imorgon äre valborg..


Blev bio ikväll med Mysan. Red riding hood! SUPERBRA enligt mig!!! My tyckte att den var läskig men jag vet inte om vi såg samma film jag och hon, vi upplevde den så olika. 
Nu ska jag bara försöka hitta nån som vill gå och se Water for elephant med mig.


Nu ska jag drömma söta drömmar ett tag. Länge efterlängtat med en lång natts sömn.
Syns imorgon:) 
 

snart valborgs då.. Jag SKA se en brasa denna gång!!

Awesome dag/dagar med mYsan och våran roadtripp:)!
Började dock med att jag försov mig.. hade inte ens märkt att jag stängt av väckarklockan:O:P Hahaha jag var DÖD. Så jag vaknade när My ringde på dörren och ville fara. Så vi for först och lämna in mina grjer på försvarsmaktens föråd (YEEEES NU ÄR DE GONE!!). var trixigt att hitta in.. men ännu trixigare att hitta ut! trodde vi skulle måste gå längs stängslet runt för att hitta en öppen dörr ut. men vi hade tur då det kom en bil in på ett ställe så vi sprang ut innan det hann stängas, samma sak på vägen in.  
Så det tog ett tag innan vi tog oss iväg mot Norrare Norrland. men My sov (på min matta av nån anledning:P gulle!) medans jag snabbduchade och sen så..
Vi for förbi Robban, kungsön och gjorde ett större stopp i Noret där vi sov på glasaltanen. Vi hade med oss jättegoda tunnbrödsrullar som my kokat ihop -mums!
Sen hem till Ursviken för middag och sen for vi in till stan på kvällsöppet. Blev lite schoppat på makeuppstore (dyrt med behövligt). Och så lite mållöst körande runt stan och ett stopp nere vid älven. Sen sov vi gott och for nu imorse med bussen efter 8 så att my skulle hinna till metodträning på NUS.
I etermiddag blire stan och sen ser vi vad som händer;)
Jag har då haft sååå trevligt! Nästa gång blire Helsingborgs tur!! Hoppas jag är ledig helgen då det är Helsingborgsfestivalen!! Och så måste vi till happarande eller kiruna eller nått. -Nästa NorrlandRoadtripp!!


Pictures

20min sömn på ett och ett halvt dygn

Nu stupar jag i sänga omedelbums!!
Den sista timmen med badminton var droppen -kroppen kolapsar.. 
Har varit på ersboda och handlat med Mysan. Vi sticker på roadtripp imorgon i riktning norrut. Vi har land annat lunchstopp med matsäck i Noret:) Sen mot eftermiddag anländer vi till Ursviken där vi sover över och tar nån tidig buss tillbaka på fredagmorgon. Ska bli Mysigt!:)  
Men det innebär en tidig morgon, då jag ska hinna lämna in militärgrejjset (vil bli av med det NU).


Sov gott:) det ska jag göra!

sååååå värt det!!!!!

tror ändå det gck bra på tentan (pepparpeppartaiträ!) det kändes då jättebra om man ska se till skillnad från i går morse då jag kunde.. ingenting!
Man fick ha 25 fel av 81 möjliga så jag blir typ sur om jag inte klara det. För jag skrev bara gissningar på några få.
Men det var såååå värt den där helnatten! Har sovit typ 20 minuter, men haft jättetrevligt och lärt mig jättemycket. Blir att göra såhär fler gånger, fast inte dan innan tentan då..;P

Fixade att vara arlert nu på morron med en latte, en banan och en energidryck. Funka men sömn ska jag nog sikta på framöver för hälsans skull. Men jag ångrar inte en sekund.  


nu ska jag ta en skön dusch och slummra ett tag innan det bär av mot affärer för att leta utemöbler till Hillevi:)


  


Blir att stupa i säng dirrekt efter tentan

En liten "nästan" tupplur men annars en helnatt i sin hela bemärkelse!
Fast nils tar en blunder nu medans vi andra äter en tidig frukost för att orka snabbtitta igenom lite till innan tentan om ca 3 och en halv timme..

Hoppas kollapsen kommer EFTER tentan..

ZZzzzzz

Nu börjar jag vara trött.. och huvudet fullt!

fast nu pluggar vi in detektorer..!

Enda chansen -Nu kör vi!

En helnatt på VVH med strålningsfysik. Har kurerat oss med mat chips och energidryck. Nu ska här pluggas!!!
Eller vi ska iaf kunna det innan vi far härifrån.. Vi ska visa att man kan plugga endast en dag i förväg och få G ;P
Haha fast inget att rekomendera. Vi hade nästan alla av oss (4) tänkt ta omtenta pga jälusk omotivation. Men nu jäklar!
Gått igenom allt ikväll, nu ska vi nöta..

:'(

Sitter på skolan och ska börja plugga, men det går lite trögt! Motivationen ligger på minus! Jag blir typ förbannad så fort jag tänker på tentan imorgon. 
Resurstiden imorse gjorde det inge bättre..

..och jag saknar min mobil 

lite öm i kroppen idag. kändes just som om att jag hade trombos i armen:p fast den flyttar på sig, så mer en emboli

Satt på sånt där skydd på mobilen. Så nu ska den vila i 12 till 24 timmar. Hur ska jag överleva? Har fått låna pappas gammla, men saknar spotify och mina sms konversationer.

Åker bil ner till ume ikväll eller imorgon på morgon. Ska äntligen lämna in de där militär grejjerna som legat i vårt föråd väldigt länge nu. Men dom har typ bara öppet tidigttidigt på vardagsmornar, och ursöka om jag inet kan komma då. Vissa har ju faktiskt skola osv. Sen att få med sig allt från skell är inte lätt. Och efter att jag hört av mig några gånger för ett år senutan resultat så gav jag upp. Men nu så.. Dom ska BORT.


Sen så går plugget skiT!

tänk vad man får mycket gjort när man har tenta. Allt verkar så mycket roligare än att just plugga

Tänkasig att hårt kroppsligt arbete kan kännas så bra:) -Jag ska bo på landet när jag blir stor! 
Vad gör man utan en stor gård/gräsmatta när man är liten?? Dagens funderare! Jag skulle nog vara en annan person idag om inte så fallet varit för mig.  
Vi har tillsammans (jag, pappa å stina) krattat hela gården (den är inte så liten!) Mamma har tvättat fönster och städat altanen. Jag kommer att vara öm i kroppen imorgon!:P

Nu äre plugg som gäller som lovat. Gruvar mig.. Hade hellre velat städa bilen!
haha och här sitter jag:P ska skynda mig att logga ut nu

tiden går fort! och inte har jag blivit nå bättre..

Insåg idag när jag skjutsade stina att mitt "2 år med körkort" har gått ut -igår!:D Så nu är det inte lika farligt att köra för fort;) Haha  



Ps: är hemma i Urs nu då man blev nedröstad av familjen. Jag var den ända som ville stanna kvar.
Imorgon ska jag arbeta svart i trägården haha;) eller mamma å pappa ska bjuda på min klipp+slingning om jag hjälper till. Så ännu ett sätt att undvika plugg och så ska jag försöka bli lite brun. Winwin..eller? Fast en del av dealen var att jag skulle plugga resten av dagen -effektiv tid! Behövs då jag har slarvat regält hittils(a):(
Denna tenta skrämmer mig mer än något i mina skolår tidigare gjort. Hatar att inte veta och fatta. Varför valde jag ett yrke som inte framhäver mina bra sidor och det som jag faktisk är bra på?? Va?? va???!! Dum!! Är väll bara att kämpa på och lära sig!  

Var skönt att ducha idag. Fast att tvätta håret i havet var helt okej också:) lite kallt om händerna bara när man lång och doppade håret från en sten och försökte få bort allt skum. Ahhh inget som havet!!

April 22, 2011

legat och lapat sol i bikini hela förmiddagen. Det gick före plugget;) Motivationen fanns lixom inte så det var omöjligt att slita sig från solstolen.
Men inte känner man sig brun för det. Nej jag har en familj som har tagit alla bruna piggment för sig själva +att de tjuvstarta utan mig nu i veckan. Jag kan bara konstatera att det loppet är kört!

Men det är sååå underbart här i stugan! Ikväll blire bast med bad. Men ingen isvak enligt tardition, eftersom att isen är borta. men vi får nöja oss med det iskalla vattnet ist. Det funkar nog lika bra. Och det ska bli skönt att få tvätta av sig. Vi har tänkt värma vatten på kaminen och sen blanda ut med kallt vatten så att vi för ljummet å så kan vi schamponera håret osv:) Hahah jag älskar att känna mig som en riktig norrlänning;)

Sen så är bland det bästa jag vet att sitta på glasaltanen om kvällen och spela kort (gärna 500) och kanske lite yatzy:) Och allra bäst blire med familjen:)



Nu ska jag försöka ta mig ann lite plugg. Buuu för strålningsfysik!!

) ) ) ) ) )

Jaaaaa Farmor kommer:)♥ Laddar upp med storkram redan nu
Fika hos mig med de jag intet skulle klara mig utan här i världen. Ibland är livet rätt bra!
Fast först, labbrationer på NUS.

Ses ikväll Noret♥ Saknat mig?

Kraaaaaaammmmm

var är min katt? och jag har tappat bort min hatt!

HAhahahahhahahahah när man tänker på det så kanske det är uppenbart egentligen! ;)
haha japp så äre -Jag är en häxa!
Igår blev jag invarderad av en mycket irriterande ond, mer bula än prick, som kallas finne. FY! Den är lokaliserad på näsan. Och den sitter sådär som man ritar dit knölen på näsan på en häxa. Så börjar tankarna vandra och jag tänker tillbaka och kommer ihåg då jag hade de sist.. och tänka sig -det var förra påsk:O minns det för jag minns klart och tydligt hur det förstörde Alla bilder som togs den helgen. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH så nu kan jag endast dra slutsatsen att det är häxan i mig som vaknar till, just inför denna Påskens helg. HAHAHHAHAhahahah. Blåkulla, jag antar att jag kommer snart, såå fort min kvast anlänt.

hur tunna är avskiljningsväggarna på IKSU?

Varit duktig idag och farit och spelat badminton med mysan:)! var ju där igår med Hillevi och blev så inspererad! fast nu har jag en arm som är större än den andra. Det är svårt att spela med vänster..
Jag har kommit fram till att den mesta sport är kul, så länge man får jaga en boll och göra det med vänner:)! Hyper nästan. Vad faan tänkte jag med när jag slutade träna?? Jag mår såååå mycket bättre. Det är ju inte som att det är lika svårt som strålningsfysik att fatta det!!
Fast plugget går inge vidare du:/ Vi har börjat och fallit, börjat igen och inte hunnit nå långt. Det är så lätt att tappa focus då man inte fattar ett skit.

Imorgon äre sista föreläsningen innan råplugg över påsk innan dödstenta på onsdag. Sen labb från tre imorgon. Och efter det så kanske jag får snabbbesök av Farmor med min familj som sak hämta upp mig. Jag ska nämligen spendera påsken i Noret♥!!:D:D kanske fattar jag strålningsfysik bättre där;)
Ska iaf må så gott jag kan på altanen med plugget i knät. Hoppas det funkar bra så?! 

Längtar efter farmor och ska stressa lite med packningen innan jag somnar stående. Känner att största rycket för göras imorgon. Plugget får skjutas upp..bara liiite..  


söta drömmar:)

omg good looking

okej nu får jag ge mig, kan inte vara hälsosammt detta:P haha men vafan.. lite måste man ju leva.
Fast skräpmaten måset jag dra ner på. Fast att ockupera tankarna med sånt just i veckan av alla veckor var väll höjden av dålig timing. Fast nästa vecka äre plugg av läkemedelsberäkning och artikelgranskning så då funkar det inte heller, å efter det måste jag ta tag i nästa kurs. Hur ska jag hinna livet nu innan sommarn??  

Plugga strålningsfysik går MYYYYYCKET trögare än klinisk kemi! Klinisk kemi any day ist för detta. Känner mig så fuktansvärt osmart. Huuuur ska jag fixa att fatta när jag inte ens fattar vad föreläsaren säger..?? Får lite ont i magen:(




•Dagen hittills kan summeras med orden "Mums"(seriiöst! dreggel!) och "Sluta tänka på det Hillevi!!"
Har nu satt på en tvätt och ska hitta på nått pruduktivt innan Hillevi kommer hit för ännu mer pluggande. Sen funderar vi på gymmet innan vi ska spela badminton med de dåliga racketerna vi köpte på maxi. Blir en sen kväll. Men träningen ska in i schemat! jag behöver energin och endorfinerna! Trött och depp funkar lixom inte nu..!   


♥Sen så är jag OERHÖRT AVIS på min köra familj som suttit lediga på altanen i bikini i stugan och gottat sig hela dan! Fy vad livet är orettvist ibland! Måtte de vara bra väder när jag kommer dit på torsdag!
men att få MMS med hur härligt det är i paradiset när man sitter och pluggar hjälpte ju inte precis;) Hahah och när man skickar ett klagoSMS tibax så får man bara ett "Älskar dig". HAhaha snacka om att retas. Men jag älskar er å era lyxostar!  


•Jag vill också hinna fälla in en pungt som jag får vuxenpoäng för tycker jag. Guuud snart är man väll 30+:O
Men iaf så har Hillevi fått mig att börja dricka latte:O! Kanske inte så stor grej för er, men för mig som alltid sagt att jag aldrig ska börja med kaffe så är det chockartat! gott vare å, spec med vanilljsmak.. (a)
Hahaha sen så blev jag väldigt speedad försat gången:P haha med det gick väldigt bra att plugga. Men jag kunde inte sitta still så började gå runt i rummet och skriva på tavlan ist:P




hittade ingen bra bild att bryta upp den jobbiga texten med.. sorry.

haha jahapp så gick det

Hade tänkt vara huslig och baka scones med choklad. Hade för nån dag sen köpt hem ingridienser då man inte har typ bakpulver hemma som student i vanliga fall, iaf inte jag. 
Så när jag nu skulle sätta igång så tog jag fram allt och kände mig peppad att baka. men.. då inser jag att jag inte har nån mjölk. Har allt annat, men inte det mest vanliga i ett kylskåp. Snopet!

nått.. kan inte definiera. typ otillåtet

Fin fredakväll. Suttit på VVH med och pluggat prover tillsammans med folk. Trevligt, men man låterbli att tänka på alla fester som pågår och känner sig ist duktig och seriös.
Gillar när det är så tyst, lungt och fridfullt på vvh. trivs där då.

upp imorgon. tenta kl09.00.
Nån spökfilm på 6an. Våga se?? eller gå och lägga sig?

bild byt dig

okej vad hände? okokt ris över heeela köket. Pang sa det. 
Suck.
Sen så äre väldigt svårt att koka ris. blir det nånsin bra?

bra start på dagen

Varit dukitig idag och var på IKSU kvart i 8 för att gå på yoga med Hillevi:) Var en jättebra instruktör och var råskönt sådär på morgonkvisten. 
Sen vart vi så inspirerade att vi stannade kvar i gymmet:) javet.. gymmet..jag:P Har alltid bävat för det, men det var ju skojj. Var ifs inte överdrivet mycket folk vilket jag tror bidrog. Men Hillevi visade några maskiner som hon fått lära sig dan innan, och ingång det gick. Hoppas på trängsvärk imorgon, framförallt magen och baksida lår hoppas jag på. Körde ganska lätta, okej extremt lätta vikter, men har ju inte tänkt börja spring innan jag lärt mig gå. 
Vi tummade iaf på att detta skulle upprepas oftare! och kom överens om att yoga på morgonen är en toppenidé, så om vi råkar ha lektoner lite senare eller på eftermiddagen så skulle det vara ett utmärkt sätt att börja dagen:)! 

Nu ska jag ta och äta ordentliget och ducha. Sen ska jag och Hillevi plugga Klinisk kemi HELA dagen. 
Tenta imorgon.   

förstå mig

Intar försvarsposition och surar över att vara missförstådd. Kliche?!! Men jag blir så upprörd över att inte andra är tankeläsare ibland. Ego?. Förklara/diskutera något med någon man inte känner, om något som båda tycker olika om= VÄRDELÖST. jag har rätt enligt mig, då får du ha rätt enligt dig. Serri orka! Jag ska inte ens ge mig in i den värdelösa energislösande sysslan.
sluta säga emot, det gör mig arg.


Lugn och trött
vad gör jag uppe nu??

efter Pt-kreatininclearance for vi hem

Blev ingen prommis. Vi blev klvar till 7 då hungern tvingade oss att inse at det inte funkade längre. Sen gick jag förbi ica och sen fastnade jag hos Mysan, så NU är jag hemma. Och har just satt på ungnen för att äta riktigt gott:) maaaaat skriker min mage kan jag lova!


Inget bar på tv märker jag.. som vanligt. skaffa Boxer?

skolaskolaskolaskolaochännumerskola

Duktig?
Fortfarande på skolan med Hillevi och vi sitter och pluggar Klinisk kemi inför lördag. Drygt! Just nu är vi på 24 av 45 prover som vi ska.. "När det gäller dessa prover ska ni kunna redogöra för vad respektive prov mäter och när det kan vara aktuellt att ta respektive prov. Ni ska även kunna redogöra för tänkbara orsaker till och/eller effekter av höga respektive låga värden för dessa prover där detta anges i kursboken." som det står i mailet om vad vi ska kunna.
Vi tar det andra pungterna sen. Proverna först. 

Men det går sakta frammåt och vi hade önskat att vi haft halvdag imorgon också så att vi bara kan öva på fredag.
Men men.. nu ska vi klara detta på lördag!!


När jag kommer hem ska jag ut och gå (om det inte blivit för kallt) och sen belöna mig själv men onyttigt:)  




note to self



reminder
: Skaffa klipptid och gör något åt färgen!

och träna lite mer skulle inte göra nått...

..och pilatesbollen du sitter på nu behöver pumpas.

då var vi inne i Aprill (sen?) och tiden har inte saktat in en millesekund

Urusel uppdatering.. ursäkta!

men jag skriver ju alltid så långa inlägg (aldrig meningen från början, jag bara tappar kontrollen) så jag tänkte att jag hade till godo et tag;)
Har haft en dubbelutgång ihelgen trots att det inte var meningen..oopppps(a) men kul ska man väll ha som student?! Och galen ska man få va!! det är bara så. Ångra får man göra sen.




sen så ska jag och Matilda till..wait for it..ROM!!! :D:D:D:D Happyface!! Yeeeeeeeeee (-har sett för mycket Greek så ni vill inte hör hur det där lät i verkligheten).
Ska bli såååå kul! längtar!
så 6-11juni är jag ej hemma

Sommras





Klinisk kemi´n på lördag, jag och Hillevi pluggade idag och ska även imorgon. Hur ska jag hinna Strålningsfysiken utan att tappa förståndet? Sen börjar nästa kurs överlappa nästa vecka.. Och lärarna har med flit (vet för hon erkände utan att vi ens fråga) gjort det omöjligt för oss att göra något annat än att plugga HELA påsken:( Svår tenta på tisdag efter.. Skit säger jag bara. 
Och jag som åtminstånde planerat att ta mig till älskade efterlängatade noret♥ för lite plugg där. men då kom jag på att vi inte har internett där, så nu vet jag inte om den iden är blåst. *VETE!!! jag behöver stugan, havet och himmelriket innan jag bryter ihop! :(:(:(
Saknar min familj och släckt också, vilket bara adderar till mitt depprimerade tillstånd just nu när jag sitter och tänker på det.

:)

Blir en snabbvisit till skell över några dagar:) våran föreläsning imorgon gick bort och nästa grej jag har är vaccination på torsdag eftermiddag så.. hem och hämta krafter:)  



Vill bara återigen påpeka hur bra denna film är!!!!

(EasyA för er som missat mitt tidigare inlägg..:])

Sen har jag också blivit beroende av Greek:]

just a small town girl living in a lonley world

Haft sällskap lite tvärt av Stina och Signe och inser hur skönt det är att bo med nån ibland. Dert kan bli lite ensamt trots kompisar och aktiviteter och fullt i schemat.. Saknar mamms å papps så far hem Tisdag-halva torsdag för att stilla min hemlängtan. Kommer intet kunna fara hem så mycket på ett tag:/ 
Har iaf varit jätte trevligt att ha Syster och Signe här, om ni inte förstod det. 
Sen så blev det ifs att vi delade på oss när kvällen kom. Dom for till UmeåOpen och jag till Antonia för at fira hennes 20år. hade en trevlig kväll!:) Men som vanligt är dte störande hur lättpåverkad man är, blir alldelens för lätt att bli full. 

Jag och Mysan på Skarinska igår:)    


Sen tycker jag att veckorna går alldelens för fort..! Nån borde göra nått åt de!

RSS 2.0