dagen före måndag

klassfesten igår var kul. Så himmmla fin klass vi ä!! kommer sakna er när gymnasiet tar slut!

idag så bjöd mamma å pappa mig & stina på lunch på matfesten -gott gott, men var lite för mke männniskor där för min smak. Gillar inte när det blir för mke trängsel:S Sen gick ja & stina på stan en timma. hittade inget eftersom jag redan synat stan när ja va där me mamma igår på dan. Vi var där mella halv 11 å 4 så de hann bli endel inköp. Men min lön har ju kommigt så jag känner mig lite rik just nu:] inget bra, för jag behöver spara endel. Men ett par välbehövda jeans och tre tröjjor från gina blev det, och en till tröja från jc å ett vitt linne från veromoda. Så jag var ganska nöjd, men lite väl dyrt i slutändan som sakt:S  

försökte hitta en bra hårfärg som hastigast idag inna jag for hem från stan. men det fick min panik att bara växa:S Jag är så dålig på sånt där. Om de är någon som är duktig å känner sig på ett hjälpande humör någon gång så skulle de tacksamt tas emot(A)    

nu har jag lite läxa som måste göras, mot min vilja men ändå. 
puss å hej 

funderar på att färga håret

lite mörkare, typ mörkblond. men inte för mörkt. Vad tror ni??
jag tror typ jag vågar ändå, vill ha lite mer som min riktiga hårfärg -innan slingorna(som blev för många).
kanske nått sånt här..?


:)

okej så jag har fått pikar om att jag aldrig uppdaterar ;) Å jag försvarar mig inte -jag är urusel på de! Men jag orkar inte(A) Å ja har inte det mest händelserika livet så det finns inte särskilt mke inresant att skriva om.

Jag har då fått en bra start på skolan så här långt. Var riktigt skönt att få komma tillbaka till den normala trygga vardagen! har saknat den tillåme:] jag hoppas att trean aldrig tar slut för jag är inte gjord för att jobba. Jag gillar, kanske inte själva pluggningen, men inlärningsbiten mycket mer än en normal människa gör. Men vem har påstått att ja är som alla andra. Jag gillar i alla fall inte jobbet som undersköterska, i alla fall inte innon äldrevården. så jag har ett jobbigt val sen när jag gått ut. ska jag söka annat sommarjobb som jag finner intressant eller ska jag jobba som undersköterska -då jag nog lätt får jobb å hyfsatt betalt, men inte trivs med? Jag är förvirrad till tusen, jag hatar att ta beslut å besluten tar så lång tid att komma fram till för mig:S
  

-pussar, nu ska ja sussa så jag får drömma mig bort från de jobbiga med framtiden ett tag.

Rena Rama
Beroendeframmkallande
-de har lyckats få svenska att låta bra:O!

lite sommarbilder09

Frizz HAha, å en chocladboll ;)

    
jag ville inte att den skulle ta slut..:(  Jag Äälskar stugan:* !   

första träningen idag


SÅåå KUL!!! men kommer ha ont överallt imorgon! hihi;)

090814

Idag har vi tapetserat Hampus rum, eller matilda har gjort de mästa och jag har hjälp till( men matilda får äran för att det vart fint tycker ja;) !)
Sen så hadde vi ju våra chokladchokladmarsmallowsMuffins som vi gjorde igår att äta när vi blev trötta. För det tog verkligen HELA dan. men roligt vare.



I helgen så blire till att jobba, jobba å jobba:S Inge pepp direkt men pengarna är ju som bra. Men sen har jag jobbat klart=) - Äntligen! känns som om jag skulle behöva de dära sommarlovet nu, synd att det är slut bara. Men skolan känns inte jobbigt facktiskt, snarare tryggt å skönt så jag surar inte.

+


Härlig helg i stugan me kompisarna! Det var nog sommarens höjdpukt.
- Massor av sol & vArmt i vattnet

RSS 2.0