hemma bäst

HEMMA :D hem ljuva hem.
när på psykbryt där:S Men detta var den perfekta avledande menövern!
Puss på familjen.
Vi har nu suttit och pratat utlandsresa under jul/nyår :D jippii jayy.. hoppas det inte bara blir prat nu då.


Nu ska mamma se till att det bli pluggpluggplugg medans jag är hemma♥
Kan ju inte ens fara på träning imorgon då skor+klubba är i ume:/ -och jag som börjar bli knubbig:S

Senare i veckan(efter tentan) kommer stina till ume nån/några dagar:D

först skapar vi våra vanor, sedan skapar vanorna oss.

deppinlägg numero2..

suck.. ett ekande suck.


nu går jag och lägger i hopp om att morgondagen är bättre.

ursäkta

men jävla skitdag!







tack mamma♥



planer på att fara hem sön till typ mån eller tis och se om jag kan få familjen att tvinga mig att rååå plugga! + att jag saknar dem jätte mycket och har väldig hemlängtan. Hade velat träffa kompisar å men jag har inge chans att fixa tentan om jag inet låser in mig i ett rum med inget annat än böcker och penna!
Tenta på onsadag och jag har innombordspanik. Vilket är värre än vanlig panik då den baar ligger och knager på en innifrån utan att man kan ge utlopp för den. Skit också!  


slösa-ont-i-magen kallas det

opponentskapsgrejjset avklarat, med bravur tycker jag. Var riktigt stolt över oss. Nu återstår bara själva tentaplugget som är så gott som osynligt just nu. Vi leker kurragömma -och jag vinner!  

varit på stan idag igen. Den här gången med Rebecca å Rebeccas kompis Sussi som verkar jätte trevlig. Vi hittade lite mer atteraljer till Haloweenfesten på lördag =)  
Jag träffade även Sara :D saknar er därhemma, glöm mig inte!



Har förövrigt haft en j*ävligt oerhört dålig hårdag idag! Är rå sugen på att färga håret just nu. Men jag är inte mycket för inpulsiva påkommanden när det gäller sånt, jag velar, tänker i cirklar och plågar mig själv med  obestämdhet.
Men nu vill jag bara ha bort det daskiga! topparna börjar klyva sig å. Ska nog färga så fort jag kommer hem, har fått för mig att det är billigare i skell =)



Ska plugga inför HLReximinationen nu, kram

sovsågotti

Hahah ojjsandojsan vad klockan var mycket, och här sitter jag.

Nu ska jag sova om jag ska ta mig upp imorgon! hoppas jag kan somna. Jag är ju lite av en nattmänniska, när det passar mig. Mornar tycker jag inte om lika mycket ;P

vill ha såhär varmt!!!!! Jag fryser!

våran varenda i sommras=)

färgning? hjälp mig!

Stina tycker att jag ska färga håret. Jag börjar hålla med då jag ser på min gigantiska utväxt. Den synd nästan bara i vissa ljus och när jag har plattat men det är mer än en decimeter stort och börjar skifta i grådask tycker jag. (bara tre år till gråhårig ju;P). och jag känner att mitt hår i allmänhet ser för daskigt ut, inen skarp färg lixom, inte för att jag vill ha knall. Menja.. jag är dålig på att förklara ibland. 

Men va tycker ni? Och nu skulle det sitta fint med några komentarer! Ska jag färga? vilken färg? Stina anser mörkare, som sist jag var hos frissan å färga (hänt en gång -efter ett misslyckat hemmeförsök som resulterade i grönt). 
bild på det efter frisören:

riktigt mörk??(de gröna synsinte här):

eller ljusare typ blont?? bild:

Hittade bara dessa som blond (ser typ mer vitt ut) fins säkert bättre på färgen nån stann då jag varit blod största delan av mitt liv!

Fast jag måset säga att jag gillar min hårfärg som bäst på denna bild, mellanblod typ:

my day (i två benämningar ;) ) haha så klever jag är

plugg hela veckaN och mer ska de bli. Tenta nästa vecka och jag MASSOR kvar:S aaaaaaaaaahhhhhhh panik! Imorgon äre seminarium med opponentskap och jag ber till.. nån gud(de får slåss om mig) att det ska gå bra. Jag och My har fixat ihop allt som var tvunget fixar efter lite stress då ärendena på stan tog längre tid än vi trodde:S ;P -inte hur man ska spendera sin tid då man har upp över öronen med saker att göra. Men nu har jag iaf en början till en haloweenoutfit. Saknas nått, typ en tyllkjol eller så.. men annars så är jag nöjd. Lagom idée som kommer synas lagom. Jag är allt för lagom med en tvist just nu!



Sänder en puss till mamma och pappa♥ ..Och till alla andra som vill va en förståss, jag är inet snål!;)

family is everything

Familjen på besök idag♥. Det blev stan och shopping för alla. Fick med mig ett par skor hem (jag och stina köpte lika, suprise ;P) + nå små nödvändigt. De hade å med sig en massa kul hemmifrån :D tex. playstationet så nu kan jag se film på tv;n :D Och tillhörande spel som singstar mm. följde med å. också så en tavla som vi mixtrat ihop själva av tyg (somjag bestämde), trä-ram (som pappa byggde) och häftade ihop den (pappi o mami♥) sen sydde gulle mamma en jätte fin kudde av det tyg som blev kvar så nu är mitt krypin mer dekorerat mysigt och snyggt! tack ni är bäst!!
Även allt som jag glömt hemma (handukar sängkläder osv) när jag var hemma sist komme sig hit.

Vi åt på Eurasia och in kommer Tomas Dileva :O haha å när vi gick ut så gick dom samtidigt så pappa fick ett tack då han håll upp dörren. Så nu kan pappa säga att han pratat med Tomas DiLeva (vilken status ;) ;P).

-Har iaf haft en jätte bra dag med the family :D!


Igår så gjordes inget produktivt på förmidagen än att jag sov till 1 och sen gjorde nada till jag kom på att jag hällre städade än plugga. Så det gjorde jag tills My kom vid 7. Då köpte vi på oss lite gott, gjorde (nästannästan) klart vårt fördjupningsarbete och sen blev det utgång. Kul kväll vare. Och vi blev ganska förvånade då vi insåg att det var Peter Sipen som var DJ :O men mot kvällens slut så hade det tagits kort och nästan dansats med mannen utan skjorta. Som förövrigt inte är blyg över sina magmuskler. Lite sjukt att han är 47!! Han är f*n äldre än min pappa. Men gud vad världen skulle vara tråkig utan utstickande personer!

de andra är på Mys iPhone4.

vinter ute, och det lungnar mig på nått konstigt vis. nytt ljus.

mami and papi kanske kommer imorgon :D och kanske tillome får med sig syster


Jag vill ha en kram
..och kraft att plugga (jag suger på just det fenomenet!)



Ikväll kommer My hit för att gömma sig. Ska bli skojj, hon sover nog här. Men det ska pluggas också!! -inte att glömma!


old pic. mörkt nyförgat hår.

too much of an angel?

Jag längtar hem litegrann.





Hoppas matchen gick bra idag tjejer!?

ibland är man vindrutan, ibland insekten.

så jobbigt men så nödvändigt!

thank you för mina vänner!



lånetiden går ut imorgon och det funkar inte för mig att låna om via nätet som jag tänkt. Detta är inte bra!

Sista dagen av VFU imorgon då! (japp vi är ledig fredagar :D ) Känns lagom och bra med två veckor av observation. HAr sett och lärt mig mket! men nu vill jag plugga anatomi, strålfysik osv så att jag för GÖRA nått. Blev typ peppad där mitt på dan (det var nog jonas som var anledningen till de. han gick ut i våras och jobbar där nu). Men jag har inte än börjar på de plugg jag borde. Kändes gravft omotiverande att börja med omvårdnasdtjafset och alla uppgifter (som jag ändå inte förstår). Men det ska bitas i många äpplen innan jag är klar, vissa till å med surare än detta. Så det är bara att starta bränder under rumpan.   

JAg är förövrigt förkyld numer. Snuvan har jag lyckats ta under kontroll med nezeril fast det onda i halsen som växer till druvklasar när jag anstränger mig, är inge vidare. Men jag tränade igår ändå! Jag ska F*N (fortfarande för "pryd" för att svära på bloggen) inte missa träningar NU när jag är hemma:O Det går inte för sig, här ska krämas ut varenda droppe ur innebandyn. Har iofs inte varit en så bra vecka på den fronten då jag inte mått bra och i haft ständig träningsvärk lite varstanns och så hjälper det ju inte att man inte pratar med den som man ska spela med. Systrar kan även bråka när de är äldre! blickar och komentarer kan fälla en hårdare än ett bra placerat ben!
Men jag njöt av att spela matchen i lördags!! även om vi förlora och jag kommer få höra det av rebecca i tid och evighet. Jag älskar verkligen den sporten. Fast roligast är det ju när det går vägen. Men träningarna förra veckan var likadana (det var pre-träningsvärk uta tusan) jag NJÖT! Hatar att man inte kan kombinera och få allt man vill. Men jag tar det som det kommer. Jag har ju börjat tänka possitivt, så hade tänkt försöka fortsätta med det!

Har haft dte bar här hemma, även om jag saknar kompisarna och den vardag man skapat sig i Umeå. Jag har hunnit gå ut med Malin och Ellen, synd bara att vakten på station inte var på humör. och dagen efter det så var jag och Sara till Ellen i Lövvattnet. Det är så idylliskt där.
Det har varit så kul att återträffa alla, och jag hoppas det blir fler nu till helgen då jag och sara hade tänkt slänga ihop nått att göra tillsammans (så hör av er ni som kan klassen!!) 



-lite text nu när ni fått så mket bilder ;)

Mina tokiga girles

hihi ni är för galna. Jag saknar er!!




önskar jag varit där..!

SSk arline bilderna (lillsittningen)

bara för att jag äntligen har hittat några..




¤



Denna fina flicka har idag genomgått operation. Hennes muskler är nämnligen lite för vältränade för hennes muskelfickor;)
Känn mina kramar vackra flicka!! Hoppas du skuttar på benen in no time:*


Håller på att bli förkyld :S

Mer bilder att lägga in sen (hittat fler från då vi var flygvärdinnor ;)).

Haft en awsome helg!!! Tacka alla :D Mer kommer..

Imorgon blire mer VFU.
Sov gott och dröm söta drömmar!

Okt. 4, 2010

En bra start på VFU;n:D kemin stämmer!:D prisa någon ni tror på, typ gud eller liknande! Jag tror jag kommer älska mitt yrke. (Om jag bara lär mig allt det väligt svåra som jag inte kan än, men de ska jag nog se till å göra;)). Första dagen var skelettlab1 och imorgon äre skelettlab2+nån timmes reception. Senare i veckan har jag DT och MRT:D Och nått besök på lunglab och ultraljud kanske.   


Hade tänkt få spela lite innebandy med älskade clemens idag, men träningen blev inställd. Vilket gjorde att jag fick tagga om och hade tänkt lägga min nyfunna sprallighet till att götra nått nyttigt som att springa eller om jag riktigt blev motiverad -plugga. Men soffan slukade mig lika sanbbt som maten var uppäten (jag älskar broccoli btw). Så nu siktar och litar jag på "chockfasen" på deras träning imorgon som jag tänkt invadera. *(chockfasen= när det var så länge sen kroppen rörde sig att den inte märker att den inte kan förän det är över och försent >> vilket leder till enorm smärta dagen, och kanske dagarna, efter) Men jag kan inte beskriva hur mket jag saknat innebandy! Så de är såååååå värt det!     


Sen vill jag påpeka att jag vart depp då hela Nollegänget hade pizzaåfilmkväll utan mig. Varför fungerar ej kloning än?? för jag vill ju även dra ihop nått till helgen med mina gammla älskade, saknade OPHI;are!? nån som vill?? hör av er! Jag är PÅ!!!
-minnen♥

Haha timingen på denna

                                                                                                           Saknar er!!!

saknar er redan girls


Fredags

Okt. 3, 2010

Nu verkar det funka. Fick lite panik där.


Är heeeeeemmmma nuu =D
efter lite slit med väskor (jag skämtar inte -var f*n piiinsamt!) så han jag till bussen med lite hjälp (tack!). Sen hoppade jag av i Sikeå (Robban, Robertsfors) där jag blev upphämtad av familjen å så for vi till Farmor å hälsa på. Väl där så fick vi, föruton farmors fina sällskap som jag längtat efter, även hemmagjord äppelpaj :O :D gottgott! Sen skyndade vi oss till stugan där vi åt gomiddag (laxknyten som man grillar) och sen spelade vi yatzy med godis, chips å dipp ute på glasverandan med bara levande ljus. Behöver jag nämna hur himla mysigt det var?! Och för att toppa det så bastade vi och badade i havet i bäckmörker med sjärnklar himmel (månen syntes igenstanns dock).  
Och för att tillägga så sover man aldrig så gott som efter en riktig bastu (riktig menas med dopp i kallt vatten;), hällst gånger flera!)


Mobilbild från stugan idag -Hösthavet

Jag sov lääänge idag:D Åt en jäääätte god frukost:D och njöt av den höstiga havsluften innan vi for hem. Hemma blev det hämtThaimat och att se 2 avsnitt av Greek:D 
Så nu sitter jag här och borde göra så mycket. Fylla i papper, inför imorgon och annars. plugga, som jag gjort alldelens för lite av. Jag kommer få göra en regäl slutspurt, som vanligt:S Elin och "göra saker i tid" borde träna på att umgås.


Imorgon äre första dan på VFU;n. Jag är lite nervös men mest förväntanafull. Det är nu dommen kommer. Passar Elin och RTG ihop?  

grrr

Varför i h-vete fungerar inte min blogg? :O

RSS 2.0