!

ska man aldrig bli frisk? Detta är störande!

Tacksittningsförfest hos mig igår

Kul kväll!!



fastnar alltid bra på kort!






Nu taggar vi inför inflyttningsfest hos Hillevi ikväll :D !!


kram

Mot stan för att göra bestyr. Nu vänatr jag bara på Mysan sen går vi mot bussen och möter upp Ida i stan. (lägg märke till att jag inte ALLTID är sist och segast mamma;)) 

Har haft näsblod varvat med snorig näsa hela morgonen, som gjort det omöjligt att sluta blöda utan att börja om igen pga att man är i behov att att snyta sig ibland;P  Men nu har jag det under kontroll:P

gillar min nya mobil

Toootalt ovärda föreläsningar idag, helt seriöst! hade varit mindre förvirrad utan den första, kunde den andra och den tredje sov jag mig igenom för att det första hon säger är att vi inte behöver kunna nått av det (och jag kunde hälften iaf) och let´s face it hur kul är det att lyssna på föreskrifter vi inte ska ha med på tentan? Jag har nog trångt i härnan som det är, vill ju inte att nått viktigt ska falla ut.


Ikväll blir det bodybalance med en massa girls. Är jättesnuvig (haft en anings lite svårt att andas) men jag stör mig på att jag just köpt 4 månaderskort och sen går och blir sjuk. Så trots kontraindikation så påpekar jag att det är en hyfsat lugnt pass som är en blandning av pilates/yoga/core. Förhoppningsvis har jag då lite träningsvärk i magen imorgon :D -mitt mål!  

Sen taggar vi Sittning imorgon:D Förfesten blir här och sen till NH i action/äventyrs film-utstyrsel som är temat. Kommer bli super!
Och Lördag blir inflyttningsfest hos Hillevi :D också jättekul!!




Foto: Jag (Thiland)


wiiieeeee

NY MOBIIIIIILL :D
en samsung Galaxy Ace GT-S5830.
Fast onyx black.

Telia sim kommer i posten snart med teliaMax25surf. Samma nummer!
Vill nästen kalla det spontanköp, men stillar mitt sinne med att jag ju letat länge.
Lite komiskt att jag nån timma innan stod på Telia och suckade över att jag inte kunde hitta nån snygg mobil med alla de funktioner jag ville ha. Och my tyckte jag var lite jobbig och pessi som vanligt;) :*  
Så ska tjejerna kolla in en snygging som råkade jobba på Mobilizera (ny mobilaffär -kommer till skell i mars typ) och jag fastnar med en försäljare som dirr visar den perfektaste mobilen jag kunnat tänka mig!:O Bra erbjudande (spotify premium i 6 mån;) ) osv. Han får kämpa dock! För även om jag dirrekt viste att jag ville ha den så är jag lite emot spontanköp som är lite dyrare -så jag velade ett bra tag innan jag inte fattade varför jag velade längre. Komme fram till att mina kontraindikationer var att jag ville ringa pappa för att få bekräftat att det var ett bra köp/mobil och att jag ville hem, tänka på det, veta att jag skulle ha den och så köpa den sen. Tokig jag är! så.. jag gjorde nått väldigt ovanligt av mig. Fast jag anser det befogat då jag faktiskt haft min gammla i typ 4 år eller nått och den börjar haverera.
Men försäljaren slapp gå lottlös efter att fått jobba över några min och mina kära tjejer fick telenummret till snyggingen de var ute efter från början (han var inte där längre, utan de fick det av en av de andra försäljarna XD haha) Och jag fick min mobil:D

en dag på stranden

Badblider så ni blir yr..


Vart tog stina vägen?


Det där var bland det roligaste jag haft! SKITKUL!!!!

Man blir ju lite trött efter massa bad..


Liteliiiite pol blev det också. Lägg märke till bananerna (äkta!:O är vi inte hemma eller vad)



ännu en dag på stranden.

Varje man för sig själv ;)


Knaotutflyckt

♥ typ bästa utflyckten

Först bil till en hamn där båten utgick ifrån. Sen båt ut på turkost vatten mot kalkstensöar där vi på flera ställen stannade och fick skjuts på kanoter runt och in i laguner och genom grottor:D  Kanon! Sen Thi-lunch på båten innan vi stannade på en strand för bad. Sen solning på däck på vägen hem:) En otroligt bra dag!  

Har inte så många bilder på mamma å pappa då jag och stina använde systemkameran i våran kanot som jag inte har bilderna från.  
The elefant family:


Det var en dag ..det kommer fler:)

ännu en dag

okej NU är jag LESS på att vara sjuk. Nu får det ge sig!!

Har haft sovgäst här inatt av min syster. Hon kom från ö-vik igår efter innebandymatch vid 8 och for 9 imorse för att fara på sista länsuttagningen. Hoppas det går bra för henne. trotts att kycklingen jag köpt inte dugde(dög, om man inte fattar norrlänska);P  

Sen kan jag ju snabbt nämna att jag och My var och handla på Maxi i förrgår. herre vad dyrt mat är:O och jiiisus vad dåliga papperspåsarna är! Hann bara ut på maxiparkeringen innan en av dom hede gått sönder. Sen håll nästa bara tills vi steg av bussen. Tror jag ska införskaffa en såndär stor i plast som man omanvänder. 

Igår så var jag duktig. Jag städade hela lägenheten, tvättade och FÖRDE ÖVER THILANDBILDER TILL DATORN (det tog sin lilla tid vill jag lova!). Tog med mig två av de tre minneskort med thilandsbilder hemmifrån. Den från systemkameran kom inte med, men de andra två.. Så NUUUU ska ni få lite väääääääldigt sena bilder lite nu och då (förhoppningsvis). För ni vet ju hur jag är med dagsfärska bilder -blír alldrig(a)    

Liten början

Me and siss på arlanda ..bara väntar

Ett vanligt ansiktuttryck för pappa som är vanligt förekommande på bild. Vi kom överens om att jag nog ärvt den egenskapen;P

lite för-läsning


Välkomstdrinkar

Men sen så kanske stin afick lite av den genen också..

Utsikten från mammas och pappas rum

TukTuk

Vi tänkte att detta kunde vara en inspiration för adventsgranen på Skellefteå Torg! För let´s face it -Den vi hade var gräääääääslig!
De borde fara till Thiland och få lite inspirration för där fans det måånga granar. Synd då man inte ville ha jul det året. Julsångerna gjorde mig spyfärdig. Tror dom att man far till thilan döver jul för att fira jul? Nej! Då hade man stannat hemma!


mer sen.

Det är klart att alla mediciner är skadliga! Annars skulle ju sjukdomarna må bra av dem.

INTE kul dag! Mardrömmaresa på bussen. Om man blir åksjuk i vanliga fall så blir man det gånger trippel, minst, när man är av dåligt allmäntillstånd! :(
Sen drog jag en, egentligen inte så tung väska, som vägde bly till lägenheten innan det var iväg till Tentan. Såm inte gick som jag hoppats. Tror varända sak jag inte pluggat på var med:( skit då man kan så mycket annat. Nu äre bara att hoppashoppashoppas..

Sen när jag kom hem blev de mat och sen sov jag mellan tre och nio -och mer skulle jag kunna sova! =jag mår inet bra!!:(


nattinatti

Nu ger jag upp och tar en välbehövlig sömn -tills väckarn ringer 04.30 imorgon vill säga.


Stor puss på mamma som skjutsar mig och för den goda maten jag fick idag♥ Du skulle få en bamsakram om jag inte vore sjuklig!

Feb. 16, 2011

Har pluggat oavbrutet i tre dagar nu. Hjärnan är steeekt och friterad! Jag har blivit sjuk:( (svullna ögon, torrhosta med blodsmak och ett smärre sämmre allmäntillstånd än vad man orkar i pluggbubblan)
Känns som om jag har suttit på en spinningcykel och försökt komma nånstans -otroligt jobbigt! Jag har i svenska ord inte kommit frammåt känns det som. Har såå mycket kvar jag inte hunnit än:S Det suger då tentan är imorgon klockan 09.00 i Umeå och jag är för tillfället i ursviken. Blir 6 bussen imorgon. 

Sen har jag sovit dåligt hela veckan då jag för tillfället ej har någon säng. Utan jag har sovit på en madrass på golvet. Inte optimalt men jag känner mig klem som inte fixar några dar på den ens utan att gnälla. Dåligt!  


Sen är jag oförmögen att tänka ut en lösning på mitt problem som lyder att försöka få med mig bilen ner fulllastad med pakning vid något tillfälle. Verkar aldrig passa. Och nu är det på tok för kallt för at det skule funka att ta ner den till umeå utan motorvärmare. den kommer inte kunna starta igen.
Tyyyyypiskt!

och hur ska jag kunna göra allt kul jag planerat i helgen om jag är sjuk? Tyyyyypiskt!


Nu ska jag plugga lite till och må dåligt över att jag inte kan allt. Sen ska jag packa i en stooor resväska.

är det alla hjärtans dag imorgon?:O

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrr ska jag hinna plugga..???? :( Jag som hade velat umgås med familjen mer. Men nu blir det imorgon och onsdag som det hårdkörs uta h-vete! Men vet inte om den tiden räcker. Tenta Torsdag. Tisdag måste jag in till umeå för en föreläsning och ska passa på att köra bil och lämna av MASSA till lägenheten. Har ju äntligen fixat fram hyllan från jysk. Fick ringa efter tre veckors väntande och de visa sig att de blivit nå fel så att orden inte kommit från umeå. Men de hade en på lager så jag fick ta den -Tack, de var på tiden. När man har betalt för nått ska man fan få det!

Dagen har blivit (efter en dålig natt -denna smärta vi tjejer få stå ut med asså) :sett innebandymatch, middag hos oss med mormor och morfar ♥, sen hokey blandat med skidskytte med samma personer och nu sitter jag här och har PANIIIIIK.  






ps: älskar 5an och 3an (a)
BOXER NÄSTA

Sen måste jag skaffa ny mobil också. FÖRSLAG??? Vill ha en snygg som är bra att surfa på, med android(stavning?) och som inte är ALLDELENS för stor -jag har så små händer att jag inte kan hålla i en sån med en hand:] Och INGEN NOKIA!!!

inget som hemma

Hemma är bäst! ♥

te innan sängen, då blir man trött

Idag har jag köpt 4månaders kort på IKSU (driven av dåligt samvete kanske) och varit med My på Bodypump. Hoppas jag har träningsvärk imorgon;( (kommer ångra att jag sa så då)

Imorgon slutar jag 12, sen ska jag försöka skynde mig hem. Har hemlängtan så jag stannar där hela veckan. Eller jag har tenta på torsadg så tills dess, och jag ska försöka utnyttja tiden till MASSA plugg då jag in te börjat med det än -oooppppsss (a)  Självstudier var det ja! 





dum funderare: varför är håret alltid finast när ingen ser?

gonatt

Varit på bio och sett Love and other drogs. Jättebra! Sen blev det cafe station med my, mysigt. Men vi lyckas alltid komma dit en haltimme innan de stänger av nån anledning;P


Imorse satt vi i nästan en timme och väta på våran föreläsare innan det kom en lärare och berätta att han var hemma med sjuka barn. Då vart man less, och så var det en viktig föreläsning också! de skulle typ försöka hitta en ny tid för den, menjo pyttsan att det kommer funka. Vi har egna studier inför tentan hela nästa vecka så alla far hem. Jag orkar inte fara till umeå bara för en föreläsning, även om jag känner att den är viktig. Tusan för strul!


Nu ska jag försöka bestämma mig vilken buss jag hinner med hem på fredag:)

lite bilder?:(

Vet att jag har jättebrist på bilder. Men min kabel mellan datorn och mobilen funkar inte:/
annars hade ni kunnat få en bild på den jättefina (och väldigt goda!) franska omeletten jag gjorde till middag idag. Stolt över mig själv! Följde ett recept, typ, blev lite fel tror jag, men bra endå! Men hittade på toppingen själv:D muuumsigt!

Har ju inte lagt in bilderna från Thiland heller:O men dom är hemma och fortfarande oåtkommligt i mina bildermappen. Måste gör nått åt de när jag får tid ( när nu de ska va:( ).

8 Februari äre ju

Grattis till Sofia och Oskar som fyller 20 år idag!


duktig

Hunnit mycket idag. Tack och lov! Lite tryckavlastning:)
Har dammsugat ÖVERALLT, vattnat blommor, diskat MASSA disk, sökt lite sommarjobb (inte klar, fortsätter sen) och organiserat i allmänhet i lägenheten. Ganska bra med tanke på hur inaktiv jag har varit de senaste dagarna efter jag kommit hem från skolan;D

Hann på stan en snabbis med Mysan också. Blev en vårjacka, trotts att jag siktat in mig på att inte köpa nått (funkar det någonsin?). Men jag gillaren, fast funderar på en mindre stolek.
Imorgon blir det bio:D Efter en heldag med föreläsningar förståss. Reumatiska sjukdomar och endokrinologi står på schemat.  


Idag på skolan hade vi också sond- och Katetersättning:D Kul med lite praktiskt! Det var bara jag och My som vågade oss på att sätta sond på varan. De andra var fegisar;) Haha nej jag förstår dom efter att ha sett på oss -Det är inte skööönt asså!!
My var först ut att få en slang genom näsan ner till magsäcken. Skrattatack till en början då det tydligen kittlades för henne (vid näsan -vilket var tvärt om för mig!) Sen när vi kom ner till mynning till matstrupen blev det knicksigt och obehagligt för my (inte skönt just där! Värsta biten!) Men hon drack vatten, svalde och jag fick ner sonden. Sen samma sak vid övre magmun, å sen ner i magsäcken där vi aspirerade upp lite magsaft som på lackmuspapprat blev RÖTT -precis som det ska om man hamnat rätt:D Weeeiiii!:D TYckte synd om my, men jag ljuger om jag inte säger att det var roligt att SÄTTA sond. '
Men sen var det min tur och då gick det inte lika bra. Jag kände mig som en mes efteråt, men det var INTE SKÖNT! Redan i näsan gjorde de ont. Vet inte om det var att mina slemhinnor var sköra då jag nyss varit förkyld. Men det brände, typ som när man glider fram på asfalt i en ganska hög fart, så de fick ta ut, så jag fick sniffa lite mer bedövning innan vi körde igen. Men det gjorde fortfarande ont när de började vrida på sonden lite och när de kom ner till bakre munhålan så vart det tvärstopp. Inte najs och jag ville att den antingen skulle ner eller upp för där ville jag inte ha den -ni kan ju gissa reflexerna kroppen fick?! men då tyckte lärarn att vi skulle avbryta, vilket var skönt. Men hade ändå velat klara det. Synd! Men my var jätteduktig! 
Sen upptäkte jag att jag var blöt i hela ansiktet av tårar så blev att sitta en liten stund innan man gick på luch så att rodnaden skulle gå ner lite runt ögonen;) Hahaha  
-Så då har ni fått veta de i nästan detalj. Haha kul läsning?;P

Igår åt vi alldelens för mycket gott och idag bjöd på överaskningar

Har varit jättetrevligt att ha syster här ett litet tag, blir lite för sällan.

Imorse när vi stigit upp och snart skulle dra oss mot bussen som var ända som gick till Sävar så man hann dit i tid. Då var vi där mer än väl i tid (btw vilken Jävla håla är det egentligen då det typ går noll J*vl* bussar dit och från!???:O :C). Men innan vi han dit så fick jag sms om jag kunde vara med och spela match:O Javet:O, ni tänker säkert samma som jag om ni har nån koll. Jag har nämligen inte rört en fena sen jag spela några matcher i början av sesongen, och redan DÅ var jag otränad då jag inte tränat under hala sommarn:] Men de hade kris och fråga då mig. jag fick, som de som känner mig vet, lite ångest osv. Jag Kunde inte bestämma mig. Övervägningen att jag saknar det som Faaaannn mot att jag skulle vara såååå fruktansvärt dålig, gick emot mig. Men jag valde att vara med och fick mamma och pappa att skicka med grejerna med spelarbussen eftersom stina ju var hon mig och inte kunde ta med. 
Jag sög inte så mycket iaf, stolt att ja orka de jag gjorde! Vi förlorade med uddamålet efter en ganska bra match från Clemens sida. Turen och dommarna var inte med oss! 
Men framförallt så var det SSSSSSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ roligt!!!!!! Mersmak kan man med råge säga! Vilken gör det hela lite mer tragist och jag får liite mer självömtgan. Synd att det kostar så jävla mycket att åka hem.  Det funkar ju som inte, framförallt ekonomiskt, att fara och träna, om än en gång i veckan, i Skell. Sen måste man ju få in det med scheman och busstider och tentor. Satan i gatan asså! Och att spela/träna med nått umelag funkar inte heller om jag inte åtmindstånde känner nån. Det hade inte funkat för mig. Den sociala sidan och det att man känner sig hemma i det laget är ju en del av att man gillar det så mycket. Jag skulle ALDRIG palla spela i ett sånt där känslokallt lag som vissa verkar vara. Inte nått jätteseriöst heller. Det förstör ju det roliga med innebandy anser jag! Vist vill man vinna. Men hur kul är det att måsta springa under en viss tid eller hela tiden bli pikad på att man gör fel eller aldrig få känna sig nog bra osv.. ni fattar. Jag vill ha kul, det ska vid tillfällen höras skratt från bänken, kritiken ska vara konstuktiv och delas med ett vänligt och lungt tonläöge som inte kan uppfattas nedsättande! Man ska kunna prata med varandra, inga jävla uppsittarfasoner (sånt skit klarar jag inte!)    

Nu känner jag att jag spårar snart och tror jag avslutar där;)
+ursäkta inläggets många svordommar! 
Och har du tagit dig igenom hela det här inlägget så en stor eloge till dig! jag hade gett upp;)

:)

Stina är här. Vi har varit och handlat inför hemmamys ikväll då vi tar bion en annan dag. My är påväg. Snart ska vi in till stan och äta:)  

still @ bed (a)

Väldigt trevlig utgång igår!;D
Träffa en gammal kompis, 2 kompisar fick köpstopp i baren och senare typ utslängda;) HAHAHA ni är för gulliga! Fick dansa av mig och se my få en mysko kille efter sig, eller var det 2?;) Sen skulle vi på efterfeast hos de som blivit utslängda, men vi glömde bort att hon flyttat så det blev en vääääldig omväg och sen när vi nästan var där visade de sig att de somnat och det bara var att vända om;P faaassen vad kallt det var! Men vi kom hem i gott mod ändå:) 


Idag kommer syster hit och sover över till imorgon då hon har match i Sävar. 
Vi har en buss dit (även om vi får gå en bit). Men problemet är att jag inte har nån buss hem om jag ska med:S Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här?:S Nån som vet nåt om bussar från sävar??


(Nr3=>Stina)
Saknar det så det nästan gör ont! Och otränad har jag blivit:(


Föresten vad tycker ni..? Bio eller melodifetsivalen ikväll?? Danny ska ja vara med iofs;) 
Vet vad jag skulle få för svar av den största mellofantasten av alla -Maria vi tänker på dig i dessa tider!  

vet att man sover bort sitt liv, men det är ju sååå skönt! (a)

en låååång sovmorgon, sen stan med My och shopping som man borde låta bli men som känns så bra -en väldigt bra dag! DU SKULLE BARA VÅGA FLYTTA HEM IGEN MY, HÖR DU MIG!!  

sen har jag städat lgh´n så att jag ska kunna ha bara samvete när jag pratar med mamma;)♥



Imorgon är det seminarium och sen ska jag och my förfestinviga här hos mig. Vi är ensamma så hör av er om ni vill komma;) (men har ingen aning vilka som läser denna bleka blogg, så HÖR AV ER först;)!)



Gissa vem jag är? :

jag hör och glömmer, jag ser och minns, jag gör och förstår

Skön dag!
Föreläsning med inspirerande läkare om stroke. (Gillar våra föreläsningar denna kurs! alla utom en, då hon var jättenervös, har varit suveräna)
Gick snabbt/smidigt och roligt att hinna göra en hel del på seminariumet. Så där ska skola vara.
Sen har man kommit hem, ätit, somnat efter maten i mysfilten, pratat med mamma♥ på telefon x2 och nu ska my komma hit på kvällskvisten.
En helt okej dag. Jag har då varit på jättebra humör!


Sen sitter sviterna av den totala avslappningen som infann sig igår:) Käns förtfarande super skönt!


RSS 2.0