håller på bli sjuk:(

håller på att bli sjuk så jag var tvungen att titta på träningen istället för att vara med:(! Å de va sista för sesongen så det var extra tragiskt!:( Har jätte ont i halsen och huvudvärk som känns som en tjock dimma som blixtrar till då och då:S Inte bra! Men jag har tagit en c-vitamin brustablett å drukit vaniljte å honung. sen har mamma även letat fram moucoangin(stavningen?) från våra gömmor som ska lindra halsont. Så det sk anog funka tillsammans med en ipren några ggr per dag;):S haha
Men jag får verkligen int ebli sjuk nu, har inte tid att vara de! De är ju valborg å så ska vi ha lagfest. Sen är det ju sånna där andra grejjer som plugg å så, men dom är ändå bara jobbiga(a);)

Sen har vi varit på TankensTrädgård prisutdelningen idag. De är en diktbok som alla 2or skriver till å så väljs endel ut till boken, å vissa får även pris. Det här året var det på ämnet "ocencurerat" som det skrevs. Malin fick pris för sin, men det var förståligt för den var hur bra som helst tyckta ja! Även jag fick vara me, då jag hade en dikt me (anonym dock;)) å så var min mun(x4) me på bild då matilda hade lånat den en stund och fotat och så. Syntes tydligen ändå lite att de va ja, men jag har väll speciella tänder;S;)
sofia hade ju gjort omslaget, som var väldigt fint. Å de fanns ganska många bra dikter i boken.

imorgon blire grilla me Matilda ElinK och Linnea:D ska bli skojj! får se om vi tittar förbi brasan.

Men nu så ska jag vila upp mig inför en lång morgondag, som förmodligen kommer vara extra jobbig pga halsen å huvet:S
sov gott!

Inte min bästa dag

Började med en sovmorgon, så då passade ja på att sticka in nosen hos cheferna på trivseln för att hör aom sommarjobbet. När man skulle få veta å så. å självklart med min otur som följer mig var jag än går så sa hon nått i stil med att: nej men de tillsatte vi ganska snabbt å för ett tag sen. Vi kommer att ta dom vi hade förra året! det blev som lätt å bra så. Jo pyttsann!! grrrrrrrrrrr!!! Idiot!!!! Jag blir galen! Dom hade ringt mig, ringt mig! å frågat om jag ville sommarjobba där. Till johanna å johanna hade de sagt att de typ inte ens behövde göar sig besväret att söka nått annat för dom skulle förmodligen få de! I helvete heller! Å int ens får man veta de så att man kanske hade hunnit söka nått annat trotts att dom i princip för en att tro att vi såklart skulle få jobbet. Men det var klantigt av oss att inte ta det säkra före det osäkra! Så nu står vi här utan sommarjobb:( åååh.. jag har velat gråta hela dan:(:(!  jag blir så arg å lessen!
jag är 18, har körkort, en omvårdnadsutbildning och har jobbat där förut,  å jag tror att jag gjorde ett gott intryck! Men ändå så blire såhär:O Jag borde vara efterlängtad på arbetsmarknaden innom vården! Nej men då ger dom jobbet till, i all afall en, inte ens jobbar utan bara klagar. Helt otroligt!
ledsen blir man! å att dom inte kunde åtminstonde säga de:O? Å att dom kunde lova sådär men inte hålla:O? Fy fan!

sen hade jag gymnasiekonsär:(:S Jag skulle sjunga en låt, Tomorrow blev det, å så få betyg på det:S man kan nämligen få så att det räknas in i studieplanen å få betyg på det. å det var jag dumm och gjorde. Jag hade ont i halsen, var SKIT  nervös och det hjälpte ju inte att alla var jätteduktiga:S! Så det blev ganska så skakig sång och jag minns inte så mke för ja var i svimmtillstånd ett tag där tror ja;P Mamma å pappa säger att det var bra, men alla vat att föreldrar inte är partiska, så de gilla inte när de säger de! Så jagvet inte riktigt hur det vart förutom från mitt eget omdämme -Att det gick piss! Men det är bara att leva med. 

Sen suger vädret! kan det inte bli sådär fint med sol och varmt igen? De skulle sitta fint då det är så grått för mig ändå.
ska bli kul med valborgs med kompisarna å lagfesten i alla fall. sen kanske det blir nå fler inslag av vänner hoppas ja!

gonatt sovgott kram

börjar bli sjuk.. bläää:(

Har haft en kul och trevlig helg, men är för trött för att skriva mer än så:] Tack till kompisarna som gjort den vad den var!
Har försökt att köra endel, men blev inte överdrivet mke. Men de blir väll mer mängd efter ett tag antar jag. Har i alla fall en full vecka framför mig å blir lite slut bara jag tänkar på det.


och jag ska försöka att ta tag i att skriva om london och lägga in en massa bilder(som jag hett in på datorn idag;S) men det är så mke som ska sägas att jag inte orkar börja(A) men snart så..! 
bjuder på nån till att börja me.. 


22/4-09, elin tar KÖRKORT!!!!=D

studdsstuddsstudds =D=D=D:D=D

+London var super,
  men orkar inte skriva om de nu, är så mke;)(A)


nerverna kickar in..:]

En dag kvar i skolan, eller en ½ till och med:D! Sen kommer det efterlängtade påsklovet.
ska försöka packa det mästa till London imorgon innan jag far till stugan några dagar, men vi får se hur det går me de;P Jag far ju i alla fall som sakt till stugan♥ nu och är där till på söndag. Vi ska bada vårt årliga bastubad med isvak(flera ggr om jag får bestämma;)) å ha det mysigt framför brasan. Derimot så har vi inget vatten å måste gå på utedass, mindre trevligt. men det är en del av de hela och lite av charmen;):]
Sen på måndag kommer den efterlängtade dagen då vi beger oss till Umeå bst för att sedan åka vääääldigt länge i buss ner till stockholm å därifrån vidare till skavsta flygplats där vi flyger till London. Kan inte fatta att det är så nära. Har längtat så himmla länge nu att det känns overkligt. men KUUUUULL skare bli, som satan!:D vi ska åka london eye, se en massa, shoppa mer än massa(A) å gå mer än mäst;)  Vi kommer hem sensent på söndag så jag kommer att vara jätte trött på skolan på måndag:]

pussar&kramar

JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN!!:D:D:D:]

nu äre bara den där jävla teorin kvar..

london.. längtar så jag spricker!

Snart så, snartsnart!↑ hihi å så himmla kul de ska bli=D
min nya mys tröjjanån vecka sen.. men:]

har haft en bra vecka å kan inte just nu komma på nått att klaga över. Ikväll vart det frassen å bio med Josse å Hanna. trevligt värre! Vi såg monster vs aliens:] lite smått pinsamt då alla gick in till the fast and the furius(stavfel?) å vi gick bakom femåringarna in till barnfilmen, hihi;P mne kul var den i alla fall. Men jag fattar inte attt de har politiska skämt i en barnfilm, men jag skrattade då, men jag var en av få:]
Igår så planerade jag sofia å ellen londonresan i lite mer datalj å sen så for vi till ica kvantum med sara å införskaffade lite gott!:] Det blev hannas recept som följdes, så det blev "Dunder(engelskt uttal)-tårta". Då har man först en kladdkaka som botten å på det lite grädde å krossade maränger, sen her man på en till kladdkaka på det å her resterande grädde och maräng på toppen. Vi hade även på lite smarties så den blev inte bara god utan snygg också;) Mätt blev man i alla fall, och lätt illamående var man då man gick mot bussen:] (kanske hade man ätit för mycket?;))   

RSS 2.0