älskar citat


•Tjejer vill i regel se bra ut än att vara skärpta
 för de vet att killar har bättre smak än förstånd

•Ibland är man vindrutan, ibland insekten

•Det är inte problemet som är problemet. Problemet är din instälning till problemet.
 Fattar du?


nånn annan som har en bra?


hihi:]

  :]  


 Gjorde slingor i håret igår, men det blen lite många så det blev snarare helblont. Lite besviken för jag ville bara ha slingor:/ haha ;P Men gjort är gjort... så nu får jag leva med det. 
Men ni behöver ju inte säga nått så kanske ingen ser;P om jag har tur;P hehe 

Gårkvällen var trevlig. Var med Matilda å Linnea, vi spelade guitar hero och singstar. jag hade bara spelat guitar hero en gång förut så det gick väll sådär, men det blev då jubel då jag klarade en hel låt;P haha , men mot slutet gick det bättre. 
FIlmen vi tittade en stund på var i alla fall helt sjuk! Vem mördar den man älskar å sen lägger sig och kramar kroppen??? -Äckligt!

Min nya hjälte

 

vihiii..!!!=D

praooooooeen ääärrr SSLLUUTTTTTTTT!!!!!! JAG ÄR FRIIIIIIIIII!!!!


hihi, men det har ärligt varit helt okej de sita veckorna:] 

-pepp på fredag

plupp

Okej, helgen och fredagen har facktiskt varit helt okej på praoen. Jag har verkligen fått känna mig behövd, vilket är en helt underbar känsla! Hopps bara att det håller i sig. Mest så är det tack vare en av mina handledare som har gjort det så bra, Hon har hittat på mycket som jag kunnat göra och hjälpa med som faktiskt behövdes. Vi har dessutom suttit och pratat om allt mellan himmel och jord, stora som små saker. Trevligt minst sakt.  Å tack.
Ledig imorgon dock, härligt!

Lördagskvällen med matida och elin var helt klart behövd och vi hade som vanligt kul.
Det är underbart att ha sådana vänner, jag tror inte att jag säger det tillräckligt ofta. Men jag är verkligen tacksam för de kommpisar jag har. De gör livet lite roligare, nej mycket roligare. Så ta åt er av de, alla, tack för att jag får vara mig skälv! 
 
järngänget

favvo

- Love!
  


bllööö

okej, dom försöker verkligen! en eloge till mina handledare för de. Men det blir smått.. ja vet int.. typ patetiskt, när det blir saker som att bära en bok mågra meter och lägga den där eller hjälpa en att tvätta händerna. Sånna småsaker blire för mig, men varför klagar jag igentligen, jag fick ju hacka skinka och annans idag till salladen....dddöööööööhh! :(  
Men dom försöker!

igår var det universitetinformation på campus, och eftersom jag var ledig och lika i stan efter teckenspråklekionen så passade de. Men jag orkade inte stanna hela tiden utan gick efter halva, när man fått fika ;) Men jag fick träffa kompisar å så så de va helt klart värt att offra en del av min lediga dag:)

Sen i helgen så ska jag jobba, eller ha apu, prao, vad ni nu föredrar jag kallar det jobba. Även om jobba utan lön suger som det är så blir det änu pissigare just i helgen för jag missar våran match och har svårt att vara med kommpisar för att jag ska jobba på kvällen:( tråktråktråk.. men jag försöker vara possetiv. HAhaha även om jag gnäller här, men jag måset ju få ut mina aggretioner på nått sätt ;) Så ni får vara så snälla och stå ut ett tag;P

surt

har varit ledig idag -skönt låter det som, eller hur? men igentligen så kan jag inte riktigt säga det:( mår inge vidare nämligen, kan inte äns ställa mig upp ur soffan utan att hela huvudet börgar snurra! Inte direkt kul:/
Funderar fortfarande på om jag ska fara på teckenspråkslextionen i morgon eller inte.. kan inte bestämma mig. Men jag måste försöka om jag ska kunna fara på match på lördag i övik. Vill verkligen inte missa den, har längtat nått otroligt efter att få spela innebandy nu. Jag missade träningsmatchen och en hel del träningar tack vara min pissiga praktik! och jag kommer även missa nästa match och nån till träning, så jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu! 
Tänk vad livet suger ibland
Det har varit en helt meningslös dag. har bara tittat på tv men inte riktigt tittat. Jag behöver inget mer meningslöst. Hela min tillvaro är meningslös tack vare praktiken. Jag känner mig meningslös och som om jag inte kan nånting. jag gör ingenting - det är helt klart ett slöseri med tid, tid då jag hade kunnat lära mig nått på skolan. hör ni det, på skolan! jag kan ärligt säga att jag längtar till skolan -det är inte normalt! Eller hur? Men så är det jag längtar till skolan! patetiskt..eller?

börjar få panik över vad jag ska göra med mitt liv, har inte en jävla aning vad jag vill jobba med. Panik panik panik. Och jag har hatat all min apu hittills. så jag börgar tro att jag inte passar i vården, men jag är inte intresserad av nått annat. Panik. Så fort jag säger det till nån så säger dom bara att jag har ju ett år till på mig, men vad om jag inte har kommit på det då? Panik

Kan man vara mer deppad som just nu. Men hoppas på att efter regn kommer solsken.   

superduperhelg

Har haft en så otroligt skön helg.
Först på fredagen så for jag å mamma på stan i piteå, där jag hittade en jacka å en t-shirt.
Jag gjorde även nått jag aldrig gjort. Jag kom på bara sådär på en minut att jag skulle klippa mig, så vi gick till närmaste frisör och tog en droppintid. Det blev facktiskt ganska bra. Även om hon inte tog så mycket. Men hon visade mig hur jag skulle andvända mina lockar. jag har ju som alltid velat platta mitt hår för lockarna ser så konstiga ut. men nu så äre ändring på det och jag har fått veta vad jag gjort fel, eller inte gjort alls;P
 
såhär blev det då↑  
Sen fortsatte vi till Luleå där vi såg på första matchen för stina å pappa. Stinas lag hade norrlandsslutspel och pappa är lagledare så dom skulle h amatcher där hela helgen. Så jag å mamma har bott på hotel och sprungit på stan och sett på innebandy om vartannat. Allt var väldigt när varan å så det var perfekt. Sen så har jag ju även fått äta gott hela helgen och frukosten var jätte god.
Fast det blev inte så jätte mycket shoppat(även om mamma tycker de) De blev en tröjja, en orange shal, ett par skor(dyra dock) en prydnadsängel(kunde inte låta bli, den var så söt) och endel hårgrejjs. 
Sen var jag å mamma å såg på bio i lördags. Det blev Patrik 1,5 ,den var ganska bra. Fast vi hamnade på första raden i den minsta salong jag nogonsin sett och jag uppskattade det till att det var 3-2,5 meter fram till duken från våra stolar så under reklamen så blev jag alldelens snurrig. Men som tur var så gjorde dom nått med skärmen då skälva filmen börja så det gick ändå bra.  

RSS 2.0