10 orsaker att hata dig

Tips!
En av mina favoritfimer går på kanal5 idag kl.18.00
-se den!


 

 


ett besök hit skulle nog göra susen

Stugan♥♥





isvak, bastu, brasa i eldstaden och det genomsyrande lungnet! JAG ÄLSKAR DETTA STÄLLE!!!
VILL DIT NU!!!

The phantom of the opera

Blev sugen på filmen, och musiken.
Blir nog att se den här imorrn om ja hittar tid.



Älskar musikaler♥

bloggtorka i en vecka:S

har jätte ont i huvudet och ska ta en skön, lung hemmakväll. Ska nog sova tidigt och ta igen för i tisdags (var uppe till 3 med läxa -hatar mig själv när jag gör så..men). Var lite sugen på att gå ut ikväll, men jag behöver en dag att andas ut på. Måste ju bli frisk å. Dubbelmatch på söndag och vill inte snora längre:/   

veckan har varit..händelserik på vissa sätt, stressig med läxor i överflöd och förkylningen går mig på nerverna. Att jag spelade matchen på måndagen hjälpte nog inte min tillfriskning, men jag kände mig envis och längtade efter innebandy. Har kännts tungt att inte träna i veckan heller.


Nu ska ja gör lite pizza så familjen får middag. pusshej=)

suck

Blir bara mer å mer sjuk:( ja trodde de skulle börja gå över. Men nu har ja fått mer feber:/ 
Så ingen skola för mig imorn heller:S Hatar att missa å måsta ta igen! 



nattinatti.


hoppas de går över fort!

Hade hoppats på att vara frisk nu, men icke.
Hemma i måndags, Piteå i Tisadags(var väldigt slut sen), For till skolan igår även om jag inte kände mig bra, blev värre, å idag stannade ja hemma. Igår var även stinan å pappa hemma, stina för nackspärr(hon såg gansak rolig ut;)) å papps var sjuk i feber å förkylning. Idag äre ja å pappa som är hemma. Mamma var påväg att bli sjuk trodde vi, men hon hade bara feber en kväll en vare över -lyckost!
Så här känner ja mig idag:

hade verkligen behövt vara på skolan (som alltid, de är döden att missa nått). Men jag fick ta tag i förnuftet som hade svävat iväg och stanna hemma. Och jag ångrar mig inte. orkar inte enns göra nå skoljobb då min hjärna är stekt.

Grattis Kalla till OSguldet!

imorgon blire utbildningsmässa i Piteå. Jag ska dit, vare sig ja mår dåligt eller ej. Har ju ingen feber. Men kommer nog vara helt uttömd på allt som driver en människa vid dagens slut, så jag tvekar på att de blir någon träning för min del:/ Kanske far dit å kollar på.
Hoppas i alla fall på en trevlig dag=) fast kommer på köpet få ännu mer panik över min ovissa framtid som jag hettsar över hela tiden. Eller om ett under sker, kanske jag hittar något som faller mig i smaken. Jag ska hålla tummar och tår;) Då kanske våren blir lite lungnare innombords för mig.

sjuk:(


Blev bara en match för mig i helgen. Honungen, teét och c-vitaminen funkade inte. Har bara gränsfall till feber men mår piss. Halsen och huvudet är väll de mest drabbade reginonerna. Men nivet den där sjukkännslan son inte går att bevisa, försämrade allmänntillståndet, vill inte försvinna. Jag var helt instäld på att fara till skolan idag trots att jag inte mådde som en prinsessa igår, men de blev inge av kände ja när ja vakna. Började iåförsig 12.40, men ja hade bar två tråkiga lektioner så bestämmde mg för att inte tvinga mig själv att fara när ja inte mådde prima. men jag måset ringa nån å ta reda på hur de blir me pite imorrn, när går bussen, varifrån osv..? Känner mig alltid stressad då ja inte har full koll på vad som händer.


sen vet ja inte vad jag ska göra för produktivt idag. Jag har glömmt religionen på skolan, den hade ja gärna gjort bort. Men jag får hitta på vad ja ska skriva i krönikan på svenskan -har inga ideér så de lär hålla mig upptagen et tag. sen ska ja försöka skriva klart mitt cv. fast har fastnat å vet inte riktigt hur ja ska fortsätta:S SKOLAN FÅR INTE TA SLUT, PANIK!!! sommarjobb känns jobbigt, för jag vill trivas och inte ha en hämsk sommar. Jag är alldelens för duktig på att tvivlapå mig själv. Om jag inte kan allt känns det som om jag inte kan nått, å för att vara rättvis mot mig själv så måste ja säga att ja kan rätt mke ändå. Måste sluta vara rädd för vad andra ska tycka. Men hur mina lärare jämt påminner oss om att "allt de här MÅSTE ni kunna", å de är sååååå mke. Synd ändå att Apu´n är efter att man ska ha sökt sommarobb. Då vet ja ju inte om de är de ja ska sttsa på att söka. Å efter en dålig erfarenhet förra året så tror jag att ja är liet rädd att söka å säga nej. (fick en utskällning som inte var befogad då ja sa nej till ett jobb för att ja fått ett annat som passade bättre, å ja hade inte enns betämmt nått me den arbetsgivaren -elakt av henne!) Så ja tror att undermedvetet finns den tanken kvar. 

Men kände ja för att se film eller om det är nått bra på tv. Så de tråkiga får vänta lite(A);) 
       

lördag

Mammsen har just suttit och läst min blogg. Fick ganska bra recention med bara nått enstaka "ska du verkligen skriva de där så alla kan läsa". hihi älskar dig mamma! 

är annars hhhhheeeeeeeeellllllllllttttttt slut!!! matchen idag tog musten ur mig! Var lite halv på väg att bli sjuk då jag vaknat med ont i halsen. Men ja kämpa på. Fast ett tag under vid andra perioden trodde jag att jag snart skulle svimma då jag hade svårt att andas å därav syresatte mig dålig å blev lite yr. Men de gick vägen och jag vaknade till då jag fick bli lite förbannad då jag fick en klubba i huvet utan at dommarna blåste. Men inga målför min del, sina gjorde ett dock. 
Matchen slutade 3-2 till oss,så de blev en seger även om det gick lite segt för oss stundvis -kämpaglöden kom i slutet. fast vi fick spela tre mot fem ett litet tag och fick flera utvisningar och ett bortdömmt mål som jag inte ritigt håller med, om så var dommarna hyffsade. De var tydliga och det var aldrig några tvivel om vad som gällde.
Men frågan är ju om jag klarar av matchen imorgon å, då jag inte överdriver då jag säger att ja är helt slut! har då druckit tee med honung och äter halstabletter å funderar på att rensa skåpet på c-vitamin. Jag vill inte bli sjuk!!:(  

Orkar inte summera veckan dåja har börgat glömma. Men det har varit en bra vecka=) å jag hade jätte trevligt igår -ni är hur fina som hällst tjejjer!

nu ska ja se skidskytte på tvn och damernas hockey på datorn samtidigt;)
puss å kram=)

hinner inte

de går inge bra me pluggandet å provet är imorn. Jag måste få bra! sen ja fick beröm av berit känner ja att pressen ökat! men de går inte bra. jag har träning, men jag hinner egentligen inte. jag vill sova -behöver det enormt mke! men jag hinner inte. Å de kommere säkert bli en sensen kväll:S 
ahhhh jag kommer dööö inan vi tar oss ut på apu +att ja blir supernervös när ja tänker på apun för jag är rädd att ja kommer framstå som en idiot då ja inte kan nått:(  

har ont i kroppen å är blå lite varstans. Man kan ju tro att ja hamnar i slagsmål vare match pga alla blåmärken:O dessutom har ja alltid haft svårt att få blåmäsrken. Men de verkar ha försvunnit eller så äre för att de gör ondare nu(blond?;))
haha. men har seriöst klagat hela veckan nu å mina klasskompisar tror jag är världens väldsammaste på plan;P Kommer alltid å ojjar mig å de sluter med meningen -"jag hade match igår", varje gång utom när jag istället säger -"jag hade träning igår". HAha

förlåt att ja inte har skrivit i veckan -hinner inte! hade haft såå mke att skriva, men hinner inte.

kraaaaamm

klockan är över treeee

å ja är trötttrötttrött..
har just skrivit klart historian som ska in..ja idag;P den blev hyfsad me tanke på
har så mke att skriva men logiskt nog orkar ja inta nu.

puss gonatt=)

haha



sorry för den dåliga kvallan.
men de var de ändå som fick mej att skratta just nu. Så jag kände mig tvungen att dela med mig.

ps: allt på Tvn sööög just nu:(

sådeså


ja vet att du inte orkar läsa. Men ändå..

igår var en väldigt rolig dag. skattade så jag trodde jag skulle få magrutor. Haha de brände ganska regält, och när man ändå inte kan sluta så blir det nästan plågsamt/men roligt på samma gång;p

först for vi till Campus efter lunch. Vi delade upp oss för att alla skulle hinna lyssna på de de ville. Så de blev ja å sara till en början. Var ganska intressant å ja fastna lite för en utbildning på LTU(luleå). men den var bara 2 år -120 hp, och man vart inget specicerat(orkar inte stavning just nu!). men de lät som om den hade alla de komponenter ja har letat efter med några minus. men de är bra för de ja vill ha finns inte:( Men nu när ja kom hem å lästa igenom papperet snabbt så lät de helt annorlunda, så ja är kluven.
mne jag ångrar inte att ja for. Behöver all insikt ja kan få. Ska även till piteå senare för mer info.
sen blev de lite flumm. mke var inte så roligt att höra på. Å på näst sista(var de tänkt men de sket sig me sista, ska snart berätta varför) var en kattastrof! haha jag höll på att få nervsammanbrott för ja ville bara därifrån. Å så hade sara Uremi(förgiftad av kroppens egna slaggprodukter) HAHA;)
sista skulle vi höra på när de prata om nya antagningsregler å sånt. nu hade vi även slagit följe med Josse å Ellen. Men när vi komm dit blev vi lite förundrade. De va ett litet(!!!) grupprum med ca 4 stolar utöver de tre som användes av tre äldre personer. Man satt inte mer än 2 meter ifrån väggen där projektorn satt så man vart i princip blind. De va bara de att de är äldre, speciellt den gammlaste gubben, inte fick igång den. de var sista "tiden" så de kan inte ha haft någon där tidigare på dan haha. men de mäst komiska var när gubben utbrister -"nu är vi nära!" men jag ser att han har kommit dit han börja igen. HAHAHAHA när man är lite trött så var det väldigt kul. Två i taget ursäktade vi oss sen för att gå på toa, men kom inte tillbaka. Vi ville ju inte sitta där, nästan i knäet på dom, å slösa en halvtimme! För jag lovet att de aldrig skulle ha fått på den!

Sen for alla vid för våg men återsammlades hos Sara för middag=). Jag kan säga att jag inte varit så mätt på länge. Mådde typ illa för att ja va så mätt. När vi åt efterrätten, sofias goda cuppcackes(stavning igen?!) me färggrann glasyr, trodde ja att ja skulle sprängas. undertiden skarttade vi i mängder. Kombinationen gjorde magen förvirrad. 
Inte nog me de så fick ja å Josse lite brått till våra bussar så vi gick med ganska raskt tempo från kanal till busstorget -vilket inte hjälpte Haha. 
Så fort ja komm hem vare bara att kuta ännu snabbare för att bli så lite sen som möjjligt till träningen. Kom lite sent men inte så farligt med tanke på tiden jag hade till förfogande.  Men lite smått illamående var man tills man komm igång. 

Idag.. var varit lite upp å ner. snöruggbyn var kul! ja blir alltid lite smågalen(a) sen blev de sämmre å sämmre. Har kunnat hålla hummöret upp pga min fina klassisar=) Men har gnällt hela dan känns de som -förlåt! Armen har varit jobbig, haft ont å så. Sen har jag hammnat i min "en gång i månaden depp" som jag måste fixa snarast. Men tack vare den så har kvällen varit mindre kul. Ser ut som ett vark!! känner mig som ett. Men de går över.



_____________________

min ursäkt och förklaring -jag ville inte!
Jag lämnar det som de är..
Orkar inte bevisa nått..
Tyck vad ni vill, säg vad ni vill om mig..
Vill lämna det!

för varje dag som går blir jag mer å mer stressad

hade tänkt gör bort lite plugg å annat som måste göras idag. men icke de. hann me lite lite efter middan men sen for ja me mamma å såg kussen spela hockey. Clemens spelade mot aik å vann med 4-0. de blev två assist för kussefinen, å många fina passningar som lika väl kunde varit mål!=) Var ganska kul att tilla på, händer typ aldrig att ja är på koppar men kanske blir fler ggr efter de här. mamma får jag säkert med mig om jag frågar. Gäller bara att veta när han har match. men jag antar att de bara är att höra me Morfar, han har stenkoll;)  

kommer ha fullt upp nästa vecka har ja insett. Två inlänningar å ett prov, som alla måste vara av bra kvallite om jag ska kunna leva med mig själv sen. Har insett att ja kanske har lite förhöga karv på migsjälv, har fått höra av mer än en lärare nu att de är oroliga att ja ska utarbeta mig. Men igentligen så känns de inte som om jag gör nått. Jag är bara idiotisk nog att först stressa över att jag har någonting som måste göras, men inte göra de, föränn de blir bråttom å jag blir ännu mer stressad å slavar med sömn å liknande. Så jag får skylla mig själv!
fast just nu stressar ja mest över att tiden går lite fortare än jag velat. projektarbete, högskoleprov (anmälan), högskola?, jobb?, allt sånt! De kommer för nära! gillar inte att inte veta! ska göra de ja fick i uppgift av studievägledarn å sen se me henne för lite bollplank.

imorn blire campus för att se om man kan få vetta nått vettigt om högskola.
hur ska ja ta mig upp på morron?:S
sovgott.
  


hihi


Haha händelseförloppet då jag å pappa sitter å ser på film;P 
haha pappa på dom första bilderna♥ hihi;)
från i sommras (påminner moi om att ja vill vara brun igen, eller ja så brum som jag nu kan bli vilket inte är mket:/).
hitta dom när ja kolla igenom lite bilder;)  

Älskar min söta pappa!♥

Måndag 1 Februari 2010

Helt vanlig måndag. hade sovmorgon sedan två lektioner, engelska å naturkunskap. Kunde ha varit en jätte tråkig dag men jag har ju min underbara klass!
På bussen hem idag började ja å JohannaB prata gammla dagis/skolminnen. Hur kul som hällst då man nästan aldrig kommer ihåg samma saker=)


har sett de två inspelade avsnitten av Greek som jag hade på lager. Förundras varje gång över hur bra de är♥
han är bara för söt!

Måste göra sjukvårdsläxan vi har till imorn:/  Tar emot, men måsta göras. Ska försöka att inte sjuta upp de till läggdax. Men fattar ingenting:S
har panik över hur dålig jag kommer känna mig på praktiken. de är hur mke som hälls som vi ska kunna. Å på Berit låter de som en kattastrof om man inte kan allt:S Hur ska ja komma ihåg alla latinska begrepp och alla sjukdommar å funktioner å allt annat..? lite panik! De blir till att råååplugga på sportlovet!  

imorgan äre sovmorgon till 12, sedan två sjulvårdslektioner å kanske lite PA. Träning på kvällen.

RSS 2.0