Nu är det nära.

Hjälp.

Och hur ska jag få in allt i bilen;)(A)

det är svårt att tappa fotfästet när man redan står på händerna

Haha jag är hopplös. Detta är värre än när jag ska resa. kan inte lämna NÅTT. HAHa jag har typ nån sjukdom. Hela graderoben är snart tom -man måste ju ha valmöjligheter;)
Jag kommer inte hinna allt till imorgon:S
Och mitt humör svänger så att jag blir aldelens snurrig. vet inte vad jag ska känna tidsvis.

Nått såhär känner jag mig just nu




◊Ju mer man tänker, desto mer inser man att det finns inga enkla svar◊


går på instinkt. innombords är det tomt. för jag har ingen ork att stå emot gråten om jag tänker på det. Jag är inte gjord för sånt här.

Imorgon reser jag.
Saknar redan allt..  

Blir nog bättre snart. prosseserar.

telefonens kanppar har blivit nerslitna

Suttit i telefon HELA förmiddagen! Känns som 2000 samtal. Endel var trevliga, andra inte. Vissa fick man ringa fleeeeera gånger. Vissa ansträngde sig, till min STORA tacksamhet! Min kvartersvärd är så gullig!
Nu är allt löst i alla fall.
-Rum på camping Fredag till måndag då jag ska få nyckeln till studentrummet. Även om det kanske inte är städat. Men skit samma. jag skulle ändå ha städat det en andra gång själv. Lika bra att se att det blir bra gjort dirrekt.  

Igår var jag på Fotbollsmatch i Robertsfors. Stina och Clemens U-Lag spellade mot Mellanbygdens Bk (eller nått, vad var det Sara?). Sara spelade på det förlorande laget (måste gnugga det lite i ditt ansikte;)). Var kul, och jag hann hälsa på Farmor och få lite Té och rostade mackor -mums, speciellt för en kall mage.
Vädret suger föresten! Fast antar att även regn är nödvänding.

Nu ska jag få upp humöret med en dos J.Holmberg.


Kolla vad Matilda (http://itslogic.blogg.se/) har ritat:

Ska det vara så svårt att få tag på en nyckel

grrrrrrrr...


snart så.. mindre än en vecka nu

Sista dagen på Kir2 för i sommar. Har avsagt mig alla skift tills jag har börjat skolan. Behöver desperat nån dags ledighet. Lite tid att landa på! Var blandade känslor att städa ur skåpet nere i vikarieomklädningsrummet. Kunde kanske ha sparat det med lås på. Men jag bestämde att inte göra det. Vet ju inte hur många helger det blir jobbat senare. Men hur som hällst så var det lite tråkigt ändå, har trivts och lärt mig så mket. Fast jag var glad att det var över -för nu. En liten paus behövs. Det är tufft att jobba där. inte konstigt att de anstälda går in i väggen eller får problem med rygg, nacke, psyke osv, ..de klassiska. Stressigt och överfullt för det mesta. Men man får det att funka. Tur alla runt en är van. 

Vikariefesten i fredags var förövrigt kul! Vi har varit väldigt bra vikarier på avdelningen!! (med ett undantag:]) kommer sakna dom. Fast vi kanske ses ute i vården nån gång. Eller nästa sommar?=);) 
Hade jobbat hela dagen innan så det blev lite jäspande där i slutet men det gjorde inget. Mådde för alla som vill veta bra dan efter, och jobba lördagen gick bara bra;)  


nu ska jag slappa och sova. Sen ser jag fram emot att träffa lite kompisar i veckan. Hör av er om ni vill hitta på nått=)!

tvåsidigt

Var helt slut hefter helgens jobb. Gråtfärdig (blir så när jag inte vet vad kag ska göra av min frustration) och ont i kroppen. vilodagen var så behövd att jag inte enns mår dåligt över att jag tackade nej till att jobba idag. Men jag ska ju jobba tis, ons, lör, sön så jag behöver liiite vila. Har ju inte hunnit ha någon ledigehet i sommar och snart börjar allvaret.
Det är mket att tänk på och fixa. Jag hinner inte med.
Finns bara en sak som håller mig kvar i skell. Det är inget litet för mig ,men är det nog? Övervägningen var att det inte var det. Fast det nästan var så jämt som en myntkastning.
jag vet inte, jag är nere.. och trött.

Sov länge idag och sen kom jag och syster på att vi skulle göra en liten sväng på stan. Det blev inget inhandlat förutom kakor på subway och bensin på vägen hem (blivit dyrt för mig den här sommarn).
Sen var det första träningen för året. Har längtat såå mket efter innebandy fast det blir ju inget för mig nu eftersom jag ska till ume:( kommer att få plåga mig själv till att gå och kolla på matcher sen i vinter. Kommer ta död på mig att inte spela. Så träningen idag var lyckoblandad tortyr för mig. Jag älskar att spela!!!!, kan inte poängtera det nog! och saknaden gör redan ont ända in i benmärgen. Höll på att börja gråta flera gånger. Hoppas att allt går super för er tjejjer!!!! Jag ska träna med er när jag är hemma.   


:'(

med gråten i halsen kan jag inte säga något

Det gör så ont.
Gör jag rätt?


skola. Rtg ssk. umeå. nu äre verklighet.

Nu har jag betalat hyran för mitt studentrum i Umeå. Fattar inte att detta händer. Har börjar packa grejjer, typ kökssaker, handdukar, sängkläder mm nivet. Skräckblandadförtjusning. 
Ska dit ock reka lite imorgon då jag stina och mamma ska till Umeå. Kan inte kolla inne (kanske smyger fram till fönstret) då jag inte fått tag på den som har rummet nu, utan bara gått via bostaden.umea.se. Ska även kolla lite vart jag ska första dan osv, typ så jag hittar till vårdvetarhuset. 
Annars så ska vi shoppa lite. Blir nog inte överdrivet mket då jag börjat inse att jag kommer leva fattigt som det är. SparaSpara. Fast jag kan nästan lova att jag kommer hem med nått i alla fall(a) 

Har fått extra jobb flera dagar nästa vecka. toppen, fast det tog emot litelite jag ska inte ljuga. Fick även erbjudanden om 25e/26e men då jag ska vara i umeå den 27e så kändes de nära. Jag vill hinna landa och vila lite. Är jag dum?

KRAM


Foto:Elin Karlsson

flying out


Foto:Elin Karlsson

Storstaden (bilderna som aldrig kom)


Det tar tid, tro inte annat. Sen är vissa sega också(a)

Mamma ville ha lite kort..







Slutsumman slutade någonstanns över 4 +nollorx3 (A):]
Började räkna men slutade i fasa.

4 par skor
en kavaj
linnen xflera
t-shirt
Shorts av olika slag, bl.a jeans
Jeans

Klänning, tillsammans med stina
En lite för dyr kjol (kommer/vågar jag använda)
smycken
..Har jag glömt nått?

men jag är nöjd, och allt var inte onödigt!;)


håller vädret i sig, eller hallelujah, blir bättre så skulle jag vara så glad och tacksam.

Hade så himmmmmla kul igår tjejjer, älskar er! 

Nu ska jag fortsätta packa och slänga mig en sväng i duchen å sen bär det av mot Noret med ett annat gäng tjejjer. 
Detta kommer bli en toppenhelg!  

det börjar lossna. eller jag har skrapat loss det.

Tänk om saker skulle kunna flyta på bara sådär -problemfritt, -stressfritt, -naturligt.


Ser ut som att de blir Umeå. Är etta i kön på ett studentrum. Fast det är på bottenvåningen och jag vill hälst ha nån våning upp. Sen står jag som 2a på ett studentrum på samma gata som ligger på 2a våningen som jag hällre vill ha. Jag fick ikväll tag på killen som bor där å han sa att det ju var ett gammalt hus men nya golv och vitmålade väggar. Lät nog bra för mig! Sen är det nära vårdvetarhuset som ligger på sjukhusområdet och inte universitetsområdet. Fast de områderna ligger ju bredvid varandra så;)
Jag blev typ lite pepp helt plötsligt(a)


Imorgon blir det att träffa några tjejjer från klassen (slutar inte säga "klassen" förän jag fått en ny;)) och gå ut, ska bli såååååå kul!! Saknar dem enormt!!! kan inte nämna nog många gånger hur mke!!!
Så efter jobbet blire att snabba på lite för att få alting gjort. Ska hinna packa till helgen å så, då jag inte hinner det sen.

N

Stugan till helgen med brudarna. Längtar!
men har just fått veta att det kommer vara hela djurfarmen där ute. Hoppas att de går bra endå. Hoppas att det inte stör och/eller förstör.  
Vi får göra det bästa av situationen.

I miss you!

saknar många just nu. Speciellt en person.
Har varit en ensam sommar.



Hur ska man kuna välja? alltid vara som det varit? från den ljusa sida (som jag tvingat fram ur mig själv) så kanske de är bra att lämna något som är bra, då kommer man ihåg det som bra,och inte som det man blev less på. Eller ska man leva vidare på tråden och sluta knyta knutar?
Är i ett mittenläge som gör att jag får det sämsta av båda världar.
Har börjat söka lägenhet och närmar mig beslutet att bege mig mot studentlivet. Just den delen kändes väligt lockande. synd bara att jag är osäker på vad jag vill bli så att jag kan plugga något som jag känner mig jätte motiverad till så att jag vill lägga ner mke energi. Just nu så är jag osäker på utbildningen till hands. Men samtidigt känns det för tillfället bättre än det ända andra alternativ jag kommit på. Just det andra alternativet känns som något som lagts framför mina fötter som en fallgrop som är trixig att komma runt. Alla förväntar sig att jag ska falla i. Men jag vill inte, det känns för klyché.
Så ska frammåt iaf, för backa har jag insett inte funkar.
Men åt vilket håll ska jag gå? Hur ska jag komma fram till vilket håll jag ska gå?
Om jag blir sinnessjuk, hittar ni mig uppe i ett träd.


tror att jag väckte halva kvarteret, menmen..;)

Vart lat igår och hamnade framför tvn å gud vet vad. Tiden gick i alla fall. Så det blev så pass mörkt att jag beslutade att inte klippa gräset. Så jag stag upp i morse istället då jag börjar 2. Gick hyfsat snabbt, lite över en timme tog det. Fast det höll på att gå dåligt då jag upptäckte, i tid tur nog, att några getingar satt bo i vår björk, eller under björken kunde inte urskilja. Så det kanske var jordgetingar, skulle nästan tro det:S Ej bra!! Tur att jag intekörde in gräsklipparen rakt i boet för då hade de nog inte blivit så skojj.  
Hoppas inte att vi måset ta bort björken för det ä mitt favvo träd på gården och jag tycker att vi redan tagit bort för många andra träd. Men vi gissar att det kan vara ruttet och då har vi inget val:(

1 Augsti -är sommaren slut nu? för jag har inte haft sommar än

Allt går upp och ner. Just för stunden är det lite mörkt.
Missade det ända programmet jag skulle se idag trots att tv stått på sedan i morse. Jag har inte turen på min sida!!
Har fått bevisat för mig idag att jag inte alltid är så smart. Tråkiga nyheter, som jag förvisso viste men alltid gör mitt bästa att dölja. Alltid lika tråkigt när det visar sig.
Sen har min dåliga "jag kan inte bästämma mig"sida börjat ta över så pass mycket att jag snart inte kan bestämma mig för vilka sockar jag ska ha på mig. Detta måste få ett slut. Beslut kom till mig! Jag tror att om bara ett beslut, det mest viktiga och bråskande, kunde bli uppklarat så kommer de andra att rulla in snart. Så jag ska börja jobba på saken.

Nu ska jag ut och klippa gräsmattan. Hopas att det ska verka något terapeutiskt. Annars bli det musiken som får styra mitt humör de näraste timmarna. Ska jag bara lysna på glada, starka låtar eller deppig "tycker synd om mig själv musik"?? Bestäm åt mig..

RSS 2.0