Mitt winter wonderland




                                  ↑Vy från vårt tak↑

min helg

Fredag. Tenta på morgonen. Det gick super skulle man väll kunna säga. Men måste nog också sägas att det var en gruppinsats =) lite panikartad timme men vi lyckades styra upp och sammarbete, och jag kan då säga att jag lärde mig nått.
Det blev då VG:D 31/33p så vi missa två poäng. Och det var bara för att vi kryssa en fel. Det är nämnligen minuspoäng på flerkryssfrågorna, så det rätta svaret togt ut av det felaktiga. Så ganska bra kan man säga;)!!!
Sen vart de stan och äta gott med härliga tjejer som har namn som stavas Rebecca, Sofia och Frida. Vart bara lite väl mycket av just stanbiten och vi vart less då Frida for hem och satt på bion i två timmar innan Harry P började. Men vi hade ju saker att göra iaf ;) typ som att måla naglarna, spana på snygga biokillen (som var där sist vi var på bio å), prata, dricka MASSOR av cola cvs. fanta, och så popcorn och mer cola på de;)
Filmen var bra!! Fast störde mig på mig själv för att jag kom ihåg så lite av boken. Sofia därimot var fenomenal på att hitta tom repliketr som blivit omskrivna. Jag är impad!
Orkade inte vänta på bussen efter bion, så jag gick hem. Härligt med motion och frisk luft, men jag var en isklump när jag kom in sen.

Lördag. Åkte hem med tidiga bussen. Pappa var impad (förvånad) att jag lyckats ta mig upp. Men man skulle väll kunna säga att man får motivation av att sakna nått! Bussen for 7.45 från NUS och lite förvånad jag blev då den begav sig mot Umeåbusstation. Trodde nästan att jag satt mig på fel buss. Men den tog sig sakta mot Skellefteå (via Robertsfors och im genom ånäset så det tog sin tid!) men jag kom fram. Och jag ock mamma tog en sanbbis på stan=)
Guuuuuuuud vad vackert det var på bussresan hem och om möjligt ännu vackrare hemma! Snö på grannar, tallar å envisa lövträd gjode det till winter wonderland av fluffig bomull!  

Mamma hade en idé om att göra vår årliga uppesittarkväll (egentligen dagen innan julafton) som vi brukar ha med mormor å morfar. Så vi handlade det mamma inte redan handlat och sen blev det julmiddag MuUUUUMMmms! men findukning, massa gomat, fika och mormor å morfar♥ Jättetrevligt!

Söndag. Ute och skotta, fota och njuta hela förmiddagen. Bästa stunden var på taket. Vi höll på att skotta av det och däruppifrån ser man ner över taken i LillaKåge och ända bort till älven och alla träden som ser ut som på mjölkpaketen. Det rök ut skorstenar, gnistrade om hustaken och jag förväntade mig att en släde med renar och tomtar skulle landa på huset längst bort på samma gata. Skogen såg så stor ut med alla vita/gröna konturer mot den blåa himlen. Det var verkligen som om man stod på ett stort vitt fluffigt mln och tittade ner! Jag lovar!! Sånna där studer vill man klistra fast på näthinnan för sämmre stunder.
(bilder sen)

Sen var det match. Clemens mot Hörnefors(om jag minns rätt). Blev vist med 6-3 =)
När vi kom hem blev det god middag (älskar maten hemma) +matlådor till mig. Sen packa allt och åka med bussen 9.25 mot Umeå.
Denna resa blev inte så lyckad. Och då väljer jag vänliga ord!
Först så funkade inte lampan ovanför mig, och jag hade tänkt läsa kapitlen vi hade i Anatomin till idag. Detta blev ett väldigt störande moment och att försöka läsa med mobilem som lampa kan jag nu av egen erfarenhet påpeka blir väldigt jobbigt, omständingt och ..irriteradnde! Men de var inte allt. Hela vägen tyckte jag att vårn chaför (vet inte om jag ska nämna att han var utlänsk och pratade dålig svenska -känner mig rassistisk) SÖÖÖÖG, han körde ryckigt, segt omlott med för fort och verkade inte veta vad han gjorde! Vi höll inte på att få oss ut från Lövånger, och det var inte enns halt!:O SEn när vi är lite innan Ånäset, mitt ute i ingenstanns och inte en bil till möte.. då kör han in till sidn av vägen och han börjar springa ut och in ur bussen. Han sa inte enns va de var och bara för att jag satt långt fram och det kom folk å fråga så fick ja veta att det var bromsarna, de låg på eller nått. Så vi blev stående där! Läääääännnge!:( Medans vi väntade på ersättningsbuss, som kom från skellefteå(:O!) så försökte han om och om igen att fixa bussen. Ett tag trodde jag att den skulle explodera eller nått och det började lukta konstigt. 
Efter mer än en timma kom ersättningsbussen. Och när alla bytt buss (vilket gick jättesnabbt för alla var jätte less på att vara strandsatta där) så for vi ändå inte:O Näää då skulle den nya busschafören se om han kunde hjälpa:C och så skulle den gammla busschafören å med. CP. Sen hamna ja framför en gubbe med dödfiskandedräckt, som satt å flåsa som om han sprungit en mil. UUUUCCCCHHHHH.
Inte nog med det så var jag livrädd resten av vägen då han körde SNABBT(!) för att hinna ikapp. Så det blev inte så mket läst av anatomiboken:S fast jag lyckades slummra till med boken i handen ett tag.
Så det blev seeeeent innan jag kom hem och då var jag såå trött men som vanligt så kan jag inte somna på direkten (ett störande fel jag har). Så gissa vem som hade svårt att hålla sig vaken på föreläsninge idag??! Fast det var den bästa föreläsningen vi haft och det var vår nya kursansvarige, en ung AT läkare som klär oföskänt bra i charm och utseende. Sen var det ju det absolut intressantaste ämnet vi haft!  




HAHAHA förväntar mig inte på långa vägar att ni ska läsa det här. Hade bara många ord att få ut i luften. Snarare klassas ni som galna om ni läser min rappakalja;)
Sov gott allihopa
       ojjdå klockan var vist inte så mycket. Bara 5:O Men sån blir det då man lever i en bunker utan solljus.
Kram på er


19 dagar till paradiset

Har numer hemförsäkring och har fått svara på en telefonenkät. Samt skickat ett alldelens för sent mail som jag hoppas blev begripligt.  
Har också kommit på fler saker jag måset göra. Som att jag och My fortfarande inte skickat in den andra rättningen av opponentsaken.. ooopppss.


Vars kan man panta här????

snälla gud

Just lagt in intresseanmälningar på Tvistevägen, två stycken. Hoppas. Det skulle göra allt så mket lättare!!

hemma bäst! Enda adekvata förklaringen till att man far därifrån är för att man ska älska det ännu mer och uppskatta varenda list när man kommer tillbaka.

såå mycket som, jag inte berättat. Händelserik helg. Har en massa bilder som jag måset sortera och lägga ut här. Men första ska jag vara duktig! Har redan hunnit ringa folktandvården. Lämna ett medelade för uppringning, blivit uppringd och bokat tid. Installera nytt antivirusprogram, fast då var man tvungen avinstalera osv och allt var mäkta krångligt ocg tog en *ävla tid (Tack älskade pappa för hjälpen, hade inte fixat de utan dig♥), samt fylt i blankett för ICAkort.  
Nu ska jag ringa Länsförsäkringar. Jag är nervös.
Sen måste jag hinna plugga. Skicka iväg ett Mail som känns tufft att skriva. Kanske handla, diska, städa, renbädda, se över garderoben till Thiland ..och gud jag skulle behöva panta å!
Tid multiplicera dig!

hatar att vara till besvikelse, när man inte ens vet om det. sluta anta och tro!

Världens bästa dag -fram tills nu.. Skit vad saker kan gå fel.
Det behöver inte ens vara nåns fel, det bara skiter sig. Men folk måste sluta anta och tro. Ingen kan veta vad som pågår i ens annans huvud och liv!
          Nu måste jag maila och fixa detta!


Sen är det en annan grejj jag stör mig på som framkommit under senare tid och spec idag.. jag kan bara inte förstå hur man resonerar så!

Inväntar svar kl elvahundra

Nu är tentan gjord. Faaan att dom hade frågorna i oordning. Men vi fixa de ju endå även om det var lite rörigt med 9 pers som sitter å skriker efter hjälp;P Men tillstut gjorde vi så att vi följde en pers svarsordning å vi andra fick leta reda på frågan. Funka hyffs. Nu äre bara att hoppas på bra resultat! Men faller en så faller alla. Ingen i denna grupp är ensam om sitt misslyckade, eller som vi hoppas.. -godkända arbetsinsatts. Får svar kl.11.00 idag hur det gick.

Pust.. nu hoppas jag att jag kan glömma den här trååååkiga kursen. Jamenar hur kul låter "Vetenskaplig Teori och metod"??:O!
Jag dör av trisstess om jag får omtenta!

hela skärmen fylld med "fästisar", men ändå..

Det var nånting jag skulle komma ihåg. Men jag kommer inte ihåg vad :O:S




gonatt nu ska denna donna sova på saken och sen koncentrera sig på tentan
inga goa drömmar denna natt inte. Endast forskningsmodeller kallitativ, kantitatida osv.
tur det är över imorgon (om man klarar de ofc. Får veta efter en timme.

25 November

·Idag har det varit mb och plugg.
·Imorgon äre tenta på morgonen pch sen Happy P dag med sofia och Rebecca=)
·Lördag blir det att åka hem över helgen. Så skönt, längtar hem så enormt just nu!



Ior är min tröst just nu.
Den kloka lila åsnan sa en gång att; -Om du känner dig deppig finns det bara två saker att göra.. deppa mer eller mindre. 

NIKIIIITTTTAAAAA


Gbg bokat med finfina tjejor!!!

TAGGGGGAAA!! :D






Imorgon äre sista pluggdagen innan tentan..
Prövade provtentan med Rebecca idag, det gick inge vidare och vi fick underkänt första gången. men som av ett mirakel fixa vi full pott på den andra gången. Huuurr?;) haha ;) (påpekar att det var exakt samma som gången före och att vi sett fasit;) )



saknar er!

pjuu

Första tentaresultatet tbax idag.
Och jag som trodde att jag skulle på göra omtenta. JAG FICK FAN VG :O :O!!
herregud så skönt. Då var de ur världen. Nu måste jag bara klara tentan på Fredag, då omtentan är när jag och tjejerna ska till Göteborg.
Vi ska boka idag eller imorgon och det blir helgen den 14 januari =) vi far samma dag som Anatomi-tentan, fast på kvällen =) Längtar!!!
Blir en massaMASSA kul nu kring Jul! Thailand över jul och nyår, fyller 20 (fast har skola hel den dan, men ändå), stina fyller 18 och så Gbg med tjejerna i nollegruppen! :D Tagga allt!!!! Fast då glömmer jag (tränger bort) anatomikursen och ALLT plugg som kommer vara endless i just den kursen! Men de ska typ bli kul att lära sig attl sånt där, är lite taggad på de me:]


Snart blir det att laga mat med my och ida hos my=)  


puss på mamma å pappa, saknar er!

mot stan och hemmakväll innen det blir hemmekväll hos My med tröstmat


HAHAHAH kul att man får ett telafonsamtal från mamma som frågar om jag ändå for och spelade innebandy, för det står att jag gjorde mål i första perioden -HAHAHHAHAHAH. Vem hade tröja nr 12 idag på matchen? Grattis till målet!! '
OCH GRATTIS TILL VINSTEN TJEJER!
 



skit för sjuk

Hade svarat att jag skulle med på matchen och börjat tagga. Men jag blundade lite för min onda hals. Och igår sa den till! Ännu mer svullna halsmandlar och lite svullen luftstrupe:S Så det var bara att ringa och berätta att jag inte kunde spela:( ännu senare på kvällen blev jag ännu lite sämmre.. 
Lycka till tjejer!! tre poäng nu!!
Märk hur kort jag är:O Jag viste jag var kort, men så kort?!:O känner mig inte så kort!


Har förövring sovit två nätter i rad hos My (inte denna utan dom före) =). Var bara tänkt en natt, men blev en till då det blev så sent. Sov på hennes självuppblåsbara luftmadrass (kände mig som världens omodärnaste då jag tappade hakan då hon bara klicka på en knapp och så blåstes den upp, för det var en nästan likadan som jag har så jag var lite ställd).  Sen har hon två kuddar och en filt i fejkpäls som var såååååå skön! fast lite liten filt så jag fick krypa ihop och det vart jättekallt på morgonen. Men sååå mysigt har hon det och jag är ännu en gnutta mer avundsjuk. Tittar redan nytt boende varje dag!, hoppas jag hittar nått snart!
Har också fått en inblick i att det kan vara jättekul att laga sin egen man (om man bor som hon gör ofc, funkar inte hos mig) och jag är jättepepp på att hitta nått med kök så att jag också kan göra det! -nytt boende snälla visa dig!   


Idag blire slappslappslapp. Borde plugga -så jävla mycket som jag borde plugga!



Sen måste jag säga -den tröjjan!! grrrrrr sexyy (Jag vet då att en håller med mig, eller hur My?;) ) Hahah vad har hänt med mig? jag kan inte kontrolera mig själv snart ;P


neeeeej



Missa Nkita igår :( Gray´s Anatomy å :( Men nikita har ju blivit min nya favorit juu.. snyft. Finns inte ens på Kanal5play:/
Nån som vet var jag kan hitta den att titta på?? Jag suger på sånt där(a):/


ojj vad dagarna går

Fanns ingen jävla innerslang till min cykel. Försäljarens uttalande var; är du säker på att du har kollat rätt siffrior?? (de som syns på gamla däckets utsida) För tydligen fanns det inget liknade och han tyckte jag skulle gå till en cykelaffär. Och allt det sas med ett kisande ögon och "är du dum" tonläge. Lite som att verkligen var genomskinligt att det var första gången jag skulle byta däck -student som ej längre har pappa i närheten ni vet. Men jag VET att jag skrev rätt siffror, för ja trippelkolla innan jag for och när jag komme hem dubbelkolla jag igen. JAG HADE RÄTT SIFFROR!! Min cykel är bara gammlare än gatan. (Förlåt fina cykel jag gillar dig)
Men jag får vara den där studenten som just flyttat hemifrån och väntar till pappa hjälper mig ;) 

Sov hos My inatt, i hennes nya lähenhet=) Första natten där för henne å. Det blir jättefint! Vi somna dock lite sent och sen blev vi väckte av att vaktmästaren som sa att han skulle komma på en liten stund och fixa några saker. Å så kom hennes föräldrar och alla började fixa olika saker. Jag fick känna mig duktig och sätta ihop hyllan (jag var verkligen duktig på de ;) men jag har ju tränat, eller hur sara? ;) ). 
Men nu blir jag bara mer och mer avis på My, det är verkligen en jättebra lägenhet!! 
Måste fixa en egen! 


Sen ikväll ska vi laga lasang hade vi tänkt! Så jag ska fara och handla till de nu medans My är och fixa lite mer saker till lägenheten med hennes föräldrar. 


Ville bara ge en liten snabbrapport..  

Har fortfarande inte svarat om matchen -fyyyyy på mig!!


Hahaha börjar de bli jobbigt med dessa bilder nu?? ;) jag har insett att jag nästan sätter ut dom för att retas lite. 
 

in till stan för att köpa innerdäck till min punkterade cykel

Ska jag?


Tycker att jag bara halkar mer å mer efter. Och inget funkar som det ska längre. Men ändå så blir man frågad. Ska jag? eller gör ja den en tjänt genom att låte bli? (självförtoendet i botten just nu som du märker). 
Blev sjuk efter förra matchen. var dum i huvet och endast envis till dumdristighet när ja spela. Jag mådde inge vidare redan innan, förkyld, och när jag tilllät mig själv känna efter efter slutsignalen så mådde jag illa och inge vidare i AT allmäntillstånd.     
Jag är fortfarande inte frisk riktigt, men inte lika dåligt som tidigare i veckan. menj ag hinner nog bli bättre till lördag, eller?
Ahhhh mitt huvud snurrar ett varv samtidigt som ögonloberna poppar ut av trycket.
Decide for me! please? ska jag spela?
Om jag spelar så måste alla vara medvetana om att jag gör mitt bästa och inte är på topp! okej?

gullidu

Tänk vad några gulliga ord från en främling (okejdå.. en främling som man kollat in ;) ) kan göra en glad. Matchmaker My! Nu måste jag ner till Helsingborg innom en rimmlig framtid ;) Haha =) -Och My jag har alltid velat fara hem till dig, jag har bara mer anledning nu ;) (a)  


sorry att jag plågar er med bilder, jag boostar mitt sälvförtroende
och kan inte välja en

Hann med lunch på Subway med Sara idag innan bussen mot Umeå gick. Trevligt värre!!! Vi hann prata om lite allt möjligt och skratta. Saknar gymnasiet! Kram på klassen, jag saknar er!

Litteratursökningen var inte alls farlig. Bara de att man inte lärde sig så bra. Haha bibliotekarien var hyfsat virrig och över hela stället;P
Sen följde jag med My till hennes nya lägenhet på Tvistevägen där jag träffade hennes föräldrar som var här från Helsingborg för att ställa i ordning allt. Jättefint blir det! Avundsjuk ä ja, ojaaa! vill å ha en sånn fin, ny, fräch lägenhet. Den var perfect storlek, men alldelens för dyr! man får typ en 2a för det priset :O


Dröm sött
det ska jag försöka göra

ohh glömde nästan säga att jag julpyntat mitt lilla rum lite smått nu. Man måste ju få börja i tid om man nu inte ska vara hemma över jul. Men jag bryter mot mammas regel -inget i fönstrena innan advent. Hon precis som jag stör oss på folk som prompt måste sätta fram krimskramset och ljusstakar och sjärnor så att andra måste se på dom. Göm tills Advent people!!!! speciellt ett hus hemma på vår gata i stan.. haha trött när man börjar tänka Astrid lindgren skämt ;P. Men Serri huset jag syftar på borde skämmas!

varning; blunda för överkompenserat ego

Om ni tyckte att förra vart aldelens för texttät så ska jag kompensera lite. Jag känner mig så rättvis idag. Mot andra, inte mig själv.



Föröker ge bilder på nya frisyren om ni missat ;)
Fast det är onaturliga lockar. Ville testa å se.





Jag börjar gilla det.

vill inte tbax, älskar hemma

Imorgon åker man tillbaka till det som man numer skall kalla hem, men som jag fortfarande känner är ett ställe jaj bor på för att slippa pendla mellan hemma och skolan.. ett typ av föråd där jag förvaras om nätterna. Samma känsla som en bunker. Har ju bottenvåning så kan aldrig ha uppe persiennerna så jag ser aldrig dagsljus, eller mörker för den delen, om jag inte tar mig ut därifrån. Tillsammans med mitt alltmer sjuka relation med bakterier (skyller på hygienundervisningen xflera och alldelesns för många) så pallar jag inte mycket mer innan jag måste läggas in eller åtminstonde få proffesionell hjälp. Jag skämtar inte, mamma har redan föreslagit detta, det senare då. Slutsats: Jag måste skaffa nytt boende!!!!! 

Sen har jag en utmaning framför mig imorgon då jag ska få tillbaka en ganska opraktisk väska (hjul+snö=inge bra) som kommer att vara proppad, om en de, jag kanske måste ha en extra väska.

Sen kan jag ju tillägga att jag iaf försökta vara duktg med skolan idag efter förra inlägget. Det gick hyfsat ett litet tag, men sen gick det utför som *an. Jag är en misslyckad person. Och inte kan jag skylla på att jag ä sjuk heller, för detta är inte gymnasiet -det är för i helvete universitetet. fail för mig. Just nu skulle jag behöva en "Berit", lite uppmuntran/ bekräftelse på min egen förmåga. Jag vill känna mig duktig, jag föder på sånnt. Och det funkar inte så numer. Och jag vet att jag inte på hundra ilometer gör mitt bästa. Vill glida inte klättra just nu. Bad timing för sånnt!
Men jag är sjuk. Mamma skyller på mina dålia matvanor, matintag, för lite sömn och allt sånnt. Sånnt som jag är väl medveten om, villl förändra, men inte klarar av tills jag hittar nån annan stanns att bo -och det kommer nog inte bli snart :(    
Jag älskar min mamma som bryr sig så mycket. Jag behöver det. Vad skulla jag göra och vara utan mina älskade föräldrar. Jag klarar inte av att klippa navelsträngen som ni kanske hör! Ska jobba på att hitta ett nedtrappnings variant.. på en värligt lååååånnnngggg utdragen tid(a) 


Jag älskar att skratta

och just nu är det "The Big Bang Theory" som levererar!

det snurar runt snurrar runt det baara snurrar runt

Gjort nått produktivt idag? -Nej
Gjort nått av det jag skulle göra idag? -Nej
                                            va i H-Vete är fel med mig???

hinner inte med

FAN jag orkar inte! NOLL plugggnista!! Pallar jag det här? Jag sakanar gymnasiet då man kunde ordbajsa eller bara tänka logiskt:(
Vill inte just nu, men tanken på att jobba sätter igång mina kräkreflexer..

ansvar, att växa upp, göra nått av sitt liv -det gör mig sååååå stressad. Jag är INTE VUXEN ÄN! Inte i hjärta i alla fall.   

Har en 600 sidor engelskabok om .. nått.. som har med forskning och forsknings.. nått att göra. Som jag hade som mål att läsa medan jag var hemma. Och jag har hunnit 14 sidor :S EJ BRA! Så det är bara att sätta igång NUNUNU. Skulle behöva gå igeom föreläsningarna å. Sen måste jag ju läsa de två andra böckerna när jag kommer tillbaka men då ska vi göra grupparbete. Ahhhhhh hur ska deta gå. 
JAg vill till Thailand NU!  

snyft och suck

Grattis älskade pappa på frasdag. du är Mr. Perfect!

HAHAHHAHAH jag älskar hur en hopplös morgon kan ändras.
JAG ÄLSKAR ATT SKRATTA!
och detta passade perfect just för stunden:

En snöskottares dagbok

9 December
Vi vaknade upp till en underbar matta av skinande vit snö, som täckte varende centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.
Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I efetrmiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv.

12 December
Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. En jul utan snö skulle ju vara förskräckligt! Harry säger att snart kommer det så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tor inte att det är möjligt. Harry är trevlig. Jag är glad att han är vår granne.

14 December
snö, underbara snö! Det kom 20 cm inatt. temperaturen sjönk till minus 20 grader. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde up mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet!
Snöplogen om tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15 December
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa en vedspis ifall strömmen skulle gå, men jag tycker att det verkar löjligt. Vi bor ju facktiskt inte i Alaska.

16 December
Snöstorm i morse. Halkade på isen när jag saltade uppfarten. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme... Roligt...

17 December
Fortfarande långt uner noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstanns. Det var strömmavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra påfrugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser i mitt eget vardagsrum.

20 December
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt. mer snöskottning. Tog hela dagen. snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men de var upptagna med att spela hockey, sa de. Jag tror att de ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trackten för att fråga efter en snöslunga, men de sa att de var slut. De kanske får hem fler i Mars. Jag tror att de ljuger. Harry säger att jag måste skotta, annars så kommer kommunen att göra det och sedan skicka mig en räkning. Jag tror att Harry ljuger också!

22 December
Harry hade rätt i att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det blir så inihelvete kallt att den antagligen inte kommer att smälta förrän i august! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut för att skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klät av mig, pissat och klätt på mig igen var jag för trött för att skotta. Försökte anlita Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger! 

23 December
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle julpynta huset i morse. är hon helt slut i huvet eler? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det, men jag tror att hon ljuger!

24 December
15 cm. Snön har blivit så hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på gubben som kör plogbilen så ska jag famimej ta tag i honom och dra honom genom snön! Jag vet att det psykot gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt. Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medan vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen.

25 December
God Jul. 50 cm till av förbannad jävla snö! Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!! plogföraren stannade till idag och frågade hur länget var. Jag slog den jäveln i huvudet med skyffeln...

26 December
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävlahåla! Och allt var HENNES idé. Hon går mig på nerverna...

28 December
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.

29 December
25 cm till. Harry säger att jag måste skotta av taket, annars kan det rasa in. Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller? 

30 Decmber
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på en miljon för att jag slog honom i skallen och kärringen har åkt till sin mamma ...

31 December
Eldade upp hela jävla huset. Ingen mer snöskottning här!

8 januari
Jag mår så bra. Jag älskar de här små pillren de ger mig, men varför är jag fastbunden i sängen? 



HAHAHHAHAHAH jag behövde  verkligen nåt sånt enkelt roligt just nu.
Mår skit. Spela match igår var inte det smartaste jag gjort! Redan halvsjuk då, så kan jag säga att det inte är bättre idag. Men vi vann iaf med 6-5, och jag fick se syster bli utvisad 4 gånger, HAHHAHAHAH.
Så nu är jag både dyngförkyld och har träningsvärk/förkylnings-ont-i-kroppen.
Och att syster min höll mig vaken mer än halva natten gjorde att kroppen inte fick ta igen sig som den behövde.
Idag blir det att Försöka pliugga lite, å så hälsa på mormor å morfar. Det senare roligare än det första.

jag kan inte förklara hur mket det betyder för mig

Idag:
·Thailand säkrat och klart! jippikajay (haha undrar vart jag hört det uttrycket förut;))
·Tagit andra (av tre) HepatipB sprutan
·Tagit tag i diskhögen som växt till ett berg
·Kämpat mig till bussen. -rullande resväska var inte dte smartaste valet denna dag. Klibbsnön gjorde att den inte rullade snällt efter mig, utan jag fick DRA den:C Tungt uta H-vete!
·KOMMIT MIG HEM :D hem ljuva hem. avslappning för sånna som mig som har lite svårt att växa upp
·rett ut innebandyn. Typ. förklarat mig, så nu hippas jag att jag gjorde mig tydlig.
·bestämt träff med Matilda. Gått alldelens för lång tid sen sist! 

ogjort endel. endel mket jobbiga ting. Men de kommer.


Såg just att jag hade en liknande hårfärg som den jag har nu förra julen. jag hade glömt de:
 


btw bara för att vara skadeglad

Föresten så har jag kanske glömt att nämna att jag och min familj mest troligt åker till thailand över jul och nyår :D
Längtar så jag spricker!!

Men har kommit på att jag inte vet hur och var jag ska hitta en bikini då min gamla inte duger (köpte ingen ny i sommras). Förslag någon?


Haloween pictures

more pictures..

Haloweenfest i Holmsund



pictures

vad är en blogg utan kort?

Fest hos Ellinor =)
(observera den nya hårfärgen! numer bara kortare. Hon fick ta det nötta vilket var drygt en deci, så jag har typ axellångt hår nu. Jag ber till högre makter att det växer ut fort! men frächt blev det.)  



hej mitt vinterland

imorgon: spruta sen hem till SkellÅ. 
                                         hemma till tisdag =)


jobbigt

Mår skit. Har jättte ont i huvudet. Ser ut som om jag blivit överkörd.
psykbryt.

Har inte storstädat köket än och det måste göras ikväll :( det blir bara att ta alvedon och diskhanskar(har fått bakteriefobi -ni skulle förstå mig!)!


imorgon ska jag klippa håret. Å så börjar vår nästa kurs.

uppdate på situationen

ojsan så vart de ja..

mörkt. och jag blev blek. Och jag behöver bara lite tid.. sen kommer ångesten ha försvunnit.
Snart har jag vant mig. De är lungt.
                                Men kom ihåg att vara ÄRLIGA. INGEN får säga att de ser bra ut om de inte gör det
-LOVA!!



Tack för helgen stina! =)

nu skall håret färgas

Önska mig lycka till.

jag hade panik idag över hur min befintliga färg såg ut så det blev att gå in på en frisörsalong och köpa färg. Gahde igentligen tänkt färga på salong, men eftersom vi typ ska utomlands till jul så det hur som hällst kommer blekan så kör jag hemmafärgning. Stina ska hjälpa mig.
Men det ser ut som om att det kommer bli mörkare än jag tänkt.
HJÄLP jag är nervös. Kommer vara så chockad sen. Som vanligt. kommer ha ångest. 

NU kör vi!  


kan slappna av

TENTAN AVKLARAD!

men ven vet hur de gick. de får man se om ca tre veckor. Bara att hoppas på att det inte blev omtenta. För det fanns inte en chans att veta hur det gick.
MEN SÅ J*ÄVLA SKÖNT ATT DE ÄR ÖVER! eller typ, har imorgon å, men de behöver jag inte oroa mig för.




idag kommer stina hit till Ume för att stanna till lördag =)

RSS 2.0