God Jul


uppesittarkväll på sandgärdsvägen

Hemma at last! Ska bli så sjukt skönt med jul! Jag sitter och njuter av granen, glögg, fika och sällskap. Bingolotto i vanlig tradition med mormor och morfar. Mormor vann 100 kronor på första bingot.. Så nu vill vi andra bräcka henne:) Själv skulle de sitta fint med en resa, ipad eller köksredskap (har kommit på att jag vill ha diskmaskin och tvättmaskin för en bekvämare/studentlyxig tillvaro) en tv skulle slippa mig ansträngningen att övertyga mamma att jag vill ha en ny.. kanske en på rea på mellandagarna annars?! eller kanske inte,har ju inga kanaler att se, så vi ser. Fast en bil skulle kosta för mycket har jag insett.

Första julen med nötter för mig också! Var ju å kolla upp vilka nötter jag inte kunde äta då jag tidigare bara undvikt alla. Så jornötter är STORT nej. Men detta har öppnat möjligheter för andra nötter. Testades ju bara för hasselnötter å mandel (+jordnötter ofc) men nu har jag testat pistage och haselnötter. Ännu ingen rektion iaf så ser ljust ut. Nästa blir valnötterna..


...nuuuu van mamma å 100:-, känns osm om kvoten för vinstchans börjar fyllas i detta hushåll. Och nu får jag inte sluta höra om köksmaskiner ahahha jag är ingen normal ungdom kanske :P Men det vore väll tråkigt.  




♥Älskar att julfilmer går non-stop på alla kanaler (som man ju har när man är hemma) :D och att man äter tills man ser ut som barbapappa, på gott å ont då ofc:P
Myyyyyyysssss


Sen blir de utgång för första gången under en julhelg, annandan blire. Ska få träffa lite gammla klasskompisar igen, ska bli råskojjsigt! :) Gooo juuuuulll 

RSS 2.0