldrig hört någon sjunga bättre!!!:]


Annars så är veckan packad med grejjer, vet inte hur ja ska hinna me allt som jag hade tänkt mig:S

Tränade idag, för första gången på hur länga som hällst. De gick i alll fall inte så fulkomligt kattastrof som jag hade förväntat mig och grämt mig över. De var hur skönt och kul som hällst att få spela igen!! känner mig en unns lättare undre tyngden som inte vil försvinna.


nu sitter ja här igen:S

HAHA som om de inte va nog me en långnatt så sitter ja nu här igen! klockan är halv tre (vintertid):O så en timme mer egentligen:S
den här gången äre samhällsB skiten som ska göras klart och ja har inte tid imorn. Ja ska nämligen upp å titta på IB-match å sen ska ja till sanna där ja måste ha klart den här jäkla saken.
Har haft lite strul å, när word bara slängde ut mig på min dator. Så ja fick ta bärbara, och tänka sig -ja har ej ännu blivit utslängd;) Har en del kvar på samhällsB skiten, men ja funderar på att stressa lite imorn istället å inte göra det så bra. Har i alla fall fått ner det från 17 random sidor till 5 mer koncentreade sidor. men mindre ska de bli, eller i alla fall mindre avskrivet så ja ska formulera om allt:S Jag orkar inte!!!

hoppas ni sover gott i era sköna sängar, ja längtar efter min.
JAG BORDE LÄRA MIG NÅN GÅNG!
pussis.

Blir glad av det vita utanför fönstret

Blev väckt 2 idag av att mamma ville att jag skulle fara och hämta stina hos robin och sen hjälpa till med maten. Efter lite gnäll så gick ja i alla fall me på de, men vi gjorde en latis och bestälde pizza som ja å stina hämtade upp i samma veva.
Nu sitter ja å ska föesöka börja me samhällsB uppgiften som ja måste ha klar imorn då ja ska sammanställa med Sanna å petter. Känns inte pepp, men ja måste så... Sen har ja även naturkunskap och religion att göra innan lovet är slut. Ska nog ta tag i det så fort som möjligt så ja får de ur vägen och kan slappna av sen.
Tur att mamma har bakat bullar så ja har nått att tröstäta medan ja sliter:]


pretty


nu kan jag de mesta om Gustav den tredje

HAHAHA är jag sjuk elller vad! klockan är nu 5 på natten/morgonen och jag har just skrivit klar min historiauppgift. HAHAHa men jag fråga Benny å han sa att de inte spela nån roll om man skicka in den innan 12 eller under natten så... (A)
fast den blev inge bra, tror ja missa poängen helt. men får hoppas på de bästa för ja gjorde mitt bästa försök som jag kunde göra just nu. Men ett bra betyg skullel inte va fel. Hoppas!! 
HAHAHA men snacka om sita minuten!!! jag har ju nå fel! För det är inte inte första gången jag gör såhär:P;) men de funkar för mig, tror jag pluggar bättre sent på kvällen/natten;P 
 
men nu ska ja kojsa. Blir nog att dra för fönstrerna och sova länge;)

Puss&Kramm

pluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggpluggoluggplugg

Historian kommer Aldrig hinna bli klar i tid och prov/redovisningen imorn kan ju ta å dööö.

omg mitt huvud snurrar..
av mer än en andledning
tror jag går och gömmer mig under täcket ett tag tills allt försvinner.

sovgott♥


vill nu nu nu!!

innebandy♥


svimmar -kan inte ta in information just nu.

Sovgott.

orkar inte just nu..

Siter på skolan. Slutade igentligen innan lunch för att alla andra lektioner blivit inställda. Men otur som jag alltid verkar ha så har jag rehabilitering på citymotagningen för mitt knä kl.3, så det blev att stanna kvar. Hade tänkt få en massa läxor undanstökade,  påbörjade, vad som hällst, men har knappt kommit nån vart alls:S
Hade sällskap ett tag i all fall vilket var skönt, men nu är jag ensam då ingen orkade vänta hur länge som hällst -jag förstår dom!

ikväll blire panik me läxorna! men av erfarenhet vet jag att jag ändå inte kommer komma igång me den fören klockan närmar sig läggdags. Finns så mke annat som är roligare!:] Och även om jag säger att ja ska, så är det ändå samma visa:S Men ett mirakel kanske händer, vem vet. Jag har då ingen motvivation över huvu taget!

Annars så är livet smått(?) förvirrande just nu! vet inte vart ja ska ta vägen. Inget stämmer, inget funkar, inget vill min väg (mke i alla fall!)

blläääääåfyyyy vill hem å sova 

 

Bortaa

kameran -spårlöst!  
kan inte hitta den någonstans:S
när ja tänker på de har ja inte sett den på ett bra tag

nu ska jag återvända till den ändlösa högen med läxor och tjura över att ja inte är nog frisk för att träna än.

pussÅkram


jävligt förkyld

sitter på skolan och funderar på att gå till systeryster och prova febern. Känner mig inte 100 så jag har dåligt samvete över att ja smittar alla andra:/ Men jag är så sällskapssjuk att ja spricker, så jag ska vara själviskt ett litet tag till. Förlåt tjejer!(A)
vill verkligen bli mirakulöst fri från den här plågan, blääääää för snuviga näsor och onda halsar!

vet inte va ja ska göra! -just nu känns det som om jag har peruk

Saknar det blonda så fort jag ser andra blondiner. Man så säger folk här å där att ja ska göra de mörkare. Men från början hade ja tänkt göra slingor, men nu såg ja en som hade gjort de som hade samma hårfärg som jag har nu och det såg inge bra ut. Å så hade ja ju tänkt vara brunett ett litet tag, men jag vänjer mig ju aldrig. Passar de verkligen mig? Jag är helt virrig!

  Eller  
(↑fast lite jusare, de ha blekts endel)

Fast jag vill nog ha nått mittimellan! tex.(mitt orginalhår med blonda slingor) Det var såhär jag hde tänkt mig från början, men det blev mke mörkare än mig orginalfärg, som förövrigt är lite grå har jag märk på mig utväxt:]


Systrarna Strandberg


skola imorn

känner mig ganska bra, förkyld men de käns lindrigt just nu.
Nu ska ja plugga lite till provet å sen försöka lägga mig i tid idag.

PussÅkram

sjuk:(

Kände mig lite dålig i lördags å på söndagen vaknade jag mådde inte alls bra, trodde att det nog var förkylning med halsfluss men de blev värre å värre. Måndag-Tisdag var en mardrömm!!! Jag hade hög feber å ONT i kroppen, då menar jag ont!!!! ena stunden frös jag som om jag var på en glasiär utan jacka och andra stunden var jag så varm att jag trodde jag brann. Helsjuk känsla!!! sov ingenting på hela natten heller och var helatiden tvungen byta sida pga att hela kroppen värkte hur jag än gjorde. Hade önskat att någon sövt ner mig -nätter är verkligen långa!:(
Har i alla fall börjar bli bättre, igår kväll var jag halverst feberfri men imorse så var den till baka igen, fast inte lika hög som mån-Tis som tur va, men jag har varit på benen idag i alla fall. Men blir nog ingens skola imorgon heller men förhoppningsvis på fredag. Vill inte ens veta hur mke ja har missa som jag måste ta igen:S 

När man änstligen ska få träna igen då blir man sjuk, undrar vad jag har gjort mot universum för att det hatar mig så mke? :(


hihi

ojj glömde nämna att sundsvallshelgen var trevlig.
*stina blev hotad av en tränare
*nr15 i Notviken är ett psykfall som inte borde få spela innebandy
*det var hundutställning, så hela vårt hotel var fullt med uppsnoffsade, kaxiga, skällande hundar (även om natten)
*falskt brandlarm på hotellet -men jag fick se Erik Hassle som tydligen bodde på samma hotel, liksom Anna Book
*fick ett enkelrum som inte enns var i samma byggnad som mamma och pappas rum:O 
*körningen dit var härlig
*körningen hem var hälfen härlig (sov med täcke i baksätet) hälften läskig (körde i becksvartmörker, snöstorm, regn och vissa vägbitar var utan linjer och sånna där pinnar på sidan:S Men vi lever allihop;))  
*Shoppingen vart inte lika produktiv som jag trott, men ibland hittar man bara inte så mke som man vill
*duchen sög -ingen stråle
*Innebandymatcherna var spännande att se på
  Önskade dock hela tiden att jag också fick spela, fast samtidigt inte då jag skulle suga TOTALT!
*Fick ungås med mamma och pappa
*åt en massa onyttigt (de börjar synas;)) 

har säkert glömmt nått, menmen. 
Hade trevligt i alla fall, även om jag låter negg, är negg just nu.. var inte då!

Karmiss  

sorry för dålig(!) uppdatering :]

Men har varit super stressad, och än är det inte över:( Är klar med den jäkla astmaupgiften i alla fall. Men provet i svenska imorgon kommer att gå kepprätt åt.. inte för att tala om samhällsB provet på Tisdag. Jag kan inte börja säga hur jobbigt att dessutom vara den som har nyhetsvaket i veckan, det kunde inte ha varit mer olägligt! Jag kommer få IG i samhällsB:( Eller få G som jag inte är nöjd med. Jag trodde att jag skulle vara bra på det här, men inget var som jag trodde. Jag gillar inte att vara dålig:( Själförtoendet har fått sig en törn. Men när jag orkar ska jag försöka vända det till de bättre å se på det som en utmaning och ett tillfälle att lära mig. Men inte just nu -orka inte! Vill klaga lite till!

Har i alla fall fått klartecken om att börja träna nu, vilket inte satt fel!!!=D Fast jag ska ta det försiktigt och jag ska försöka att hålla det. Men just nu kan jag inte lova nått:](A) Fast där börjar de goda nyheterna tryta, för jag börjar bli sjuk:( så det kanske i alla fall inte blir innebandy på ett tag:( känns jävligt tungt just nu, ALLT verkar gå emot mig:( Kondisen, den är KATTASTOF! och jag kommer aldrig hinna ikapp de andra, så just nu r jag ganska så depp! 
Tur att man har lite att distrahera sig med!

kram å gonatt

RSS 2.0