dilemma

feghet -missar man mycket då, eller skyddar man sig från allt dålig som kan hända?  ??? dilemma dilemma..

love

jag är som feg av mig :] men kan inte hjälpa det, det är naturligt för mig. Det gör det inte enkelt.



love ssnööööö

Frid och fröjd. Snön ligger nu tjockt på marken och jag älskar det! Skare vara kallt får det banne mig vara snö också, annars ger det ju inget. Lyssnar på jullåtar just nu, det är verkligen upplyftande! Dom är så possetiva! 
Hade engelska A nationella idag, läs och lysna delen. Det gick nog ganska bra tror jag. Vill inte vara överopptimistisk, för då går det säkert inge bra (men det gick bra, sådär bra att man känner sig lugn, och det händer mig inte ofta. Att jag är lugn altså, är aldrig lugn även om jag gjort det bra) Superskönt! Eller så är det dom hära julsångerna som får mig att känna mig så fridfull och harmonisk;P 
  

 
vinterbilder från ifjol, taget med min mobilkamera. -Vackert eller hur? 


-Sen en hälsning till sofia som far till London och lämnar mig ensam på tackenspråket. Ha så kul sofia och tänk på mig.

sad

Jag hatar att känna mig såhär:( Jag måste skaffa mig ett starkare självförtroende.


TSP<3

Julkännsla -Härligt! Nu kommer den, oväntad. Den nästan överfaller en. Men den är härlig, mysig och välkommen. Även om jag inte alls längtar till jul så är själva känslan inte fel. Men jag skulle hällre ha skola. Idiotiskt? Du tycker nog det. Men jag rår inte för det, är bara ärlig. Jag har det så bra på skolan just nu så ett lov skulle bara bli tråkigt. Inte normalt? jag vet! Men normal är inget jag strävar efter, det är bara ett uttryck för att vara som alla andra och det är jag inte och vill inte vara. 
Snön ligger några centimeter på marken nu och det är så härligt, man blir glad. Hoppas bara att det stannar kvar nu! Vi vill inte ha tö. Skyltsöndag på söndeg och jag kan inte fatta det. Det känns inte som det. Hoppas att jag hinner gå en stund med kompisara efter innebandymatchen.  
På TSPn (teckenspråket) idag så översatte vi julsånger. det gick väll hyfsat för mig och sofia. Blev lite gissningar, men dom reder vi ut nästa gång. Eller nästa gång hon är där, hon ska till London nästa den lilla lyckosten. Så jag får klara mig själv två lekioner. Men det går nog bra.
TSP är verkligen ett jättekul ämne. Har ingen aning om när jag kommer att få andvändning av det, men kul är det. Jag har aldrig lärt mig ett språk så mycket och snabbt som det här. Funderar på att läsa TSP2 i trean men jag har andra ämnen som jag å skulle vilja läsa. Undrar om det går att läsa flera? Har inte så stor koll på det där.


♥TSP♥
en adress där ni kan lära er några ord på teckenspråk
http://www.ur.se/Teckensprakswebben/Startsida/ klicka sedan på "börga din resa här"

happy

Har som inget annat å säga änn att livet är bra just nu!
 

(pepparpeppartaiträ) ;)

AAaahhhh....

Jag har glönt svenskan på skolan OCH JAG HAR PROV IMORGON!!!!! JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DDDÖÖÖÖÖÖDDD :s

yyyeeeeeyyy!

VI VANN! glad glad glad. vi spelade innabandy match idag på musköten i umeå mot Dalen. Vi VANN med 3-1. Skit kul! VI ÄGDE matchen, förtom den lilla stund då dom fick in sitt mål, men annars så var det vi som hade boll. Det skulle igentligen ha blivit mer mål, men i är så dåliga på att sätta dom, Ja lova att skottstatistiken var nått i stil med 60-5 så mycket sköt vi. men ingen utdelning, i alla fall inte i den utsträckning som den borde ha varit. Men vi spede verkligen som ett lag, jag är så stolt över oss flickor! Alla var på och tog för sig. NU fortsätter vi såhär!
 
Sen så är jag verkligen utvilad nu. Jag somnade nämligen sju igår kväll. Det var inte tänkt för jag somna i kläder å allt. Dessutom var det varma kläder, mjulisbyxor och två tröjjor, så jag vaknade vid tio och butte till pjamas å sen somnade jag igen så fort ja la huvudet på kudden. Sen sov jag till tio nästa morgon. Så jag har sovit i femton timmar inatt, det kallar jag sova;P 
Fast ändå så känner jag att jag förmodligen skulle kunna gå och lägga mig och somna ganska fort om jag kände för det. Håller man på att bli sjuk?  

puss

 
mina vänner gör mig lycklig -Tack!
 


min vanliga tur

Igår så fick jag en bit av ett blyertsstift i ögat. det bara kom flygande och så gjorde det ont:/ Det var någon som hade råkat he av sitt medans dom skrev och jag höll just på att prata med en kompis bakom mig. Men det var som ingenting igår, ingen smärta. Men i morse så sved det uta hell****. Så jag gick till skolsyster och hon ringde ögonmotagningen och så fick jag en tid där. Så jag träffade en undersköterska som skickade mig till ögonläkaren. Båda två tittade i mitt öga med en sån där ställning där man sätter hakan å så lyser det en lampa med en massa olika färger in i ögat. Men det var mäst obehagligt då läkaren tog en topps och la den på ögonlocket och andvände den för att vända ögomlocket för att kolla om det var något på undersidan. Det var inte trevligt! Men det var över lag en konstig känsla att ha den där lampan i ögan för det känsdes inte som om man tittade även om man gjorde det, och man sög ju fortfarande på det andra.   
Jag fick i alla fall veta det jag redan misstänkt -Jag hade en rispa på hornhinnan. Så jag fick antibiotickasalva som ska i ögat morgon och kväll i ett par dagar. Men det ska tydligen läka ganska snabbt. 

Horus öga

livet som det är (inte för känsliga läsare;))

Jag mår dåligt just nu. Inte sådär "är sjuk dålig" utan mer ledsen och lite arg på livet. Jag har haft en sååå bra tid nu, då jag har haft kul och skrattat och bara mått bra. Det har varit hur skönt som hälst, som om livet gillade mig. Men nu tar livet betalt!
Jag var tvungen att välja mellan att fara på FBU-övningen i umeå eller vara med på innebandymatchen som också är i umeå. Jag hatar att ta beslut, det är inte min starka sida, och jag velade ända inannför dörren på idrottshallen innan jag bestämde mig. Det blev innebandyn. Men trots det så hade jag hällre velat fara på övningen(inget ont om innebandyn, jag älskar innebandy). Men det är ju det här med att vara kvinna, det passar som inte jämt att vara ute på fält en hel helg ibland. Och nu hade jag så jävla otur att det sket sig med timeingen den här gången.
Så nu mår jag piss och har gråtit en del krockodiltårar pga mina ostabila hormoner, haha;P Men jag vill jag vill jag vill! Det käns som om jag kommer hammna jätteefter nu -Piss. 
Jag har den där inte så bra egenskapen att jag jämt grämer mig över saker som jag bara borde släppa, men jag har jätte svårt för det och börjar bara må dåligt som om jag var skylldig till nått brott för att jag var tvungen att välja. Då var mammas kommentar: Men det är ju tur att det var två roliga saker som du var tvungen välja mellan och inte två jobbiga. Men det hjälpte inte, för jag är mycke bättre på den andra sorten. 
Men nu är det bara att leva med att jag inte kan fara. 

Sen har vi haft dans på skolan. Våran klass var med två NV klasser och två HR klasser och den andra OP klassen från Balder, och jag tror det var två IP klasser från kaplan. Vi dansade foxtrot och bugg. Även om jag gillar bugg så var foxtroten mycket roligare. Vi hade ganska tur vi tjejjer som stod på ena sidan för det kom bara trevliga killar som var roliga att prata med. Och jag höll helt på att ändra uppfattning om det här med dansdag på skolan. Meen inte får man ha roligt hela tiden, så när det blev bugg började de komma idioter farande längs vår kant. Ursäkta språket, men specielt en vill jag bara strypa, jävla uppblåsta jävel, gå hem istället för att förstöra. Nu var det ju så att jag viste vem han var och jag vet att jag alldrig har haft mycket till övers för han, men ändå din jävel, sluta förstöra. 
Det blev i alla fall en klunga hängande killar just där jag och sofia stod. Det var dom här "coola" killarna som bara vill visa varann hur löjligt dom tyckte att det var. Det var nämligen fler killar än tjejer så det blev en hel del killar som inte dansade. Och dom hannade på en bänk just bakom oss -TYPISKT eller hur!
Men då gick jag och sofia och dansade för oss skälva. jag kan nämligen killstegen av nån konstig andledning i bugg, kanske för att jag gick en liten kurs för nått år sen. Så jag var killen och hon tjejjen. Hahaha det var kul:D 
Sen så råkade jag få ögonen på en väldigt sött kille som verkade vara väldigt trevlig. Jag som nästan hade börjat ge upp hoppet om att det fanns sådana i skellefteå. Men men nu är motsattsen bevisad, i alla fall tills vidare. Vem vet, med min tur så visar det sig säkert att han är en riktihgt skitstövell. men nu ska vi tänka possetivt hära;D 
Men nu har jag kanske sagt för mycket för att inte väcka frågor. Men jag kan inte hjälpa att jag bara måste få uttrycka det någonstans. :] men få inte upp några hopp för han vet inte om att jag tycker vad jag tycker och om jag känner mig själv är jag för mesig för att visa nått. Nej nu ska jag lämna det här ämnet :] Det börgar bli för personligt, haha;P

Sen efter dansen så for jag och sofia och gick på stan ett tag och åt på subwey, gott gott. Sen for vi hem till sofia för att vänta på att klockan skulle närma sig åtta då vi skulle gå till kaplan och vara med på power yoga.
Vi stannade på vägen vid sara och tvingade med henne. Haha jag tror inte hon var så glad på oss;P hihi men det blev riktigt kul! Det gick förståss inte så bra på alla övningar, specielt de mäst böjliga. Roligast var nog när jag och sofia låg som köttbullar på golvet och skulle försöka få fötterna över huvudet när vi höll i stortårna. HAHaha vi rullade omkring där och skarttade medans sara fick skämmas för oss;P Men jag tror att hon som höll i det hela tyckte att det var kul att det var några yngre där ändå. Så det blir not till att fra dit nästa vecka också!:D
Det konstiga var att inhen av oss fick träningsvärk. men det var nog för att allting stretchades så bra.
Det var också jätteskönt med meditation i slutet. Man blev verkligen lugn. Jag vet att det kan låta som nå dravvel men om man bara ger det en chans så kan det vara riktigt skönt!


hihi det här blev långt, ja vet.
men jag hade så mycket att säga;P

Grattis pappa på farsdag

jag älskar dig ♥

skittelefonsäljare

hade inte en kul natt. vaknatt stup i kvarten och drömt mardrömmar där jag hittade huvuden i skåp och blev jagad... bland annat:S
sen rinde en jävla telefonförsäljare vid halvelva då jag låg å sov. Ingen annan var hemma så jag var tvungen springa upp och svara. Det var samma som har ringt 8 ggr nu, men aldrig lyckats ringa då mamma facktist var hemma:C
DET BOR FACKTISKT TÅNNORINGAR I DET HÄR HUSET RING EFTER 12 ÅTMISTONDE. så nu är jag på dåligt humör.
så nu ska jag sura å se på tv;)


tjabba

JA, ja vet att det var llläääännnnggggee sen jag skrev. Lite konstigt eftersom det har hänt så mycket kul att jag har haft en hel del att skriva om. men har inte tagit mig tid.
DEt har varit ha varit helloween. Då var jag med Matilda och elink, och vi bakade månstergoda muffins;) åt på dallas och såg på film. Det blev först  P.S I Love you - jätte gullig, jag som del lipsill jag är kunde inte låta bli att fälla några tårar. den rekomenderas! Efter det blev det Sex and the City - vad finns det att säga som inte är uppenbart, den var bra! Sist såg vi Sweeney Todd - HAhaha jag gillar konstiga filmer så den var av min smak, men helt klart lite knäpp. Men det var en trevlig överaskning att Johnny Depp kunde sjunga, ganska bra också!  
 
  

SEn på lördagen så blev det spelkväll hemma hoss mig med matilda, elink och linnea. Trevligt trevligt. Men jag blev typ tvärsjuk vid elva nån gång och blev jätte snuvig och nästan feber. men det var inga problem.

IGår så hade några i klassen tacokväll hoss malin. Vi hade skit kul och skrattade i mängder. En riktig tjejjkväll! Det måst vi göra igen, vi gör det alldelens för sällan.

RSS 2.0