arbeten upp över öronen

inte en så produktiv dag som jag velat.
Bara gjort sjukvården. Men har varit på sång å hjälpa stina me lite julklappar på stan=)
prioriteringar nu är svenska muntligatalet och ergonomin. Resten av högen får vänta lite till.

ska jag ha godisuppehåll i 2 veckor me mamma?? hon skulle behöva lite puching, men kan inte bestämma mig, allt det goda lockar såå mke just nu(A):]

bio+skyltsöndag =)

Söndag med matilda
      =)
så nu har jag varit å sett new moon me matilda=)
den var bra! de hade lite problems me bild å så i början men. Först vare bora en bit längs upp och längst ner, så man såg knappt texten. Se var det nån som var snäll nog att gå ut å hemta nån som jobba där, å då börja de rulla runt nån grejs för att få rätt bildformat så ibland försvann bilden:S Å när de äntligen hitta rätt så var de nån grön flimmrande grejj längs ena kanten. Men de gick i alla fall bättre än som de va ibörjan!

För de va ja å matilda på skyltsöndag. Var inte så mke att se egentligen, mest en massa som skulle samla pengar till klassresor å liknande. Så alla säljde samma sak:S men om det inte varit så kallt eller åtminstånde lite snö så hade de varit riktigt mysigt.
Sen var jag noga med att undvika försvarets tält:] Hade nämligen fått ett samtal om att de ville ja skulle vara me å rekrytera där:S JAG? haha:O jag kan absolut ingenting om de. Men antar att de batra ville ha en tjej i grönkläder som stod å såg gullig ut;)
ja skyllde då på att jag skulle jobba;)(A) De sa att de gjärna ville ha en tjej där och att det bara var jag å emilie som var aktiva. AKTIVA? Emilie har flyttat till karlskroga eller nått för at studera å ja har inte varit där på hur länge som hällst!:O haha antar att de inte ä så många tjejjer i skellefteå som vill vara me;) Själv har jag inte varit där för att jag har innebandy som går före, å nu har jag hannat så mke efter att de bara skulle vara konstigt att fara dit. Så ja funderar på att fara å lämna in min utrustning. Men har inte bestämt min än.
(kan btw inte ta beslut om nånting längre, gillar de inte:S(A))

Men min helg kunde inte ha varit bättre! Tack alla som gjort den så bra♥ Om ni ändå viste hur behövligt det var=)

de ljusnar, låt de inte mörkna igen!

komme just hem från E4an. Har sett på band med Ellen Malin och malins kompis Elin. trevligt trevligt!=) Är inte något jag brukar göra, men kanske blir mer nu.

imorse var jag och sålde fika på våran match. kunde inte spela efetrsom jag varit dålig i veckan. Kände att de inte ens gav nått att försöka utan ge platsen till nån som skulle göra de betydligt bättre. Så både ja å stina satt på läktaren(hon var å lite dålig efter sprutan -jävla spruta!) å tittade på. Är alltid jobbigt att titta på å inte kunna hjälpa till, är så frustreradnde.

Gårdagen var super!! tack alla, var hur trevligt som hällst=D! 

gonatt sovgott drömsött nattinatti kram å puss. 


inte den muntraste..

svenska talet kommer gå åt skogen!
Varför funkar absolut ingenting just nu???
har ingen kämpaglöd kvar, de ger ju ändå inget:(
allt skiter sig:'(



i behov av en kram!


höjden av ortur

olycksdrabbad så de sjunger om de. Som om jag inte hade nog just nu:(

tog ju som sagt svinvaccinet igår. I morse kl4 så vaknar jag i panik. Jag ska inte få in på detaljerna, då de inte är de vakraste. Men jag kan summera det så här:
ni vet hur man kunde få biverkningar av vaccinet. Man behöver inte få den och de vara i en till två dar.
Det fanns tre olika kattegorier på biverkningar.
◊Mycket vanliga - Kan inträffa vid fler än 1 av 10 vaccineringar.
◊Vanliga - Kan inträffa mellan 1 av 100 och 1 av 10 vaccineringar.
◊Mindre vanliga - Kan inträffa mellan 1 av 1000 och 1 av 100 vaccineringar.  

Gissa vad jag fick för biverkningar?! jo de mindre vanliga såklarrt!:O:C 
Fick yrsel(svår), kräkningar, illamående(så pass at det var en befrielse att få spy:S), magont, sjukdomskänsla, svetteningar och frossa. Sen även av de mycket vanliga. Som smärta och svullnad vad injektionsstället, muskel och ledvärk. 
Inge vidare skojj.    

Vad i h-vete har jag gjort för att ha såhär otur? Bägaren börjar rinna över! Har ju för f*n redan haft influensan en gång. 
AHHHHHHHHHH.... blir så arg! Viktet skämt asså! nån där uppe gilar verkligen inte mig.

Nu ska jag göra klart svenskan som jag skulle varit klar med igår, eller tillåme i förrgår:S (A) skickade i alla fall in PMet igår. hade egentligen tänkt försöka ta mig ur redovisningen just idag och be att få göra de imorgon. Men nu behöver jag ju inte be om de, de blir så automatiskt. Kanske det ända bra som det har har fört med sig.
För jag ska till skolan imorn. har en intervju med kvinnojuren där jag inte kan lämna sanna i sticket. Och sen var det ju planerat att fara på station. Så jag måste dit!!!

nu ska jag se om jag svimmar när jag ställer mig från sängen eller om jag kan ta mig till köket för att hitta nått lätt att äta. Har inte ätit än pga att jag inte skulle ha fåt behålla det:S så nu börjar ja vara hungrig.

Manna å pappa har varit så gulliga. de var hur jag blir när jag blir sjuk (jättesjuk!) Så pappa stanade hemma halva dan för att se till att ja inte svimmade (har en tendenns att alltid göra de när jag är sjuk). Sen for hann på lunchmöte. Sen kommer mamma hem för att se till att jag inte dör. Väldigt omtänsammt då båda egentligen inte kunde vara borta från jobbet. Älskar er jätte mke(L)   

hoppas ni har det bättre än mig. pussis. vi ses=)  

mentalkollaps

:(

›svenskan inte klar än -panik!
›sååå mke som ska göras -ännu mer panik!!

Men man ska ju se det possetiva..
›förmodligen utgång på fredag=)
›A(H1N1) vaccinet taget √
›Jag har världens bästa syster♥


=)

helgen var som följande..
Lördagen spenderades med matilda (så fort jag vaknat och hunnit stirra på SamhällsB uppgiften ett tag). Vi hyrde film på hemmakväll, köpte Ben&Jerry´s på ICA å sen bestälde vi skrov och pizza från Santana=) Riktigt trevlig kväll!! vi får göra de till en vana.
De här vad va vi såg:   

Lost in Jane Austen var 3 timmar lång såg vi när vi komme till matilda. Men jag är ju lite såld på Austen som endel vet;) så mig gjorde de inget(a)=) tror att matilda tyckte den var lite lång dock;)

Söndag var det match i Sävar mot sävar. de slutade 3-2 till oss efter att dt varit lite spännande. Vi låg nämligen under med 0-2 i tredje å sen vart de 2-2. Å sen när de var 8 sek kvar så satte sanna den=)  
jag spelade dock inte sista perioned, då ja var väldigt seg och inte alls på topp. Men kanske var de som gjorde susen;)
Sen satt ja så fort ja kom hem ända in på natten me den där j*vla samhällsB redovisningen:S Typiskt mig(a)
Fick i alla fall klart de. Å i morse var det bara att prata på, bar eller inte!  
men de gick över förväntan när vi väl fått igång all värdelös teknik. Fick den här komentaren efter:
- Ni var över förväntan, men hade inte förväntat mig så mke från er! (ordagrant?)
haha tackar!;) Men jag uppskattar ärligheten!
men de är BORTGJORT!!!!! jihoooo!!!=) råskönt! nu är de kara kvar..allt annat. Som inte är lite just nu!

nu ska ja försöka göra mitt muntliga nationella. 
kramis
 


vi behöver snö! de blir mörkt för fort

har försökt ta tag i samhällsBn igen, men det misslyckades igen! funderar på att ge upp och säga åt leif att ge mig IG. men jag ska försöka igen senare.

Kvällen kommer spenderas me matilda=D blir film å gosaker=)

ska gå å ducha nu. kramis =)
Ps: känner knappt av sträckningen, så blir nog innebandy imorgon=)

today

ja dagen då.
var till tankläkaren imorse. Har aldrig varit den som haft problem med det. de ända som är jobbigt är när de ska ta de där jäkla röntgenbilderna på tänderna, ja får alltid problem me dom!:S oftast så är de för stora, så varje gång är de samma sak -ojjdå vi får nog ta barnstoleken istället. Haha vet inte om ja ska ta de som bra eller dåligt. Men är då tur att de finns i mindre storlek för jag får alltid kvälvningar och inbland sura uppstötningar när jag har såntdär i munnen. De är så himmla obehagligt! ögonen tåras upp och man göra allt för att försöka andas ur näsan som sköterskan säger om å om igen som ett mantra. men de hjälper tydligen och tur de går snabbt. Tandsköterskan och Tandläkaren (som jag tillome vet heter solvej) var jätte gulliga. Jag har alltid haft dem, å ja tror de känner min mamma (ovanligt;)). Men de envisas fortfararnde me att min glugg är gullig haha. måste säg att ja har lungat ner mig om det nu å har som accepterat den nu, men helt överlycklig är ja ju inte(a)
Annrså så vare inga hål, har aldrig haft några! Men det var en början på ett hål som jag har haft ett tag nu, så de va ingen överaskning. Sen så har jag ju haft borta en bit av en tand som sitter brevid en av framtänderna. har inte synts sådär jättemke men varje gång vi har satt dit sån där plast så lossnar de. Så den här gången slipade vi bara ner kanten så den ser ut ungeför som tanden på andra idan framtänderna. Så de vart ganska bra. Slipper tänka på de mer.
banansalvan smakade bra till en början, som valigt, men blev väldigt äklig när jag hade ätait. har fortafarande kvar smaken i munnen:O:S haha den sitter i;)

 
skoldagen har bestått av sjukvård. Förberedelser inför redovisning om L-ABC för ettorna närmare bestämt. Inte de roligast men de funkar. Har varit lite små gnällig idag (sara kan konfirmera) sådär så man utan att tänka på de kan låta lite bitchig när man pratar. :] vet egentligen inte varför då jag inte har haft en dålig dag.
sen blev de projektarbete me JohannaH å Ellen. Vi hann klart avsnittet om Anorexia nervosa.

Sen när ja skulle hem så kom ja på den glada saken att jag hade bilen med mig jue. Behövde inte åka buss -skönt! Så hitta ja matilda på vägen ut ur skolan. hon hade å sjust sluta så hon följde mig i bilen. VI stana på konsum för att köpa middagsmat till henne å onyttit till mig (har chipsmani just nu(A)). Imorgon blire kanske att hitta på nått.=)

ikväll vare meningen att ja skulle gör samhällsB redovisningen klar, men gissa om jag har börjat. nej! men de är ju höjden av tråkighet!!:S vill lixom inte(a)
ihelgen är de inte säkert de blir nå innebandy:( sträckte mig på träningen -onödigt! så ska nog me till sävar men får se om ja ska spela. Vill ju inte förstör aför laget å ja vet inte om jag kan göra mitt bästa. har typ inte kunnat de på ett tag nu, har inet haft kondisen:S Å den kommer långsammare än jag hade hoppats på.

kraamisar=) 
ps: jag blir så glad när jag får komentarer:] (A)

5 timmars nationella

svenskaB nationella gick väll som trott -inte lika bra som jag ville!:S satt hela tiden ut, altså från 8.30-14.00:O jag kan ju säga att jag var ensam kvar i slutet. Ellen gick kanske 45 min innan mig å sen var jag ensam. Annrs så gick de första vid lunch som var 10.30.
Men även om jag satt så pass länge så tror jag inte de blev nå bra:( vart för långt (5 fram och baksidor(a)) och jag tror jag kom lite utanför ämnet. Inte bra! så nu är jag jätte nervös å skulle helst vilja veta resutat imorgon. har nämligen press, om jag gör det här bra får jag förmodligen MVG i betyget (vilket jag verkligen vill!!) annars så kanske jag inte får de:S så de känns lite avgörande:( å som jag tror de gick så har jag inte MVG:(:( -depp!!

har inte pluggat nått idag fast ja borde. Men är så himla slut att de blir nog att sova så fort jag sett Greys.
imorgon får vi förhoppningsvis tillbaka religionsprovet -hoppas hoppas på att de gick bra!!

döööööödd

är helt slut!!! snart slutar kroppen funka i protest.
svenskaB nationella är ju som ett sömnpiller också. Så de här kommer ju gå grreeat:S

förlåt för alla deppinlägg:] men har en liten mörk period just nu(a)
nu ska ja gå å ducha sen läsa svenskahäftet för hela slanten.
gonatt.


=)

iväg på dm-match med juniorlaget=) är skit trött i kroppen, men ska kämpa så gott de går å hoppa sd egår vägen. har ingen aning om vem vi möter, fick veta att vi hade den igår. Men ska bli kul!=)

Ikväll när ja kommer hem blire till att läsa svenskaB häftet så att ja klarar nationella imorgon. Är lagom nervös!!! Vi ska sitta från halv 9 till 2 (om man vill), å har bara en halvtimmes luch:S Magen får fjärilar (inte snälla gulligt, utan tagigga sura) i magen när ja tänker på det. Det är nu de bär eller brister!

har varit en lite bättre dag idag. Slapp (läs: lurade mig/oss ur) samhällsB redovisningen, så den blev uppskjuten och sjukvårdsuppgiften är klar och inlämmnad. Nu återstår bara allt annat, som just nu är en hel del:S!

huvudvärk

är i gråttningstillstånd! Orkar inte mer så ja lägger ner. Har inte fått klart sjukvårdsläxan och har inet hunnit börja på redovisningen till tisdag, har inte hunnit läsa häftet till svenskaB nationella än heller. Tur jag redan i fredags bestämde mig för att skita i naturkunskapen för annars hade jag legat på golvet helt apatiskt just nu.
åååhh... varför varför varför?! Nu struntar ja i de här. Orkar *an inte hålla uppe mvg betyg längre för de funkar inte när man ska hinna me alla andra ämnen å:O! :( å samhällsB har jag ju som redan unsett hur de kommer gå, em de är fortfarande pinsamt att alla andra i gruppen ska höra hur dåligt de går. nej jag föredrar inlämningar på saker ja inte kan. derimot är det jättekul me muntliga grejjs i min egen klass där jag vågar prata å i ämnen som jag fattar..! men guuud vad jag hatar den hrä sjukvårdsuppgiften! Bbblläääää! 

orkar inte en helnattare idag för jag är helt utmattad och måste gå upp tidigare imorn för att hinna skjutsa mamma till jobbet. Så nu lägger ja ner ansträngningarna å sjuuter upp h-vetet till imorn. 
hoppas ni får en bättre dag än mig.
=)  
  


allmänt deppig dag..:\

har sett innebandy idag. clemens juniorer vann mot Rönnskär med 6-3 -duktigt tjejer=D!  Nu taggar vi dammatchen mot dalen imorn!!
   det var det ända roliga idag. för annrs så har jag varit lite depp hela dan. Nivet en sån där dag då allt känns omöjligt och ingenting är bra. En sånn dag har jag haft! Har därav inte fått nått gjort och nu blir dte nog ännu mer stressigt..!:( Har läxor upp över öronen och bävar mig för att enns börja så de kommer bli en jobbig helg. Och när i hellvete ja ska få in att träffas om samhällsB redovisningen har jag inte en blekaste om då jag har proppat schema. Kanske får tränga in de på måndag, men då har vi ju redovisningen på tisadg =inte mycke tid att träna:S
    Orkar inte, vill springa och gömma mig under täcket och stanna där tills allt går över!



tack mamma, godsaker gör allt bättre!=)♥ 


hejehej

Är hos sara me Josse. de ska snart ut(eller sara ska bara på förfesten vill hon poengtera;) sen ska hon hem till Ånäset) så jag ska hem om ett litet tag för jag orkar inte följa. Kände mig inge vidare pepp så. 
vi ska bara äta lite mat först. Josse ska laga stuvade makaroner för att övertyga mig å sara att de är gott.. lycka till Jossse;) haha, har aldrig varit ett fan av de dirrekt;P men vi ser om hon omvänder mig;)  

funderar på att fara å se på innebandy me mamma å pappa. Orkar egentligen inte men ja för skjuts hem om ja gör de..så ja funderar fortfarande. Sen när jag kommer hem så ska ja då hoppa i säng ganska omgående för jag är fortfarande trött:S De dödströtta har i alla fall försvunnit då de goda humöret kommit fram, men sova behöver jag desperat!! 
orkar inte enns tänka på mke jag har i läxväg som ska gölras i helgen:S!! sjukkkkt:O orkar inte:(

pussis. 

så jäkla tröööööööött..!

Sitter på skolan. Orkar verkligen inte!! koncentrationen ligger på minus.
Förelösningen på morron var intressant tillome men ja fick kämpa för att inte blunda konstant(a) Nu har vi sjukvård och jag ORKAR INTE:( ska plåga mig själv i helgen istället. Inte så smart men ja får ta konsekvenserna av mitt dåliga beslut då. För jag är SÅÅÅ trött att det är helt sjukt! Var trött förra fredagen å, tror att de beror på den sena torsdagsträningen.  kan då inte komma på nån annan andledning för jag har sovit hyfsat länge ändå. 

Fick jobberbjudande om lördag kväll också. Men komme på migsjälv om att ljuga och säga att jag var upptagen. Hur bortskänd/dum/korkad är man då man tckar nej till jobb. men jag trivs inte för 5 öre och känner mig alltid så dålig och osker när jag ä där, en känsla jag inte gillar särskilt mke:S Men jag får ta å skärpa mig och tvinga mig själv, nästa gång..

Orkar inte skallskador just nu, tror jag har en själv.
är jättehungrig också, så mår lite lilla -typiskt.. snälla säg att de är god mat!
nu ska ja hitta på nått annat att göra istället för att jobba, om ingen talar förstånd i mig;)
krammmis


så jäkla trött!

Träningen var väll inte den bästa då jag var som en puppet utan puppet master. Men konstigt nog fick ja spela dam matchen på söndag endå. Måste verkligen få bättre kondis -den suger just nu!

Kanske ska säga att de gick bar med religionen. Fast som avnligt så pratade ja lite för mke(A):] redovisningen som skulle varit en kort presentation blev lite mer än så(A) Kände mig lite taskig mot dem som därav inte hann sin:] Ja ska försöka lära mig att korta ned!;)

Nu ska ja sooovva=) ska bli superskönt!!
sovgott.

oops:]

nu blev det visst lite sent igen(A) haha. men jag var ju tvungen att göra klart religionen(a)
skrev om en sekt, och jag hade valt om Raelistiska rörelsen. den hadlar om att de tror att utomjordingar har skapat jorden;P HAHA det var minst sakt underhållande att läsa vissa delar;) Ganska så knasigt mke av de!
men nu är i alla fall de gjort.

efter skolan idag så hade ja först rehab för knäet sen var det hem och äta å så dirrekt iväg till Edda för att simma me Malin. var jätte kul, vi va även på relaxavdelningen;) =D Vi hade tänkt att vi minst skulle simma 1000m men det blev bara 850(lite utspritt) för vi hann inte innna de va dax att kliva upp. Men de måste då göras om så ja får nog mer chanser till träningsvärk;) Fast näsat gång skulle de vara ännu roligare att vara fler, så om ni vill hänga på så säg bara till!  

nu ska ja sova så ja orka nått imorn -tveksamt redan nu;) (a)
kraaaam

hihi:]

(A)

:]

(A)
..kunde inte ha förklarat det mer klurigt;)(A)  

ibland får man ta saker i egna händer

slappa sista lektionen idag, riktigt skönt! fast vi fick förståss uppgifter att göra, men de sjuter jag upp och oraroar och stressar upp mig över senare. (inte så smart ja vet, men de är bara att inse att ja inte är så smart alltid)

imoron ska klassen på teater. "Den man älskar agar man" tror jag visst den hette, handlar om kvinnomisshandel fick ja veta av matilda som redan sett den. Tydligen var den lite orevlig/otäck att titta på, så ja får se hur uppåt man är när man kommer därifrån. Skulle vara i 2h typ, men ja gissar att det ingår diskutering å.
Efter de blire sjukvård för hela slanten. å ja ska försöka igen me att få ett svar från Erik, de va ju en bra fråga tycker ja! ville ju bara veta(A) tror han tycker ja är jobbig HAHA;)  

nu ska ja ägna mig åt ingenting=)

ÄLSKAR DIG PAPPA!!!!

jag är världens lyckligaste som har dig!


ibland går inte saker som man tänkt sig:(

Idag är en sån dag...

jag gillar inte skuldkänslor! de äter upp en på ett grymt sätt, men man har bara sig skälv att skylla, så man mår ännu sämmre..

snön får gärna stanna kvar!


för nått år sen


vinst!

Vi vann matchen i övik=) kulkul!! var inte min bästa match, men resten av laget spelade bra! Härligt tjejjer!=) ja ska bara få till kondisen, sen blire nog bättre! hade lite svårt att andas där stundtals:S
Var lite nervös för ingen andledning egentligen innan. det va nämligen på skyttis arena, och de var där jag gjorde illa mig i foten(töjde ut alla ledband i höger foten:S -oooont!) så sist ja va där låg ja bakom sargen å skrek:S golvet där är nämligen ganska..va ska man kalla da, typ sugit. det suger fast en, så tempot blir segt och om man vrider på sig så sitter foten kvar om man inte lyfter den. Så man kan inte göra en pirruett, om man nu skulle vilja göra de, det var bara för att ni skulle fatta va ja mena(A) men annars så är arenan stor å fin, men minnen sitter som i. Å ja ska vara ärlig och säga att ja kände de i de(numera gamla) skadorna(räknar knäet som gammalt nu, för jag vill lägga de bakom mig) så foten och knäet var lite ömt efter, men ja slet inte upp nån skada i alla fall.
jag är nu efter matchen lite svullen ovanför vänstra ögonbrynet efter att jag blivit skallad eller fått en axel i huvet:S jag vet inte riktigt vicket av de, men vart lite yr där ett tag i alla fall(A):S men de gick över precis som all annan lätt fysisk smärta. så nu hoppas ja att de inte blir blått, men då borde de nog redan ha blivit de.
måste säga att jag inte har något emot att åka så långt. Vet att många tycker att det är jobbigt, men jag tycker typ att de är skönt. Så länge jag inte är åksjuk så är det jätte skönt och framförallt sövande att åka buss. Man ska ha musik och nått mjukt och gosigt att luta huvudet mot, en njuter jag! Lite osköna kroppsställningar ibland dock när man försöker hitta det bästa sättet att sitta/ligga,P å så gör det ju ingenting om man har lite gott att äta;) sen går det förståss bättre om det är mörkt -då är det riktigt mysigt! Idag var det även vackert med snönn på sträckan mellan skellefteå-Umeå, å på kvällen så var det ricktigt vit dimma som såg ängla/spöklik ut när busschafören satte på hellyset=) mysigt!
hoppas att snön får stanna kvar! inge slask tack!

ojj va mke text de blev, ingen kommer ju orka läsa HAHA, men men..
pussisar.

ibland vill inte ögonlocken vara öppna bara(A)

jag var så jäkla trött i morse av någon andledning:S jag var nog inte så uppmuntrande för benny när jag hade problem med att till och med sitta rakt, och vid ett flertal(!) tillfällen slöt ögonen lite grann(A) Å på Berits lektion sa hon i slutet att alla såg så trött ut så vi fick gå -då titta alla på mig av nån andledning å skratta(A) :] jag försökte, men jag kunde ha somnat på fläcken om jag bara hade tillåtit mig själv!   
å inte får jag ta en tidigkväll häller då ja tydligen har fått uppdraget att skjutsa hem stina, för att mamma å pappa har tagit ett glas vin. Så de är bäst för henne att hon inte blir sen ikväll!



Imorgon äre match i Övik=) ska bli skit kul. Hoppas att det går bra för jag har varit mör hela veckan nu efter matcher och träningar. har varit lite av en chock för min kropp att på så kort tid ta igen lite form igen. som sakt jag har haft träningsvärk i sinne vissa dagar. men är en märklig kännsla som varierar mellan härlig och ond, så det har som allt annat varit på gott och ont!
Nu taggar vi match!!!=)

pussisar.


trött, sova lät skönt

*Religionsprovet gick väll si å så, men de är gjort och borta i alla fall.
*Fick tillbaka ergonomiprovet idag, var väll inte jättenöjd direkt men men de får duga. Hon sa att det inte betydde så mke så.
*Pizzan till lunch var efterlängtad!
*Blev lite länge efter skolan då vi stanna å gjorde projektarbete. Men vi hann en bit, nu ska vi bara göra klart den delen imorgon och vi vet inte riktigt hur det kommer gå. Men försöka kan man alltid. 

*träning ikväll, har fortfarande mke träningsverk så vi får väll se hur de går. Kul skare då bli=)   


snart imorgon

nu har jag gort ett tapper(fast skulle int kalla det bra) försök att plugga till religonsprovet imorgon! Judendomen och Isalm blire -jag är fortfarande lite arg på de som röstade på att vi skulle ta dom tilsammans i ett prov istället för var för sig! Fattar ni hur mke lättare de hade varit om man haft hälften av mängden istället! Men nej då kom nån på idén att vi skulle jämnföra de två:( tror inte ja pallar att känna mig underpresterande i ett ämne till, börjar bli för många, har tappat focus!:S 

besöket hos momme å moffe var trevligt och man fick då ficka så de stod ut genom öronen=) Vi tittade på kort från när jag var liten, ensamt barnbarn och därav fick all uppmärksamhet. Rktigt kul att se, då man inte sett vissa bilder förut!  


nä nu ska ja sova, natti.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MORMOR!!

idag blire råååplugg (fast har såklart inte kommit igång än(a)) å så ska ja till mormor som fyller 75 idag och äta smårgåstårta=)
annrs så har dte varit en helt vanlig dag, med upp och nedgånga som vilken annan. har varit jätte trött och haft träningsvärk lite varstanns haha, men jag tar det som ett bevis på att ja rörde på mig igår (se från den ljusa sidan, å om de inte finns nån -hitta på en) ;).


jag, mormor, morfar, stina 
Älskar er♥

pussis.


JJJJJAAAAAAAAAAAAA!!!!

Vi vann DM matchen mot division2 laget=D  Spännande match kan ja lova, mamma har ännu inte återhämtat sig tror ja;) Nu väntar semifinal(?tror jag det var om jag inte har fel) mot elitserielaget:O inte dåligt!!
julia(http://julialindhh.blogg.se/) skrev om händelseförloppet och jag orkar inte skriva allt så ni får titta in där!=) 
men jag gjorde både ett mål(som jag inte för välden kan förstå att den gick in, då jag var bakom mål, men den studsade typ på målvaktens rygg eller axel typ) Och satte en straff, vet inte om jag ska kalla den snygg eller otroligt ful och klumpig, men det slutade i alla fall med att ja slängde mig:] Fick jävulsk kramp i höger ben, men de vare värt. Vart otroligt förvånad över att johan tyckte ja skulle ta en straff -å den sista av 5:S har aldrig lagt en straff förut, satan så nervös ja va! -men den satt ju så(A)=)
Sen var ju Anna en sjärna i mål, va ska vi ta oss till när hon far utomlands i 8 månader:O! 
Och satackars amanda som gjorde lilla sig, hoppas det inte blev nått som blir långvarigt!

kändes ändå bra för att vara min första match för sesången och jag inte har tränat spec mke. ja ä lite stolt över mig själv ändå(A) ja var så jäkla slut ibland, men ja fortsatte, å efter ett tag komm flåset igen. Har lite skarpsår och sträckningar och kramper som ja är lite små stolt över -de visar ju ändå att man har gjort nått(A) och jag har suttit still aldelens för länge! Var skit kul att spela igen -mitt liv börjar arta sig nu!

WWWEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! =D

nu ska ja gå å ducha å kojsa, pussis.

tom i bollen

orkar inte religionsläxan:S !!
snart är de matchdags, är lite nervös, men de är nog bra=)
imorgon blire råååplugg och en sväng till mormor♥ som fyller 75.

SamhällsB blir nog G, har gett upp, eller orkar snarare int=( fattar inte varför jag verkar så dålig på de, var ju inte helt borta i A kursen:/ Hade betygssnack idag å ha sa till mig som alla andra -halva kursen kvar och det är helt möjligt för dig att höja ditt betyg.
jovist, jag tappar hjärnan så fort jag hör ordet SamhällsB av nån andledning!


e.

Tänkte visa hur min hårfärg ser ut på ett ungeför just nu. men eftersom jag fortfarande inte har hittat kamerar så blir de mobilbilder med dålug kvalla..

har börjat få lite utväxt som ser grå ut så snart msåte ja bestämma mig hur jag ska göra, om de blir att färga utväxten eller göra slingor. Å ja gillar att ta beslut, så det kommer ta ett tag att bestämma sig om jag känner mig själv rätt:S (A)


glad(a)

Humöret på topp
Äntligen!=) Vet inte om jag kommer orka hela matchen och har inte spelat på ett bra tag, men vi får se hur de går. Ska i alla fall bli HUUR KUL SOM HÄLLST=) Har saknat det enormt.
Nu är det bara att hoppas att man inte skämmer ut sig så mke som man halkat efter..


lovet var för kort!

Första skoldagen efter lovet startade med sen ankomst då ja missade bussen(A) Annars var den okej. Fast ja är jätte trött nu för jag sov inte en blund inatt, de bara inte gick:S Å int kan ja göra nån läxa nu heller för ja ska på föreläsning på kaplan "Skuld, skam och rakblad" heter den och handlar om självskadebeteende. och nej ja skär min inte, de hör till projektarbetet min grupp har. Det är nämligen något som kallas Psykeveckan i skellefteå nu så vi ska passa på att få lite timmar och information. Så de blir nog bra=)

harebäst =)

sista dagen på lovet -de gick jobbigt fort..

Ikväll har ja varit hos sanna=) Vi pratade har jobbat klart med vårt och Petters SamhällsB grupparbete som skulle skrivas i projektraportsform:O:S De va sammanfattningen och diskusionsdelen som vi inte hade fått färdigt än, men efter en hel del gnällande om hur jobbigt det var så blev de klart. 18 sidor vart det om man räknar framsidan:O:S då kan ni tänka er hur jobbigt det var! Å då har vi inte ens börjat på hur vi ska redovisa det här i 15 j*vla minuter:( jag orkat inte.. Sen ska ja förmodligen få igen provet i samma ämne som alla andra redan fått igen, och jag har en kännsla av att det inte var mitt bästa -alltså kommer jag inte var nå glad imorgon:S  
ja har inte gjort naturkunskapen som vi skulle ha lämnat in förra veckan heller, fast till mitt försvar hade ja varit sjuk så ja viste inte om den till förra gången, men då skulle ja göra den tills nu, men icke:S religionen har jag också kvar å den har ja prov i på torsdag så ja måste få klart uppgiften så ja kan börja plugga istället!:S
-det går inge vidare för mig på skolfronten just nu:S
alla andra prov och uppgifter ja lämnade in veckan före lovet ska ja nog å få tillbaka, å ja tror inte att det kommer vara nån trevlig överaskning!:( kan vi inte hoppa över den här veckan, å veckan efter de, osv. fast ärligen så har ja börjat få panik över att tiden går så förbannat fort! har kommit på att de inte är långt kvar inan ja fyller 19 så åldersnojja har börjat infinna sig (jag är innombords inte särskilt stor och hinner inte med i svängarna). Sen så har jag kommit på att jag inte har mke tid kvar med klassen -å de känns bara sorgligt!!!! vill gå i gymnasiet ett bra tag till(fast med lite mindre skoljobb;) ) 

nu ska ja försöka sova så gått de går(har vänt på dygnet helt:S)
puss&kram

RSS 2.0