borde ut å springa

lite depp, då vet man vad som kommer snart, haha (A)



+ att ingen komenterar. det gör mig lite ledsen. :( (A)

titta hit klassen!

Till er som hade fakeblod idag så gick det bort lite mer (iallfall) om man använde piling av nått slag.

the secret is inside

kommit hem från fammo, och hela släckten +2 hundar hamnade där samtidigt, trevligt! Kommer kanske inte träffa dem till midsommar då ja kanske jobbar så de var kul att se dem, om så bara för en liten stund. Gofika på de blev ju inte fel heller. Är hur härligt som hällst att se pappa och hanns två bröder skratta i kör, det blir en speciell klang som känns väldigt hemtrevlig och välbekant. Och sen finns de två pers som jag är väldigt stolt över -ni är så duktiga att man vill fälla en liten tår. Keep up the good work!  


För dagen har jag en "att göra lista" som ska avbockas. men med lite musik ska det nog gå smärtfritt.


godmorgon

GRATTIS PÅ MORSDAG mamma♥
och
GRATTIS PÅ BRÖLLOPSDAGEN
älskar er!

idiot kallas jag

nej uschuschuschusch..delete!!!!
bläbläbläfulfulful. USCH tvi..ångra!!!

franska är ett vackert språk

fredagen var jättekul! Allt löste sig.
Jag han jätte mke, fast blev lite sen pga de. Men ja han göra klart Psykologiskabokananlysen, skick ain den, laga mat till familjen, skära mig i fingret medans jag skar gönsaker (KLANT!), ducha mm. med ett skärsår som passade perfekt för hårstån (ajj:(), sjutsa stina + hennes kopisar till Sjungande innan jag (okej pappa körde) hämtade ett par (nog övervänta -förlåt) kopisar som skulle med till Malin.

Men idag har jag JÄTTE ont, speciellt i fötterna. Skorna tog nästan död på mig. Kan medela att de var svullna(:O!) i morse. Just nu har ena foten gett med sig men den andra är ondondond:( de är trampdynan på fämre delen av foten som tagit den värsta smällen, så jag går på utsidan av foten. Och som tur är kan ja ju numer stödja lite på den vänstra så att all vikt inte hamnar på utsidan på båda fötterna. Men jag har försökt att inte gå så mke idag.


idag kändes min säng väldigt skön, varm och mjuk så ja sov tills mamma å pappa inte kunde vänta längre på lunch. Sen hann ja me lite till och sen lite till. Imorgon blire siga upp tidigt (varför sover jag inte än?) och fara till farmor♥  sen har jag lite till att hinna med.
Nästa vecka är utklädningsvecka och vi har (förhoppningsvis) inte fler läxor/prov=) glädje och stor(!!!!) sorg på samma gång!




(jag gillar att skriva allt innom parenteser)(och använder dom lite för mycke)(ni får ursäkta mig)(;))((A))

baraförattlixom



även de som inte vill erkänna -Han ser inte dum ut direkt!
detta hade kunnat andvändas till vår fördel. tänka taktiskt fungerar ju i annan sport, eller hur?! De är inget fel med de

Yeeeees änligen delas min åsikt av andra!

Hittade tyskland bidrag på en blogg i förmiddags bara och började strecklysna på den i ca 2 timmar. Gillar hennes underliggande skämmtsamhet och härligt annorlunda röst! Å så tyckte alla andra de å, då blev ja gla!

Andra ja tyckte va bra va:
Portugal -disney balad med vackert sceneri, fin ren sång
 
Ukraina -härligt uppfriskande annorlunda balad på rätt sätt

Kanske hade te tyckt om henne bättre om hon sett ut såhär:
Men jag tycker de inte blir lika bra.


Georgien
Rumänien
Cypern
Israel -att balader kan vara jättefina på andra språk bevisas här
Belgien

Sen tycker jag att vi skulle ha skickat Salem eller Eric saade. Bara när Eric sa poängen märktes de hur mke han hade gått hem. De är OK att leva lite på utseende och charm! 
Detta är något som jag inte har hittat på nu bara för att Anna inte gick vidare. Jag har hela tiden påstått detta. Om ni inte tror mig kolla blogginlägget jag skrev då Anna vann. 
Annas låt är inte dålig så, även om jag inte persoligen gillar det. Men (förlåt mig för håra ord) MAN SÅG JU FÖR I H-VETE ATT DE INTE SKULLE FUNKA UTOMLANDS. TÄNK MÄNNISKOR TÄNK!!! Jag var besviken då, och de har inte ändrat mer än att jag skrattar åt dem som röstade på henne i tro om något. (förlåt anna du verkar som en jätte fin tjej och sjunger jättebra) 

trögtänkt

Tittar på klockan.. humm den är ganska mke:S Har jag börjat med Etiken? -näääeeeee inte de inte. Orkar jag titta på etiken idag? -chansen är liten. Kommer etikprovet imorgon att gå bra? -satsar inte pengar på det.  

sista rycket, etikprovet och bokanalysen kvar. drar jag ut på det för att inte tvingas inse att det är slut? ligger det någon psykologisk försvarsmekanism och stör mina tankevågor? Kanske var det därför jag fick världens huvudvärk nu på kvällen?!

hejhopp skeppåhojj land i sikte

Nu börjar de lungna sig lite med prov osv. Projektrapporten, den rättade versionen, är nu härmed inlämmnad -tack gode gud. Gick lite trögt där på slutet.
Men imorgon har vi storprov i Etik (gulp) och jag känner mig inte enns lite redo. vart klar med talet vi hade idag vid halv3/3 inatt. Jag bara kunde inte konsentrera mig innan 12:] Det gick väll hyfsat bra, fast hade gråten i halsen. Gud vad jag kommer sakna er!!!
Har annars hunnit med att sola. Blev på lunchen (och lite på engelskan som är het ovärd just nu -ska tillläggas att det var med lärarens tillåtelse vi fick gå) med Sara å Josse=) Hoppas de blev nån färg! Blev stan en liten sväng efter skolan å. HAha De är verkligen svårt att hålla ihop 6st tjejer sådär. Mäst var det väll spaning efter saker till fredag, men jag fick bara ett par örhängen inhandlade. Har kommit in i nån örhängessväng nu av nån konstig anledning.

ikväll blir de att se Frejamusikalen då kusefin är med. Ska bli kul. Borde egentligen plugga. Men skit samma. De ordnar sig.


ha de gott från

några bilder med nya objektivet

Inte så duktig, men övning ger färdighet.
tyckte bara att de varit brist på bilder här ett tag. Å ja förstår om de inte är så roligt att alltid bara läsa en massa text.






så här är det..

..elin har blivit slarvig. Men dumheten har alltid funnits, bara växt en aning.

Prov varje dag hela veckan utom fredag. men då har man andra uppgifter som halkat lite.
:( jag ORKAR IIIINTE
Men vill inte att de ska ta slut!  :'(


älskar att solen väljer att stanna kvar=D pepparpeppar..

sovtime!

ska måla naglarna bara först för att ja blivit less på den mintgröna färgen. och för att jag måset öva, har insett att jag är väldigt dålig på just detta kvinliga bestyr. Men nu ska det åtgärdas.

blev ingen läxa ikväll. Synd för min PsykologiBlärare som väntar på min bokanalys med psykologisk inriktning. Men ORKAR INTE. blev att ja fastna i en bok istället. Fanns en MASSA annat jag också skulle behöva ta tag i i läxväg, men nej de skjuter vi upp..

Solat endel idag me. fast solen är inte så stark när jag väl kom hem där vid 5. Men kanske lite litelite färg. 
innan hemfärd från stan vart de bryggan vid älven me några vänner -hur mysigt som hällst. Älskar när sol, vatten, grönska och skratt befinner sig på samma ställe!  


blev att göra läxa til 02.00 igår. Skitonödigt då jag blev i den gruppen som ska ha talet imorgon. Fast nu fick ja lite mer välbehövlig(!) tid. Inte för att jag har utnyttjat den, men får stiga upp lite i tid imorgon (börjar 12.15 *host*(A)). Då kanske ja kan få nått gjort. Jag vart i alla fall väligt vidskeplig idag då ja läste horoskopet i norran (gör de ibland:]) och det står för stenbocken: "Du tycks för ögonblicket inte vara tillräckligt förberädd för att kunna gripa dig an en speciell uppgift så avvakta hellre!"  Haha(A)

It’s just chemical love

Dopamiiiine dooooppamine dooopamiiiiiinne .. norepinephrine!.. hummm mmm mmmh(nynnar i brist på text)
..kan inte få refrängen ur huvudet:]


stressad till tänderna

PPPPPPPPPPAAAAAAAANNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKK!
vet inte... kan inte komma på.. inga idéer.. :(
tiden tar snart slut..!
DET HÄR GÅR ÅT FANDERS! 

                                                                                                LÄXORNA ANFALLER!


kommer sakna er jättemke

bilder från onsadags.  
innan ja for. Håret ändras nämlingen så fort man rör sin en cm, bara för att nämna:](a)
 
tagit bilderna av alla andra.


elin älskar sol havet och noret

kom hem från stugan idag -motvilligt! har haft en suuuper helg. galet skönt i stugan. Älskar lukten, lungnet, vyn. Inte var det dumt med en sommertempurerad dag heller:O:D brände mi dock:S:] men de röda börjar försvinna nu, men de blir att lunga sig me solningen till huden återhämtat sig. Synd då jag gissar att de skulle varit solarium innan skolan imorn me girlsen. 
Mer än att sola så har vi (vi=pappa med lite lite hjälp, och inte mest av mig) hunnit sätta ut rälsen så vi kunde ta oss en tur me båten. Vi (nu menar ja alla utom morfar) bastat å badat i havet. passade på att ta in några hinkar havsvatten i bastun så vi kunde tvätta håret. För inte hade vi vatten inte. Vi var säkra på att de skulle sätta på vattnet den här helgen, men inte de. Vet inte hur många gånger jag gick och öppnade kranen på baksidan och kollade. 
sen vart de mycke solande som ja nämnt. lite brun blev ja väll -om man kollar i rätt ljus(a) De är bara att inse att jag inte har anlag att bli brun även om de flesta i min familj och släckt bara behöver titta på solen genom fönstret. Framförallt syftar jag på min farbror och speciellt min morfar! Jag brukar alltid jämföra honnom med en bränd pepparkaka i slutet på sommaren♥. Jag skämtar inte eller överdriver! jag lovar. sen håller brännan mer eller mindre hela vintern. Kan inte minnas att jag sett honom blek eller något lite i närheten.   

Har fotat lite smått, väldit amatörmässigt kan ja lova. har inte den där talangen verkar de som. men kul äre. Fast oftast så vill ingen varea med på bild så de blir en massa tråkiga naturbilder eftersom jag har svårt att få dom bra. Ni kanske kan få se några. Tror ändå nått av de 100st jag tog på en fjäril blev hyfsad(a) 


Han inte med nå läxa, suprise. Har en stor skrämmande hög på mitt skrivbord som tittar på mig retsamt. Böckerna har gengat ihop sig mot mig och om jag inte håller avstånd så attakerar de. Så lyder mitt försvar iaf:](A)   
skerv upp på en lapp för att minnas vad jag hade och skrämdes av hur mycke ja ska hinna klämma in. Fattar inte hur jag ska lyckas och tankarna for hämskt nog till vad jag skulle kunna skippa/snirkla mig ur utan att det skulle göra så stor skada:](A) 
Har räknat ut  att jag måste göra klar helst båda psylologiläxorna idag om jag ska ha en chans att hinna. jag har inte enns påbörjat en och den andra går trögt. Ser inte ljust ut med andra ord:S  Siktar numer på den ena. Fast då hamna ja här:] 


mke text -förlåt:]
kram på er

noret ab imo pectore

blir nog stugan ikväll. är där till lördag eller söndag beroende på väder.
Ska försöka fylla tiden med läxa. har sjukt mke av det just nu:/



Har köps in ett nytt teleobjektiv. Gillar när mamma blir köpsugen:* så de blir nog att fota lite väl där. =)


*ab imo pectore =av hela mitt hjärta

varmt and I like it

klassfest i onsdags -huuur kul som hällst tjejer:D
bilder sen när de inte är så varmt ute;) ska sno några av de andra som hade kamera(A)

hann me lite stan idag, lite shopping. nöjd men ruinerad snart. 



extra puss på min familj idag -älskar er! 


nu har jag varit duktig

Har krattat gården och varit ute och sprungigt med pappsen.
Nu fattas bara att gör läxan. Har ingen aning om vad jag ska ha för informerande tal:S Men de får vänta då ja ska ducha å se cougar town + Christine=)
så de blir ytterligare en sen kväll:] sen skulle ja vilja hinna läsa lite ur boken som jag inte hade tänkt behöva läsa.


sen har ja inhandlat ett linne, en blus och en skorta på H&M då jag och Sara hammna där när josse övergav oss. Glad. Fast blev lite mke rosa kanske;)  

de går hur trögt som hällst med läxan

just nu går jag och ergonomi inte ihop:S


keep smiling it makes pepole wonder what you´re up to

slut på APU. Fick en massa beröm så det kändes bra:] Fast missflyt med tajmingen med en viss person:/((A);))

Valborg behövdes. Tack!=) Men klämde in mycke på en dag, och jag är stolt över mig själv att jag inte vart mer stressad.    

helgen i övrigt skulle vigas åt läxor. HAHAAH sånna konstiga idéer jag får.. inte blev de så inte;P liiiiite blev gjort så jag fick klart en som jag redan gjort nästan allt på. Sen hann jag börja på den andra konstiga som jag inte vet riktigt hur jag ska göra med. Så det blev i alla fall att sitta vid tvn och datorn. Jag hade läxorna uppe på skärmen och tittade på den då å då men men.. hihi 

Idag var första dagen på skolan på läääänge. (6 veckor). Känns jätte bra att vara tillbax, har saknat det! nu sörjer jag bara över att den är så kort tid kvar. och tiden går aldelens för snabbt!
Sen har jag hunnit sjunga på gymnasiekonsär ikväll, liten en men jag var nog nervös ändå. Men det gick nog ganska bra ändå och de är skönt att ha det bortgjort.



denna vill jag ha. Funderar på om jag ska eller inte..



RSS 2.0