hoppsi

Okej.. ja vet att det var länge sen jag skrev, nej jätte länge sen! Men jag har inte orkat eller inte haft tid eller inte känt för det... olika varje dag;P 
För att uppdattera er så kan jag berätta att jag nu har APU på ett gruppboende i ursviken, styrmansgatan 3 (gamla posten. jag vet inte varför det heter samma som gatuadressen, men dom har då inget annat namn. 
Jag har varit där i snart två veckor och det funkar ganska bra. Har börjat lära känna alla och slutat stå som ett fån som inte vet vad som ska göras. Fast om jag ska vara ärlig så verkar det inte som något jag skulle kunna jobba med. Man gör i princip det man gör hemma fast med brukarna. Lite tråkit. Sen så är dagarna ofta väldigt långtråkiga, det händer inte specielt mycke. 
 *Sen hade jag jätte roligt med kompisarna i fredags. Vi gick på stan, var kullturella;) och såg på film.
 *Jag var i stugan i helgen. Det är så skönt där på hösten. Hur mysigt är det inte när det är aldelelns stjärnklart och så becksvart att man inte ser någonting annat än ljuset från stugan, och man hör hur havet är aldelens vilt bara 30 meter ifrån dig, men ändå är det ingen vind eller bara en lite ljummen bris.    
-Magiskt tycker jag!


HAHAHAxD

HAHa jag måste bara berätta vad som hände vi busshållplatsen idag;P
Jag å Emma stod å vänta på skelleftehamnsbussen å prata. Så kommer två killar fram bakom oss och säger:
-Ursäkta, men vi har slagit vad å..vem av oss tycker ni är snyggast?
HAHA jag å emma var tyst ett par sekunder innan vi fatta att vi hörde rätt;P  Sen tittar vi på varann å försöker att koma på nå att säga. 
det blev en hel de -ähh.. och -vi vet inte;S;P Å vi komenterade att dom såg väldigt lika ut. Vilket dom verkligen gjorde tyckte jag. Jag skulle då inte komma ihåg vem som var vem om jag fick höra vad dom hette;P men trotts våra -öhhh...ähhh..hmm, så bara stog dom kvar å ville ha ett svar.
Emma fråga hur gammla dom var igentligen å dom svara 13. sen gick dom efter några till -öhh, å -ähh;P
HAHAHAHA vi var som i lite smått chock, vi hade inte förväntat oss de alls! Och vi kände oss lite inträgnda i ett hörn när dom verkligen ville ha ett svar, vilket dom inte fick;P
Det är inte så lätt att bara säga nån, de skulle ju såra den andra. Å så såg ingen av dom nå vidare bra ut heller;PxD
Men vi fick oss dagens skratt i alla fallxD HAHAHA

heellöö

Jag vet att jag är sen på att skriva, men jag tar mig aldrig för att göra det:] I alla fall så det som har hänt är att..
jag har varit på försvarsmaktens ungdoms introduktionsutbildning, eller va det nu heter. Käns lite mysko att jag inte kan säga vad det är:S;P Men där var det i alla fall trevligt som vanligt. Vi har fått ut utrustning som nur står i min källare med uniform, proppad ryggsäck å hela köret. Det var lite bökigt att få hem det och kommer vara lika bökit att ta med nästa gång, men det fixar sig nog. Lite roligt var det i alla fall att alla stirra på oss när vi kom gående i uniformerna på bussstationen. Hihi det var lite skojj. 
   

Sen så har jag varit ute och fotat med Matilda å Erik. Därimot finns det nog inga fian bilder på mig för jag har en tendens att bli suddig för att jag rör mig för mycket;P HAHA Det blir typ alltid så;P
Annars så har det varit en hel del plugg och läxa den här veckan. Riktigt jobbigt, och jag tror inte att det gick så bra på matteprovet som jag hade velat, men det är inget att göra för de. Därimot så gick dikterna på svenska bättre än väntat då jag fick nått fnatt på slutet å bara spottade ut dikter. Så tilllslut blev det sju stycken. Fast om dom är nå bra vet jag inte. Men mängd det har jag;P 
Historian blev jag inte heller så nöjd me, men förhoppningsvis så var den inte viktig för betyget. För då blir jag lite ledsen. 
Sen i veckan så måste jag göra klart arbetsmiljö och säkerhet, fast jag har typ fastna å vet inte riktigt hur jag ska komma loss:S -inge kul.  


puss på stugan..

Stugan förra helgen var helt klart härligt..!
Vi plockade kantareller ute på ljuviksskäret, å jag har riktiga ögon för det där nu för jag hittade riktigt mycket;) Sen smörstekte vi dom å åt med lite salt -rrååååå gott!! Sen blev vi så peppade så vi fortsatte med att plocka lite lingon och jag å stina tog oss även långt in i skogen för at plocka blåbär. Vi var riktigt stolta över oss själva. Men bäst var belöningen när vi komm hem å mamma bakade blåbärskaka av dom, mums! 
Det är verlkigen härligt i stugan så här på hösten. jag vet inte hur jag ska förklara det, men det lukar gott och vindarna är konstigt nog nästan ljumma. Det är minst sagt avkopplande.
       


RSS 2.0