sista dagen på helgen

Vi vann matchen idag mot Obbola. 4-2, Råskönt. Fast jävla hemmadommare om jag får säga de! vart lite arg där. Inte den roligaste matchen pga de. Men blir bara skönare att vinna.
dessutom så fick vi se musikaler i bussen dit å hem=) Väldigt skön omväxling mot alla sportfilmer som brukar visas! älskar musikaler. Å de va Moulin Rouge å Grease så de vart jättebra.
Efteråt så for ja å stina direkt till kusin Johan m familj för att fika. De är Johans födelsedag idag, 14 år. Grattis Johan! 

sovmorgon imorn, jätteskönt. Funderar på att stiga upp ändå, men ja sa samma sak de övriga gångerna å de har inte fungerat en enda gång;P så ja tror jag skiter i de(a) haha
drömsött

ps. mer bilder från klassfesten på pellie.blogg.se 

denna helg

klassfesten var hur kul som hällst!=D ni är underbara!  
hittade lite bilder på ericas blogg (ericagranstrom.blogg.se)  


Efter de vart de utgång.

Idag har jag varit med mattahulda=)
Vi gjorde pizza som vi åt framför tvn och hann köpa lite godis, som jag nu har lite ont imagen av(a)
De va tänkt vi skulle fota -men de blev inget.
sen skulle vi se eriks band vid 21.30 -men vi blev fast vid Robinson då Brettschneider bara kom närnare å närmare final. Så vi hann bara se en halv låt:/ Men vi får se nån anan gång. Så Erik du får säga till då ni ska spela nästa gång!  
Men grattis till Hans Brettschneider! Du var så värd det! Vi(mest matilda, som vet mer) var minst sagt imponerad över hur du har kunnat hålla de hemligt.  
-Ärlighet varar längst! 


Imorn bär de av till Obbola (uchhh jag känner redan lukten av det äckliga pappersvärket:S) för att spela match. Vinna ska vi göra -eller hur tjejjer!?  
kommer hem sent iaf.


Sen avsluter jag med ett citat av Benny
"Jag tycker du ska ta en lång promenad på en kort brygga!"

Haha är bra tillome ute ur sammanhang!

så blev de

Just hemkommen från frissan:
 Så ser slingorna ut. de kommer smälta in mer om ett litet tag. Haha som sagt -håret kommer blekas litegrann. De vet sara, för de har hon hört mig säga några ggr nu;)

oseriösa bilder (de värsta gömmer ja på ett säkert ställe;))  

haha försöker vara seriös

Imorse gjorde ja lockar å de blev ganska bra må ja säga. Att ja hann på morron är ett under. Men även under sker ju;) men hann inte få dem på bild då ja hde bråttom iväg för att bada me sara.
Var nämligen på stan me syster et tag för att hitta några behövliga grejjs. Blev inga skor dock. Båda två är i stort behov att skor, men vi är för kräsna -vi är inga sko-människor!
men ja hitta ett svart linna me låg rygg. Måste bara se om de blir bra till. Och så ett par leggins.

Sen skyndade vi oss hem å åt jättesnabbt. För vi skulle hinna hämta upp Robin och sara innan vi skulle till edde. vi skulle simma var de tänkt(eller vissa hade den tanken), men de blev inte så många längder.
Kul var de då! Måste göras oftare!

Nu ska ja se om ja hinner me lite sjukvårdsläxa inna ja somnar. Hoppas de för annars så är ja körd på läxförhöret imorn:S

gonatt sovgott=)

svenskaC just nu

sitter på skolan nu. Vi skriver cv men ja hittar ingen bra bild:/ letade här på bloggen men icke! tydligen så har jag inga bra bilder på mig själv här. I alla fall inga som passar på ett cv. Så de blir att leta hemma. Men ja tvivlar på att ja hittar nått bra där heller, som inte är för gammalt.

mår lite bättre över håret nu. Har insett att andra inte ser lika stor förändring som jag gör. Så de är bara å ha tålamod på att de ska blekna lite.
Har dligt tålamod just nu.

efter skolan blire stan me syster=) ska försöka hitta ett svart längre linne med låg rygg. Viste att de funnits på VeroModa men de va slut:( sen ska ja ha ett par leggins. Skulle låna stinas, men hon hade gjort hål på sina så de blev att investera i ett par egna. Jag har ju som sagt inte så ofta leggins. Ett bodybutter från BodyShop står å på inhandlingslistan. Men har inte bestämt vilken lukt ja ska ha, kan inte bestämma mig. Skor är också högt upp på hitta listan! Men där har jag redan gått igenom hela stan utan att hitta nått ja ville ha. De är bara att inse att jag inte är nån sko-människa. Hittar aldrig skor!
Sen om ja har tur hittar ja nå mer roligt/snyggt/gulligt=)

humm..

Nu är ja velig om ja gillar det. håret alltså.
blev mörkt.
kanske är de för att ja trode att det mirakulöst skulle blekna efter duchen. men de gjorde de inte. Sen insåg jag att de inte kommer blekna så mke. Å då blev ja velig:/

hatar att känna mig osäker!  

håret klippt å färgat

blev lite mer åt bilden med jennifer Aniston.
Ska fixa de själv innan ja ger ett utlåtande tror jag. Men ja blev hyfsat nöjd endå. vart ganska mörkt, men de skulle blekas efter två tvättar. så därför gjorde vi lite mörkare än min "orginal" färg så de skulle få lite rum att blekas. Slingorna blev nästan lite tigervarning, men när de andra bleknar så kommer de smälta in bättre.

Så de är en liten väntan innan jag får det precis som ja ville.
Fast kommer nog lite längre fram bli lite mer blond, men inte för mke.

kommer in me bilder snart.

va tycker ni?

va tror ni? kommentera gärna förra inlägget. Blev just sjukt nervös.
:]

tid bokad

Nu är tid bokad på attityd för klippning och färgning. Blir nog så nära mitt vanliga hår som möjligt fast med lite slingor. Fast hoppas det inte blir randigt av slingorna. 
tiden är imorn direkt efter skolan. Tog den första bästa då jag vet att ja bara kommer vela å va nervös. Jag känner mig själv så väl att de är bäst att bara slänga sig in i det så ja inte funderar ihjäl(stavning:S) mig å sen slutar de me att ja skiter i de. Så om nu inte de här blir bra får ja göra om de. Dyrt blire men större chans att de blir bra, å de blir gjort, om ja går till frisör. Så håll tummarna.   
de här är i alla fall de referensmaterial som jag ska ha med mig ifallatt de inte förstår va ja menar.  


så om ni tycker nått annat så är det bra att säga de nu;)
Kommer vara nojjig de första dagarna efteråt tills ja vant mig. Så ja passar på att be om förlåtelse för de redan nu!

pusspåer=)

helgen

kort uppdatering innan jag lägger mig å sover.

Vi van matchen mot Strands med 12-0 :D skitkul att spela när det flyter på!
Var skönt att sova länge idag!
Lövångersrevyn med kussefinerna ikväll var skojjsigt:D alltid kul att träffas! nu planerar vi in bowlingkväll eller hur?! =) 

mer produktiv än så har inte min helg varit. Skitskönt! 
Har sovmorgon imorn å. Ännumera skönt!

+
att jag tycker synd om stina som blöder så mke näsblod. den här gången var det helt sjukt:S anemi nästa:S 

gonatt

är inget bra på tv- är uttråkad

ibland har man dagar då inget funkar för en. jag har haft en sån vecka nu:S Å jag börjar bli jävligt less på det!
Som tur är tror jag lite på att går en sak dåligt går en annan bra. De är bara de att man är idiot nog att uppmärksamma de dåliga mer. har i alla fall tur som har klassen så ja får skratta lite på dagarna.

På söndag blire Lövångersrevyn med kussinerna. De e tradition att vi får det i julklapp tillsammans, så de ska bli riktigt kul! blir inte så ofta att vi träffas nu. Spaciellt inte under vintern.

Nu ska ja försöka sova lite så ja orkar springa på matchen imorn.
puss&kram

Favvoserier(ovärt vetande):

GRΣΣK ♥


:]

The Big Bang Theory ♥
så jäkla roligt! älskar humorn!
smart is the new sexy



how i met yor mother ♥



+endel till (ja ser mke tv:](A))
 de två första har speciell prioritering just nu=) (=längtar till dem mest)

ibland är hår bara i vägen. men inte skulle man vilja vara utan det.

vet inte hur ja ska göra med håret. Stort problem. just nu känns det som att nått måste hända. de är inte bra som de är nu.
antingen så gör jag det så mörkt som det är längst upp. de är mkr ljusare ju längre ner mot topparna man kommer. mamma å stina tycker att ja ska göra de mörkare, men jag vet inte. Sen har jag fått uppfattningan att endel tycker ja ska gå tillbaka till ljust. Och jag måste medje at ja saknar det litegrann. Kanske kan man göra en kompromiss med slingor(för mitt eget förvirrade jag). För jag vet inte vad jag vill . Å slingor har jag funderat på ett tag nu. för att få lite liv i håret.
men vill nog ha hyfsat nära min "orginal"färg och den har jag ju nästan nu(längs upp), för jag kan nästan(nästan) inte se utväxten. För de är så jobbigt om man måste färga hela tiden. 
sen känns de tryggare att gå till en frisör(gick sådär förra gången ja skulle färga -mitt fel) men de är så dyrt +att då vet man inte vad man ska för färg till utväxten. 

i-landsproblem.. lite smått patetisk känner jag mig för att jag skriver ett sånt här inlägg. men jag vet inte vad ska göra så..   

lite gråaktigt vid rötterna kanske? utväxten är ganska stor endå.
men som jag sa just när jag färgat mörkare -för första gången i mitt liv passar ögonbrynen in.

uppskattar komentarer:](A)

nuså

medveten om att jag inte har uppdaterat på ett bra tag. Har inte orkat. Men har fått lite kritik så nu jag ska försöka få ihop ett inlägg.

Skolan startade utan nåd och vi har redan hunnit med hur många läxor som hällst och har prov imorgon. Men jag är ändå glad att ha skolan. Studierna känns som en liten del av skolan just nu trots alla läxor haha;) Klassfesten kommer bli skitskojj!=)  

helgen var inte så händelserik då vi inte hade nån match. Vilket kändes väldigt konstigt, för vi har i princip alltid match. men jag spenderade fredakvällen med matilda å linnea. Sen lördag så såg jag "luftslottet som sprängdes" med mamma å pappa. Haha de vart lite strul där ett tag då vi gjort misstaget att mamma skulle reservera biljetterna. men vi fick sitte bredvid varndra ändå.
Haha de var kl2 föreställningen i en liten salong och en svensk film så gissa hur resten av publiken såg ut. HAhaha jag vart typ galen när jag skulle in. hade dåligt med tålamod den dagen och kände att alla gamla lika gärna kunnat krypa in i salongen, så sakta gick det. Fick till å me en komentar av en tant att jag skulle lugna ner mig. jag brukar normalt vara ganska bra med äldre men den dan vart jag irriterad. men jag drog ner medelåldern lite grann iaf haha;)
Å filmen var bra. kankse egentligen bara för att handlingen fångar en, själva filmningen är så jäkla tråkig ibland. Jamenar kan solen aldrig få skina? påminde mig lite om skolbio då man måste sitta å titta på en polsk/ungersk film eller likande. Dom är grå och inte alls särskilt roliga att se då man inte blir intesserad. Ibland tror jag man blir hjärntvättad av allt amerikanskt. men även om jag skäms lite så gillar jag det. Så mke finare för ögat. 

Imorgon äre muntligt prov i religion men jag har inte öppnat boken än. Känns jobbigt värre då de är kristendommen.
Fick även en hint idag under lektionen att vi kanske inte kommer hinna Buddhism och Hinduism i lika stor omfattninng som judendommen, Islam och kristendommen. Vilket störde mig en hel del. De är ju dom roliga  religionerna!:O De som man facktiskt vill läsa om. jag kände hur jag vart nära att ryta till där. Dåligt planerat K!:C


Haha sen måste jag ju nämna att vi börjar bli lite less på rädisor(kodnamn) eller hur sara!?;) Så dröm nu inte om rädisor inatt, för rädisor är ju inge goda eller hur?! Haha. 
vi måste btw hitta på ett nytt kodnamn haha;P  
 

Grattis på födelsedagen Stina


 

lillasyster är numera 17 stora år =)
hoppas du får en toppendag -de förtjänar du!

helgen å så

jätte kul dag i lördags. Blev lite shopat, men inte överdrivet mke, ganska sparsamt faktiskt. jag å stina har kommit på att de är mke billigare att dela på plaggen å därav pengarna. Så vi börjar dela på de mesta. Kan bli problem längre fram kanske men då löser vi de då, just nu är de ekonomiskt känner vi. Å vi vill ju ändå ha samma saker så annars lånar vi bara, då äre ju lika bra att dela.
Körde nästan hela vägen dit, så jag slapp köra hem. de va väldigt kalt i Luleå men vi hitta ett garage me motorvärmare, men vi var tvungna att flytta den under bion så den inte skulle bli innelåst:S så litekalt vart de i alla fall på vägen hem men de funka.
sen hann mamma klippa sig, blev riktigt bra. pappa hitta sig å lite kläder så de inte vart lika tråkigt för honnom=)
vi åt jättegott å sen såg vi Avatar. trodde först de va 3D då jag fått höra att de va de i Luleå, men de va de inte utan de va i Piteå å Umeå tydligen. men de gick bra ändå. Den var jättebra tycker ja!! Såg inte ut som min typ av film i början men det ändrades snabbt.
Riktitgt bra dag, älskar min familj(oftast;))


söndagen vare match. Vi vann me 11-0!=D är lite blå idag på ena höften och samma sida är lite(läs ganska) öm:S å stina stukade sin handled lite lätt, men annars är vi fortfarande hela. Var en riktigt kul match. men om man vinner me 11-0 så är de ganska kul att spela;)
efteråt vare middag hemma hos oss me mormor å morfar. Robin var å me, haha men först blev de ett litet missförstånd så han blev kvar på örjanshallen, Stackarn.
Vi hade även efterrätt, den var huuur god som hällst! chokladkaka av nån väldigt chokladig sort med glass och jordgubbar♥  
hann även slinga stinas hår på kvällen. Fast de gick lite sakta då vi såg på Scream samtidigt. Men bra blev de tycker ja.

idag vare första dagen på vårterminen, vår sista termin. vi hade sovmorgon till 12.40 så de va lungt. å sen hade vi bara två lektioner.
Jag vet att många skriver om hur jobbigt de är att börja skolan igen å hur gjärna de vill gå ut. Jag tycker de motsatta. Ja vill inte att den här terminen ska ta slut, den måste sega på så mke de bara går. Att gå ut skolan skrämmer mig enormt. Har ingen aning vad jag ska göra efter, om jag ska plugga, jobba, vad jag vill bli? om jobba med vad? Jag vill inte jobba som undersköterska som jag har gjort nu, jag hatar det! De är i sånna fall om jag tycker de är roligt på sjukhuset så jag kanske kan få sommarjobb där? men de är först v.12 vi ska dit. Annars finns de inget annat val ser de ut som än lida pin. För man lider ju hällre om man får undersköterske lön, än att hitta nått annat som man inte vet om man kommer att gilla å få mindre betalt.
suuuck jag tror jag svimmar av allt de här snart. Måste prata me studevägledaren snarast!  


nu ska ja ta tag i läxan vi har haft över jullovet som ska vara klar imorgon. 
kraaam
 

härlig dag=)

såå himla skönt de va me innebandyträning idag! har saknat den!! match på söndag=) hoppas julmaten, resterna av julmaten, julgodiset, nyårsmaten, fördelsedagsmaten +gosakerna i mängder, inte visar sina spår(A)

Endel hittar bara rätt ord, precis då men behöver det!=)

snart är födelsedagen över och jag får vänta ett till år innan näste -hoppas de går långsamt!
Förutom träningen så har dagen ägnats åt att slappa=) Ätit chips å dipp framför tvn mitt på dan, spelat spel me stina, ätit pizza(hemmegjord me haloumi) å tårta. Fast jag inte är så förtjust i tårta så var halvan me grädde å marsipan ganska go(A)
Sen måste ja tacka Robin som hjälpte mig me Spotify=) Tack Robin!


Imorgon kommer sannagumman hit på dan, å sen kanske de blir film me pappa(övriga familjen å, men de är inte lika pepp som vi).
Lördag ser jag fram emot. Familjen ska fara till Luleå å shoppa, äta gott å se på bio(avatar). De är för min å stinas födelsedagar som vi tar denna familjedag. Lile synd om pappa bara som inte kommer ha lika kul som vi andra.
Söndag match å sen middag med mormor å morfar. Kl.18.00 på 5an är de å sesongsstart för Greek som jag har längtat efter=)

91.01.07

09.32 blev den här tjejen 19 år!

blev väckt tidigt för att hinna öppna paket innan mamma å pappa skulle till jobbet=) mysigt! Blev väldigt nöjd över allt fint jag fick=)

skillnad? ;)
(i brist på nytagna bilder)


blir galen

kan inte ta bort profilbilden:S å inte sätta dit en ny heller:(
min dator hatar mig!!

sista dagen som 18



ålderskris?? haha kanske lite;]

favourite




om man var född då.. man kan ju altid drömma:]
Jane Austen var genial!


lite sena bilder från nyårs

Matilda
Linnea
ElinK
som tillslut motbevisade oss genom att klara rubikskuben


jag, som aldrig fastnar på bild riktigt;)

pommac och smällkarameller


nattinatti

Känner mig mojsig och ska kojsa. 
Dockan♥
Vill vara liten igen!

4 Januari 2010

Idag har varit en väldigt bra dag!!
Har varit på stan me Matilda, shoppat loss, ätit gott på Subeway och sett Sherlock Holmes på bio=)
En dag helt utan stress av något slag -skönt och behövligt! tror jag, bedrövligt nog, är påväg till ett liv med hjärtproblem:S
_______________________________________________________________________________

Mamma har fotat från våra Afotofabum i princip hela dagen verkar det som, om man ser till mängden av kort som jag just lagt in på datorn.
Finns såååå många fina bilder från när vi var små.  


hihi, älskar den här bilden ;P

Haha fångad i rätt ögonblick;) (Pappa och Stina)

Kungsön, uppe på taket på bastun.
fr.v. kusin Viktor, kusin Oskar, Farbror Erik, Stina, Jag.

___________________________________________________________
kort från nyårs och jul kommer när jag har tid och känner mig motiverad att lägga in dom


1 Januari 2010


2010, och mindre än en vecka till 19 år. Tiden går aldelens för fort.

Nyårsafton hos elinK med Matilda och Linnea=) riktigt kul! Blev dock lite mke av det goda, trodde jag skulle sprängas av mätthet. Så nu längtar jag efter att få träna, men just nu känns det som så länge tills nästa träning(5 jan). Springa kändes inte lockande. så jag får väll hitta på nått. 
hade med mig kameran så så fört pappa har instalerat programet på min dator ska jag ladda in dem. Då kommer det nog ut några här, även från jul.

Jobbar hela dagen imorgon:( 7-12, 16.15-21.15 :S 
Blääää å fyyyy. Varför står jag ut? Vet att man "ska" jobba, men jag står inte ut. + att bacilmedvetenheten jag fått genom skolan inte direkt har hjälpt;):S 


RSS 2.0