MOT ROOOMMMM

By by :D

Imorgon far jag till ROM!!!!! :D:D:D:D

Nu har det gått några dagar och jag har blivit bättre, inte frisk än men det dröjer ju alltid med förskylningar.
Det har dock varit väldigt bar dagar för att ha varit sjuk! Väldigt bar dagar över huvutaget skulle jag vilja påstå.
Mamma kom ocj hämtade mig och hjälpte mig städa lite innan vi for mot stugan. TACK MAMMA!!! men såklart så inser jag att jag har glömt laddaren till den ack så vilktiga kameran nu när jag ska till Rom. Så mamma, gullig som hon är, föreslår attt vi åker ner dan efter och går lite på stan osv. Det blir jättelyckat!!! en supertrevlig dag!! en sån där mamma-dtterdag som vi hade tänkt ha dan innan men som inte riktigt blev möjlig då jag hade energi över som efter ett maratonlopp. Vi åt gott på stan (Latte med mamma, nu är jag nog vuxen iaf), shoppade lite, och hämtade laddaren och handlade gomiddag till stugan. Jag glömde börja med att morgonen var en sån där guldmorgon i stugan, med rätt vindar, varm och sommrigt. Så vi fortsatte den tränden med god pasta på altanen med pappa när vi återvände.
Hela bilfärden roade vi oss med att lyssna på CD. Tillägg bör var att vi ALDRIG använder den där CDspelaren annars. Men mamma hade börjat lyssna på en talbok med Mark Leevengood (stavning javet! men ni fattar). Och jag måste erkänna att den var jättebra. Han är så underfundig klok och rolig. Vi skrattade så att mamma nästan körde av vägen där ett tag:P :D Den hette typ "sucka mitt hjärta men brist dock ej" och var bara senarion ur hans liv. Jag ansåg den då väldigt bra och passade vår mammadotterdag perfect! 
SEn stannade jag lite yttligare i stugan innan jag tog mig hem (det har en tendens att bli så, far dit och ni märker också hur svårt det är att lämna stället -man kan inte annat än älska det!!)   

Väl hemma har jag packat i min snigeltakt och hunnit bli en unns brun så att Rommarna inte blir bländade när jag kommer av planet. Men var ytters försiktig då jag hade min förskylning i åtanke. 
Ikväll har det blivit träff hos Matilda tillsammams med ElinK. Var så länge sen man träffade henne och det var jätteskojj att ses. I sommar ska vi deffinitivt hitta på nått och få med oss Linnea!!

Sen kan jag inte fatta att JAG SKA TILL ROM IMORGON :O !!!! Hur sjukt det känns!! Om det inte var för att spara på den energi jag har kvar så skulle jag ha hoppat runt lite så att resten av familjen kände gungningarna i vägarna.
Men istället sitter jag lungt ner och samlar mina känslor i ett pirr i magen och tar mig mot kylskåpet för att ta ännu en dos av den gula sörjan -Multivital, som ska ge mig lite av alla de villktiga ämnena och vitaminer som jag inte besitter just nu. Satan i gatan ska jag bli frisk snart! En flaska sånt där och en gammal gumma borde hoppa studdsmatta.


Nattinatti
och ska lägga till Tack mammis å pappis!!♥ Jag lovar att ta det försiktigt

.

efter många samtal och en stor gnutta tur med labbtiderna så ska jag nu få fara och ta prover kl 10,45 på Ålidhems vc. BEHÖVLIGT!! men vi får se vad för sorts prover det blev från den där docktorn. Förhoppningsvis hittar de nått!

Nu är bara frågan HUR jag ska klara av att ducha och kunna gå dit (trots att de är typ några meter) för jag är såååå inte frisk idag:/

sötis

åhh Min fina Mysan! Haha blev väckt av att min dörrklocka ringer (den ringer aldrig då jag inte redan vet vem det är) å så är det gulliga My som kommit för att säga hej då innan hon for hem till Helsingborg. Blev så glad att jag nästan glömde bort att jag stod i dörren i täcke och en väldigt ruffsig frilla som måste ha sett komisk ut;P 
Kändes lite konstigt och lessamt att vi inte ska ha samma liv nu ett tag som vi har haft i 1 HELT ÅR -sjukt vad tiden går!! Tänk att till jul har vi gått halva vår utbildning, skrämmande!
Fick iaf massa kramar (gulle du trots att jag var sjuk!) som behövdes Och lite pepptalk som fick mig känna som om at jag inte skulle dö av denna förkylning och såg ljuset:) 
Nu ska vi bara hitta en lucka i schemat så att jag kan komma ner och hälsa på!!! synd att helsingborgfestivalen inte gick:/ Men syns i sommar!♥

NU ska jag fortsätta sova. eller jag får i mig så lite syre att om jag inte somnar så svimmar jag snart hur som hällst:P Imorgon blire att krypa till Ica och apoteket, för näsdukarna är slut (igen:O) och nässpray är livsnödvändigt och även det.. slut såklart. Så om ingen vill ta en beställning så ska jag bildligt krypa dit ner imorgon:S längtar inte. 

nattinatti alla fina!  

RSS 2.0