JAAAAAAAAAAAAAA

KLARADE TENTAN! puuuust

Hade lite problem till en början då jag, dum som jag är, glömt det jävla nummret man har på tentan för att veta att det är ens. Men efter ett mail till min snälle lärare så fick jag veta att nummret var 84 och att jag fått G. Så JÄKLA SKÖNT! och var inte överdrivet långt ifrån VG heller så..:) hade gråtit om jag fått omtenta. Min sympati till alla stackare som måste fortsätta plugga för omtentan den 19de. 


Nu ska det siktas på att jag och Hampus ska få klart powerpointen om Ulcerös colit till seminariumet på fredag. Sen börjar plugget för nästa tenta.    

ironi

har varit outhärdligt trött hela dan, men sen när man ska sova så går det inte.. ödets ironi.
Tur att det just börja en bra film på 4an (en av de få kanaler jag har)


Sen kan jag påpeka hur ynklig man känner sig då man legat inne hela dan i trisstess och sedan påminns Heeeela kvällen om att man inte kan fara ut som alla andra då alla fyllisar går förbi ute på gatan och låter som om de har the time of there life. snyft självömkan

Det är otroligt vad man inte kan när man verkligen inte försöker

men jag har försökt och tror jag börjar på ordning på saker och ting.
Är fortfarande sjuk men som tur var så ställdes dagens föreläsning in så jag slapp pallra mig till skolan iaf. Men synd så föreläsningen skulle ha varit bra att ha!
Dagens mål är att samla in den förhoppningsvis sista posten från Fysikgränd (hoppas det börjar eftersändas sen, för jag måste lämna in nycken idag).    


F*N för att vara sjuk

Blir inget skolarbete inför seninariumet idag:/ Synd för det känns jättejobbigt att skjuta upp det! Men är man sjuk så är man. Jag funderade på att skita i det faktumet, men sen insåg jag att det inte skulle funka. Varför plåga sig och sen på köpet smitta den man ska jobba med hela veckan. Dumt! Så det bli att ha tråkigare än tråkigast hemma. Tvkanalerna suuuuger så får se vad jag hittar på när jag inte sover. Göra bort lite nödvändigt vorde bra! Men jag är en sån fegis när det gäller administrativt arbete eller vad man ska kalla det. Pappa hjälp mig! Stackarn kommer nog få antal telefonsamtal idag om jag tar mig för att ta tag i saken♥.


Om jag inte drack nog mycket tée igår så undra hur mycket det kommer gå åt idag? (a) Tur jag köpte ett till pack igår och honung. C-vitanimbrus blir det också. Och kanske lite apelsin för extra riktigt c-vitamin. Halstabletterna jag köpte var ingen hitt, men hällre det om det lyckas lindra halsen lite.
Vad mer brukar man äta när man är sjuk och vill bli frisk?? snälla förslag på detta?!



RIP apelsinen

Har mördat/botoxat och framtagit juice med en kanyl från en apelsin. Det sistnämnda gick inte så bra då apelsinerna var dåliga och lite torra. Snacka om att ha tråkigt, eller så säger vi att jag övade som jag skulle ha kanylerna till (A) . men jag skulle inte vilja bli tagen blodprov/injiceras av mig isf;) Jag tillägger att jag var ytterst försiktig för att inte skada migsjälv eller någon/något med liv, -OCH att jag faktist om jag får skryta lite tycker att jag är hyffsad på att ge sprutor (till farmtida arbetsgivare -har blivit nojjig när alla säger att de ska gå tillbaka och kolla om man skrivit nått olämpligt när man ska bli anstäld i framtiden -sjukt föresten, men det får vi ta i ett annat inlägg)
Näe jag gillar bara att ge sprutor gissar jag. Man får en massa underliga hobbys när man studerar innom vården.
Seriiöst hoppade av uppspeldhet på KTCn förra veckan när vi lärde oss(A) Det var sååå kul! Vi fick först träna på en skumgummikudde, sen ta på varann i magen, i rumpan (vi var bara 4 som våga) och i armvecket:D JAG VILL GÖRA DET IGEN! :D (Jag är sjuk i huvet!=konstaterat. Men jag tröstar mig med att alla är lite koko djupt inne. Vi är alla mänskliga med våra fel/ brister och underliga unika sinnen)   



inte min bild -google

kunde inte låta bli.. förlåt

hihi

Let´s not and say we did

Måste bara säga.
Jag var på bio med Ida och My härom veckan. och då vi inte kunde se nån av de filmer vi  funderat på(egentligen jag) (Love and other drugs & Burlesque -som får bli sen!) så blev det Easy A.
Den var jättebra tyckte jag! Älskade huvudkaraktären och hur filmen var upplagd. Min typ av film. 





..och så det vi alla förvänter oss men alltid blir lika glada av
-Ett lyckligt slut!♥
(om ni tycker jag säger för mycket -ransaka er själva och se om ni hade förväntat er nått annat! Det är ju inte som om jag har avslöjat hela handlingen (som var hyffsat orginell iaf btw, tack och lov!))

 

hädan onda, hädan!

sjuuuuk:(
Hade svårt att orka med skolan. TRotts att det var jätte intressant och jätteviktigt så.. gick det inte.
Nu ska studentrummet besiktas. Hoppas att det går bra. Klagar dom så vet jag inte om jag lyckas hålla tillbaka rytet -med tanke på hur det var när jag flytta in och hur mycket jag har städat! Då kommer jag explodera. 

Imorgon måste jag vara frisk så att jag kan komma igång med arbetet till seminariumet! Känns drygt att hålla på det tills vi bara har en vecka på oss. Ulceriös colit är det som står på schemat.   

skönt det var med sovmorgon

längtar efter att laga lunch innan jag går till skolan nu. Kors i taket! Denna lägenhet uträttar vist mirakel:O:D





Sen har jag en låååång "att göra lista" som måste tas tag i. Men den känns så mycket lättare nu än den gjorde förut.

Jan. 24, 2011 på Tvistevägen 3A lgh203

ÄNTLIGEN INTERNETT (tack pappa♥!)och på det så sitter jag I MIN NYA JÄTTEFINA LÄGENHET :D :D :D Jag älskar den!!!
livet känns lätt och bra just nu!

nu ska jag umgås med my.

,

Hemma från Gbg. Skolan har börjat om med en ny kurs. Lägenhetsnycklarna hammnar i mina händer på fredag!
Nya möjlighater =)!

mot umeå och den fruktade tentan

Hann inte klart igår, då jag var social med min familj (stina fyllde ju faktiskt år!). Får se vad jag hinner på bussen..

nu kokar jag broccoli, gott!!!! ♥


enda bilden från thiland än. Fick gå lite omvägar och de andra får vänta. 

snart över , till eventuell (ser inte bättre ut än..) omtenta iaf

slutspurt imorgon gäller det!! anatomi och fysiologitenta.
Har pluggat hela dan (för att kompensera igår) och det har gått förvånantsvärt bra idag. Men jag vet inet om jag hinner allt dock. Det blir slutspurt ikväll och imorgon. Men om inte annat så är jag ett steg närmare att klara omtentan (tänka posetivt vare!) Men ska ha mina tursockar och se vart jag hamnar ;)
sen ska jag snabbpacka till GöteborG!!!!!! Imorgon (eller tekniskt rätt fredag) kl00,19 går tåget. Hemma måndag morgon vid 6 någon gång. 

Ha en bra helg alla! För det tänker jag ha! = ) 

Grattis till stora 18 lillasyster !!!

Hoppa du får en suuuperdag


11/1 -11

tänka sig att det inte fanns NÅTT på HELA stan som man skulle kunna tänka sig ha på sig i helgen. Detta är den sämsta tiden på året att shoppa kläder! Rean är just å pass över, allt bra är borta, inget nytt kommit in.
Jag vet inte vad jag ska trolla fram.

Har runnit ärenden hela dag känns det som. Hafr fortfarande halva listen kvar med vad jag ska hinna innan torsdag. Och jag har inte hunnit plugga :S JAG ÄR KÖÖÖÖRD! Men jag ska försöka koncentrera mig ett litet tag nu. 
Uschh.. finns så mycket annat än att plugga jag vill göra! 

Och imorgon blir lillasyster inte så liten längre. Hon blir stora 18!   

tillägg

Har inte i själva verket kört av vägen. Du kan vara lugn sara♥;)
Det var mer en liknelse.

Bromsa kan vara svårt på en halkig väg

och jag hade också tillfälligt tagit av mina dubbdäck.



nesdel
tålröf


Girls have a tendens to want to share their misfortune, so that they will be the victim of sympathy

It hurts.


Jan. 9, 2011

jag kan inte annat än att hånskratta åt det på denna dunkla och gråfärgade dag. Jag kan släppa det och se hur jag inte gjorde samma misstag igen, eller i alla fall tog beslutet snabbare än jag brukar (med lite hjälp av annans intolerans och mitt nuvarande humör må jag tillägga för rättsakligheten).


Trevligt med släkten här igår=) Massor av fika, mat och gott. Synd bara att jag var så trött (somna x2(a)). 


idag skulle vikas till plugg. det har gått sådär. av skäl som inte borde låtas ta plats, men som jag inte kan skrämma bort.  

tack för igår tjejer

Och tack alla som sagt grattis!




Nu ska jag hem. Bussen går 10 och släkten kommer halv 3.

Jan. 7, 2011

kl 09.32 blev jag 20



Har dissikerat gris idag=) jag rår inte för att tycka det är så kul! ;D jag blir aldelens sprallig :]

blir inget systemet idag (hinns inte och måste ända in til stan isf). Men blir nog snart för jag gissar att spriten tar slut ikväll ;) Har även lite kladdkaka + grädde, lite chips och dipp som jag hade tänkit bjuda på=)
Så nu ska jag äta Grandiosa X-tra allt Kebab och sen ducha.
 

puss och kram
och tack för alla grattulationer

jahapp snart 20 då

vill sååå gjärna INTE vakna i den där hellhålan på min födelsedag att jag istället tar första skelleftehamsbussen kl05.08 in till stan för att därifrån ta 05.50 bussen in till umeå. Guuud så depprimerande det hade varit att vakna upp där! NI ANAR INTE! Då skiter jag i att föräldrana inte tycker det passar att sjutsa in till bussen (den från stan) och tar omvägen (tar längre tid) med skehamsbussen. Det blir en lååång födelsedag. Som verkar ordna sig trotts allt. Hoppas inte skenet bedrar. 20 ska väll var roligt? eller har jag missförstått?
uchh så gammal jag känner mig. Snart är jag gammal gumma. (ålderskris)?!

Har haft mammas sida av släkten här idag på fika. Trevligt då det inte blev jul med dom iår=)



nu är jag jättetrött. Är fortfarande lite på thiland tid, och där är det 3 på natten. Så jag kände hur mina ögonlock hällst hade velat stängas vid 6-7 nån gång. Men förhoppningsvis hjälper det mig att ta mig upp imorgon. pepparpeppartaiträ
sovgott och dröm söta drömmar

mitt nya ord - tragiskt!

den vanliga traditionen då. Som jag hade tänkt bryta.. men. Chips dip och film -20 her I come! men jag ska då banne mig välja film! och mat! 
                                         jag ska inte säga det.. bara tänka det.  

och lite tårar är okej att fälla när saker går emot en.


verkar som om det kanske löser sig. Tack antonia för att du är så gullig! =)

=)

Hade jättetrevligt igår tjejer. Det var sååå kul att träffa er! Mindre långa mellanrum mellan gångerna får vi arbete på! Men sara ska ju iaf komma en gång varannan vecka för att avlasta josse;) Ni andra får se till att följa med=)  

för en gångs skull.. nehe

är så besviken
tack så mycket! Jag vet att man inet ska lita sådär på just sånt men.. jag var väll naiv!
Det som känndes så speciellt för en gångs skull. Fan vad allt blev fel nu:`( mitt fel kanske, men lite tidigare och jag hade kunnat rädda allt (för mig själv). all min entusiast att dessa dagar faktiskt skulle bli bra försvann just:(  h- v e t e  :(
all min motivation är borta. Får se de som mer tid att plugga då.. tragist!!



vet aldrig om jag ska vara arg på mig själv, universum eller andra?







Älskar min familj iaf!! Ni är underbara! Tack mamma för att du är så osjälvisk! ♥
Tack för alla presenterna (som det ser ut som jag hade kunnat få imorgon nu iaf.. men) Tack!! dom var jättefina! Jag blev jätteglad!♥

hemma i kalla sverige. Fast det har sin charm med, den här snön!

Har inet tid! det är det ständiga tanken i mitt huvud just nu. JAG HINNER INTE!!!!! För mycket på en gång, hjärnan krachar snart!

HATAR DENNA J*VLA TENTA! DeT KOMMER gå åt Hvete!! AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH psykbryt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men ikväll gör jag ett (dundristigt) avbrott och träffar Sara och Ellen. Hinner inte men.. skit samma. Guuuud jag läängtar! så himmla välbehävligt. Saknar er alla så mycket. Har typ aldrig hunnit träffa nån i mitt "gamla" liv känns det som. Råtråkigt, för jag sakna alla SÅÅÅÅ himla myket!!!  


Har MILJONER bilder. Jag skojjar inte. Vi hade två kameror med oss men har andvänt TRE minneskort. så ja.. det kan vara anledningen till att min datot säjer emot så fort jag ska öppna mappen "mina bilder" och skickar ut mig. Jag har säkert sprängt mängden bilder med råge. Så bilderna ä ett tag bort:/  


Har haft det SSSSSÅÅÅÅÅÅÅ bra i Thiland!! Tragist att fara därifrån! Fast hade kunnat slappna av mer om jag inet haft denna jävla olägliga tenta i bakhuvudet. Skulle lämna böckerna hemma så jag kunde ha släppt det helt! Men lev och lär.
Ni får mer detaljer och historier om resan när mitt liva inte är så kaotiskt. Typ Fabruari? FAst har sagt till alla som vill träffas, eller sånt som ska göras att i februari..då! SÅ nu är väll fabruari också fullbokat utan att jag vet det. Speciellt om jag för omtena (vilket är högst sannolikt!) för du har jag TVÅ kurser +allt annat. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH........ jag ogillar mig själv som satt mig i denne sits. FAst Thiland var SÅÅÅÅ värt det!!!

Vi åkte iaf med Alex shulman hem(programmledaren för Paradise Hotel). 12 timmar på samma plan. Och han hade världens gulligaste dotter som han gick förbi oss med ganska ofta. HAha stina märkte honnom knapppt för att hon inte kunde slita blicken från hanns dotter;P
Bara ifo. Skulle glömma att nämna sen så.. haha bara typ för att :P

Men nu har jag sittit här ALDELENS för länge -har INTE TID!!
(men ni skulle ändå förvånas över hur lite jag får gjort. Självhat)
Man får ta sig stunder och tänka tillbaka på trevliga minnen. Thiland var Awsome!
MEN jag är INTE brun! Jag lovar! hel övriag familjen med inte jag! Jag ser abra mindre blek ut. Ingen kommer märka nått. Kenske på mage och ben lite grann, men hur ofta ska jag visa det i kalla klimatet här? Och så har man redan börjat flagna..:/

kommer förästen att sova på luftmadrass i en tom lgh den första tiden. För jag har TID att fixa och kolla runt efter möbler. Och jag ska få en ny säng. Och den måste jag hinna prova ut.




Sen ett stort minus till folktandvården!!! Hur har ni mage att ringa och skälla ut mig för nått jag inte har gjort och sen bara vara snäsiga. Jävla *iatch!! Jag har ALDRIG parata med dig, jag har ALDRIG godkänt det där och jag kan lika gjärna välja nån privat om jag vill. Är det såhär ni skaffar kunder??? Jag hoppas du går igenom nån skillsmässa eller så så att du har nån jävligt bara anledning för att vara sådär sur. Blanda inte ihop mig med nån annan och skicka skiten på mig. JÄVLA ********* ! spott!  

RSS 2.0