gahhh..

skiiiiit mycke å göra å så liet energi för att ta tag i det. Men förhoppningsvis hjälper yogan imorgon.

+ att jag är så jävla förvirrad att huvudet snart sitter bak å fram.

alltid kul med gammla vänner

I helgen åkte familjen Wikman från övik ände hit till skellefteå för att hälsa på oss. Med sig hade de hunden rosty å ett som vanligt smittsamt glatt humör. Det är gammla kommpisar från när vi bodde i övik (jag föddes där, men vi flyttade innan stina föddes) pappa å Ulf jobbade på samma företag där. och senn har vi fortsatt umgås allterfersom den komm fler ungar å alla blev äldre. De var tex. dem vi var med till Egypten. Å de är alltid lika kul att ses, för dte blir ju inte speciellt ofta.
så här såg de ut då..
Wikmans (Per var inte me i helgen, pluggar ju i uppsala)


så shemat å helgen blev som följande..
De kommer först tidaigare på fredagen än väntat, så de han se innebandymatchen med juniorerna (stinas lag) som jag var me på. Själva matchen gick väll sådär, då det blev 2-2 då de kändes som om vi kunnat vinna. Med det var väll inte min bästa match, hade dommarn imot mig konstant, trotts att jag inte alls(möjligtvis ibland;)) alltid gjorde fel. Sen fick min käcke sig en regäl smäll som gjorde så j'vla ont. Det var en axel som komm underifrån så jag fick den där känslan av att tänderna flyttat på sig. I alla fall att nått hade hänt för det smakade blod i munnen resten av matchen. Men tåranrna komm inte föränn jag fick ett huvud på samma sätt på samma ställe. Det var bara droppen å jag kändke mig oförmögen att hålla tillbax några tårar som ville ut. Kan ju också tilllägga att dommarn blåste emot mig den senare gången av någon andledning (ps: känner domarn:O;P). Å Jag ä å fortfarande lite öm i käken å tänderna, fast det var nån dag sen. Så det blev nog en rätt så ordenligt smäll. 

Sen på lördagen så for de andra på stan redan vi tio, halv elva, å jag satt kvar hemma å skulle på dam-matchen. Hann inte med eftersom jag hade sammling kvart över 12. Så de fick vara på stan längre om jag inte följde me, så ja offra mig. 
Man matchen gick bra. Vi vann me 7-1 över IBK Dalen å vi hade så kuuul:D! 
Jag hade lite försiktigt lagt fram förslaget till vår kapten att vi skulle ta efter juniorerna å lek alite inna match för sammanhållningen. Å jag måste säg att det funkade! Så det måste vi fortsätta med. För jag är riktigt imponead av juniorernas sammanhålling, det blir så himml akul att spela med dom. Å de är mycket möjligt at det är därför ingen vill spela med oss. För vi har inte enns sammanhållning med varandra, så hur ska vi då få nya att känna sig välkommna. För jag tror at de flesta håller me när jag säger att damlaget inte har den bästa sammanhållningen. Så jag hoppas att vi fixar det snart. För det blir roligare för alla.
Fast även på den här matchen så fick jag endel skavanker. bla. ett skott som hamnade på vänster kind (på uppvärmingen, så matchen hann inte enns börja) men det kyldes ner å jag har inget blåmärke utan är bara ömm. Jag var nästan säker på att det skulle se sådär lagom snyggt ut dan efter med en  blå kind, men inte. Fick därimort en massa på knäna istället, å skarp sår i massor. Men det bevisar väll att man inte bara har stått i alla fall:]
Sen var resten av lördagen riktigt lugn. Vi satt i soffan å såg tv, spelade spel, gick ut me rosty å så vart de ju melodifestivalen.

sen söndag, vi gick upp, åt frukost å så bar det av till BodaBorg bara vi tjejjer. Vi hade skit skojj å klarade alla banor utom en (Stolt!). Men vi fick en t-shirt endå eftersom vi hade varit så nära. Jag å stina har ju som varit där några ggr, men Annika hade bara varit på nått annat BdaBorg nån annanstans å Lena hade aldrig varit på nått. Så de tyckte att de var skojj, fsat jag vet inte om jag åå stina kanske sa lite för mycket å inte lät dem tänka. Men vi fick ju många så!
Men jag måste säga att skavankerna från matcherna kändes, inte minst knäna som andvändes titt som tätt.

Lena, Elin, Annika och Stina (mammor är ju som dom är å ska alltid ta kort, även om man inte vill;))  



Taylor Swift -Love story <3 kan inte sluta nynna på den, skit bra.

Welcome Wikmans

Nu äre städning som gäller för att huset ska se någorlunda ut tills vi får besök i helgen. Å jag kan ju avslöja att det behövdes en ordentlig upprörning av mitt golv, som var täckt av allt möjjligt som inte skulle vara där;P men det börjar arta sig och ser ändå hyfsat ut nu, bara lite damsugning å så kvar. Sen är jag redo för Övikarna. Hoppas att vi får lika kul som vi brukar!=)

Har två matcher i helgen. En med juniorerna imorgon å en med damerna på lördag. Så det blir mycket innebandy i helgen å det känns skojj. Hoppas bara att det går bra å ja int suger, vilket det finns stora chanser för. Gillar inte det där med press att prestera -känns så himmla jobbigt. Om man bara kunde få ha roligt å kunna le under matcherna. Det börjar bli för ovanligt. Men jag försökte under förra matchen men de blev pankaka, eftersom jag inte blev lika seriös kändes de som. Men jag vill ha den där känslan av hur skojj de är!! saknar den ibland. 
Men ni lär ju få höra hur det går. dock efter helgen efersom jag nog inte kommer ha nå tid över. 

Sen så äre råå pepp på London. hoppas påsklovet kommer snabbt å varar lääänge!=) skojjsigtskojjsigtskojjsigt.. jag studdsar av glädje!
 

jobbigt när det inte går lätt, å som man vill!

Jag blir gaaalen på den där himmla 20min redovisningen. Jag blir aldrig klar å vet int va jag ska hitta på:( jag vill säga en massa men då äre int sånt som man ska säga enligt pappret. Å de som så på pappret vet jag inte hur jag ska förklara på ett förståligt sätt. Yoga är som svårt att prata om så det förstås, för de är som väldigt diffust å filosofiskt och så, går inte på ett precist sätt bäretta fackta. Å så vet jag inte vad jag ska hitta på för att "få klassen delaktig":S För om man ska göra togaställningar så ska man ju som hälst vara uppvärmd för att inte sträcka på sig. Å jag kan inte ta meditation för de är några som bara har om de. ahh.. jobbigt, huvudverk inkommande. å då har jag typ int börja på det skriftliga:S!



Men nu orkar jag då inte tänka på det mer å ska ta å sussa nu så att jag inte gäspar mig igenom körlektionen imorgon på morron.
gonattkramis   

internet I love you!

ÄÄÄÄÄntligen funkar internettt!!!:D Man inser inte riktigt hur beroende man är förenn man mister det;):]

Sen måste jag ju säga att JAG SKA TILL LONDON PÅ PÅSKLOVET!!! jag längtar så att jag spricker!!! Ska dit me Sofia å Ellen. Allt är bokat å klart å vi kommer att ha sååå skojj!

Jippiee...

11/2 09

Soligt vinterväder, och trots mina 2 prov imorgon så har jag tagit mig lite tid att gå en kort prommis i skogen ovanför vårt hus. Det var riktigt härligt, nästan så att man önskar att man skulle ha haft en hund att busa med i snön;)

Tog lite bilder.. (sorry för dålig kvalla)
          
å så blev man lite ego:].. (inte så fina men de bjuder ja på)
 vill bara påpeka att min grå dunjacka är huuur skön som hälst!;;]

Sen vare ju som lite av en snöstorn helgen som va, å då togs bla de här..

ps: tack gode gud för snöslungan, den räddade mig från en hel del skottning<3:]

nejnu så ska jag stressa in lite kunskap i hjärnan å hoppas att den sitter i sig till imorgon;) De är inte lätt den här gången! För filosofin med en massa filosofer å vad de tyckte osv + olika typer av kunskaper(hatar att allt har namn) +massa begrepp:S
Sen som grädden på moset så skrämde lärarn upp mig rejält när hon sa det att det mäst kommmer vara sånna där långa frågor som kräver långa utvecklade svar:S:S:S:S
Så de blir pinsamt när vi får tillbaka de. För jag går ju filosofi med NV å dom är typ jätteduktiga på just det att trycka in information i huvudet har jag fått för mig, så det lär bli bara jag som inte fattar ett dugg. För jag skojjar inte när jag säger att jag inte fattar nada. Det är som om det är kortslutning i hjärnan. Jag känner typ för att gråta:S
Sen så är det teorigruppprov på sista teorilektionen:S Å de lär ju inte heller gå bra efetrsom jag inte ens har hunnit gå igenom halva boken. Så lyck atill till mig som ska läsa allt det där i natt!! Jag kommer vara ett vrak imorgon. Tur att man har sovmorgon rätt länge endå, den kunde inte ha kommit mer passande!

Sen så kan jag ju passa på att avsluta lite mer glatt genom att säga att min svenska redovisning gick hyfasat endå. Den blev bara för 3-4 stycken dock;)pga en massa sjukdom å så. Men det var ganska så skönt;) Och även omja drog ut på tiden (har försökt att inte göra de, för att ja gör de varja gång;]) så tyckte jag att svenskaläraren log. Så jag hoppas att hon gillade det, för de är ju de som är huvudsaken. Men jag tror nog att det där med muntlig svenskaredovisning är en av mina starkare sidor (såvida de inte är för jätte många eller sånna ja int känner så bra), om ja får skryta:](a)

ajajaj

Blir bara sjukare å sjukare! Halsen imorse var inte rolig!! och jag är rädd att förkylningen letar sig ner luftstrupen och det skrämmer mig:S Men jag hoppas att det börjar bli bättre snart så att jag får känna mig som en människa igen. för just nu är det mäst en röra jag ser i spegeln(som jag ändå undviker i största mån så gott jag kan!). sen har tv programmen inte varit de bästa i veckan, inga bra filmer heller. men ikväll blire nog bättre. Det är både Greek, bones å holiday:D så det blir råbra. Hoppas bara att jag inte hostar genom allt så att jag inte hinner se:]

Har inte hunnit gör nån läxa heller, eller hunnit å hunnit. Jag har inte haft energin att ens försöka. Det suger för jag har så jävla mycket att göra:S!
Jag ska läsa Förnuft och känsla(även om jag valt den själv så är det segläst, har så himmla gammalt språk, men jag ska banne mig klara mig igenom den!). jag missade historiaprovet som jag då kommer måsta göra senare å jag kan det inte:S Jag ligger efter i matten(en hel del). Å sak läsa lite ur en filosofibok. Måste skriva in på datorn det jag å sofia ska ha på våran ledarledda lektion(som ska in på tisdag:S) . Sen skulle jag behöva städa rummet, men kommer alldrig att orka:S     

        

RSS 2.0