nu tycker jag att min sommar kan få börja snart

Varför blir de inte bättre? jag blir galen!! Nu har jag lyckats smitta min kära familj också. Stackare, jag känner mig skyldig:/

Har jobbar och jobbar känns det som nu. iaf så jobbar jag å sen gör jag inge mer för jag är så slut. Men idag fick jag mig ut  solen ett tag, trots att det kanske inte var det bästa. Men men..kanske solljus gör tricket. Jag fick om möjligt lite färg i alla fall. För precisi som min obefintliga kondis som jag inte kunnar arbeta på så har även den lille bränna jag jobbat upp inför studenten nästan försvunnit:/

imorgon äre 7-16 som gäller och efter det är de fort som rackarn hem för att hinna skjutsa syster +fler till örviken, ducha å allt sån där som man gör för att kunna visa sig bland folk och ställa i ordning lite saker inna jag ska till Matilda på midsommarmiddag. Ska bli jättekul!! Sen ska vi hit och då kommer även ElinK=) jätte kul då de var jätte länge sen jag träffa båda. Alla planer om att träffas föll ju i stöpet när jag blev sjuk:/ 
Jag kommer att vara döslut på kvällen, men det är det sååå värt:D!

Nu ska jag värdera all sömn jag kan få. Pussisar

snart börjar jag bli frisk så jag kan leva

Jobbar kväll imorgon, 14-21,30. 

Jag for inte till Boviken. Avvägde att det var bättre att stanna hemma. Fast vi måste hitta på nått någon annan dag, något lungt, för jag saknar er!


Fakta→Förståelse→Färdighet→Förtrogenhet, Elin!
I den ordningen.
Det går inte hoppa över steg.
Det tar tid!
Kom ihåg det Elin!




ps:älskarminmammaochpappa
vadskullejaggörautaner


nu börjas de jobba, punkt slut!

Jobbat idag. Har snorat och framförallt hostat i sinne. Piinit at times. Men de gick bra då jag hade världens skönaste personer på min jobbsida, fick skratta och ha trevligt nästan hela dan. De for nämligen hem 1h innan mig å då kände jag mig ensam. Men de gick hyfsat. Vi hade väldigt lite patienter idag så allt gick väldigt smärtfritt på den fronten, många SSS (sköter sig själv). Fast Paniken inför när jag ska klara mig själv har inte blivit mindre med mer än en smula. Gruvar mig. Vill inte vara dålig.  
Fast på + sidan så upptäckte jag en läckerhet som ska jobba där också hela sommaren, ögongodis är aldrig fel. Och trevlig är en bra sidoegenskap som han verkar besitta. Detta kan bli bra. 

Är slut och trött nu. Ont i huvud, jobbigt bihålor och en minst sagt irriterad hals. Funderar och funderar om jag ska fara till Boviken och träffa klasskompisar. Slits utan att kunna bestämma mig. + är att jag får träffa dessa som jag saknar redan. Och kanske kan man få energi av att träffas å ha roligt. Fast - är att jag är rädd att detta ska hindra min så efterlängtade och behövliga, till och med väldigt nödvändiga återhämtning till tillfriskning. Har kompromissat med mamma att OM jag far så ska jag bara titta på och inte spela vollyboll eller anstränga mig på annat sätt. Lite tråkigt. Men jag vet att hon har så rätt. Är lite rädd över väder å. Frisk luft är ju bra, men kyla? fuktighet? osv. kan sådant skada mig mer vet jag inte om det är värt det.  
  Men som sagt, kan inte bestämma mig.
  Och nu är det mindre än en halvtimma tills de andra far från stan. 
  Skyda hjärna, skynda..  

ej frisk än

Har varit i stugan och försökt kurera mig. Det har inte riktingt funkat. Var härligt med miljöombyte! men blev inte så mke frisk luft då de spöregnade hela tiden. Men ingen feber längre men dyngförkyld och jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har blött näsblod. Måste ha tappat mängder med blod:S Detta medför också att jag har svårt att snyta mig. Vilket är fruktansvärt iriiterande. Så fort jag tar i lite för mke så börjar blodet spruta. Jag har slutat försöka stoppa det, utan min nya strategi är att bara stå böjd över handfatet tills det ger sig, orkar inte längre +att det går så himla mka papper. Duvet miljötänkt har man ju blivit efter alla miljömedvetna val man fick höra om igår alla vi som satt å kolla på Bröllopet. Över 13 timmar bröllop i sträck utan raklampauser blev det igår. Tror seriöst att jag drömde i tvbilder inatt. Hade ifs inte så mke annat att göra då jag varit tillsagt att ta det lungt hur som hällst. Fast det var väldigt trevligt måste jag säga. Hela familjen gjorde en enorm slappardag. Till och med pappa satt HELA dan, med undantag av ca 40 min då han gick ut i regnet och grilla. Jag tror att regnet inte gjorde honom så mke då det var som en befrielse att andas frisk luft och komma ut ur den familjtrånga stugan. Man hade inte så mke persoligt utrymme. Och att en av hans döttrar satt å snora, hosta och klagade över detta faktum gjorde de nog inte bättre. Haha å han var väldigt less på Historialektionerna där vid 12 då han som vanligtvis nästan aldrig klagar inte kunde låta bli. Men jag håller med honom om att man snappt slutade lysna efter ett tag så fort de började förklara släcktskap. Ojj vad krångligt de kan bli.  
Men det var ett väldigt fint bröllop, jag gillar att speciellt viktoria ser så äkta lycklig ut. Sen var allt så fint. Roligt att se hur alla klätt sig och vad de har för tittel, även om det är omöjligt att komma ihåg. Men när man sett dem och hört dem nämnas hela dan (ca 13h) så börjar man känna igen dem. Sen under alla tal så var jag som jag är. HAha med andra ord satt jag och kikade mellan fingrarna, hade kuddar för ansiktet och for runt som en snurra i fotöljen. Jag tycker det är så pisamt jobbigt och jag är alltid så rädd att de ska göra fel. Haha men jag ser ganska rolig ut. Fast familjen är så van med mitt barnliga beteende i dessa situationer att de snart inte märker det mer än att man får nån komentar -men du måste ju titta elin!
Sen ÄLSKADE vi att det inte var några reklampauser. Tänkte på de nu på morgonen väl hemma igen och man tittar på någon anv de andra kanalerna, de är ju reklam hela tiden. De hade bara fått in 8h bröllop för restan hade varit reklam, och samma reklam som går om och om igen.    

Som sagt jag är inte på långt frisk. Men jag knaprar c-vitamin och honung osv för jag SKA på jobbet imorgon. det funkar inte att inte fara. Jag måste. De är bara så! Har varit sjuk i 9 J*ävla dagar nu och är spyless!

Jag är så j*vla less på att vara sjuk!!

bara så ni vet:]

Har noll energi.

blir inge jobb imorgon heller..


internett har inte funkat på hela dagen, de sög.

sjuk hela den här dan å:( Blir hemma imorgon å. Kanske blir jobb fredag. Ska istället jobba Må, Ti, ons då jag skulle ha varit ledig för att få så många handledar dagar som jag ska ha. (+ tors, fre som jag skulle). + Jag missade informationsdagen idag, vilket inte ar bra. Detta suger.

blöder från näsan för att den är så spruken. Trotts att jag smetat Idominsalva i ansiktet hela dan, spec på/under näsan. Detta suger också.

Har försökt hosta i en näsduk hela dan för att kunna vistas i vardagsrummat utan att direkt smitta familjen. Hoppas de funka. Jag kände mig då inte lika ensam iaf.


Nu ska den här tröttisen sova.

inte min roligaste morgon..:(

Blev inge jobb idag och det grämer mig enormt. Jag har bara tre dagar med handledare innan jag står där ensam, och jag har panik. NU har jag även misst en av dessa dar:S Inte bra!
Men jag äe SJUK. Vaknade 3 inatt av att halsen gjorde så ont och ville bara hosta, men då gjorde deså ont att tårarana började strömma, Och jag kunde inte få ut ett ljud utan att det gjorde fruktansvärt ont:( 
Snoret bara rinner/droppar/haglar ut genom näsan och visar ingen taktkännsla alls. Det går åt pappersnäsdukar i sinne och detta gör min näsa spruken torr och sur.    
Sen hade jag frossa och hetta om vartannat. Mindre skojj.
ullen i huvudet är fortfarande kvar. Locken för öronen gör fortfarande att jag inte riktigt hör tvn som jag satt på för att inhte känna mig så ensam.

Bara så ni vet.

nu måste jag snyta mig igen..:S
haha jag gillar att skriva äckliga detaljer;)

update

skit trött och mår inge vidare(typ piss).
Kändes som om jag aldrig lämnat stället samtidigt som jag kände mig jätte vilsen ibland.
Börjar 6.45 imorgon vilket innebär att jag måste sitta i bilen 6 för avfärd(orkar inte buss, buss=ännu tidigare).

Jag kommer sängen...!  


idag gäller det. 14-21.30

Ska snart påbörja min första sommarjobbsdag. Börjar kl.14.00 på kirurgen 2, skellefteå lassarett. Jag håller på att gå i bitar av nerver. Gör allt i min makt för att inte tänka på det. Fattar inte varför jag reagerar såhär. Jag har ju redan varit där i hela 5 veckor(praktik). Men det känns som om det är allvaret som börjat nu. Jag har för höga krav på mig själv, jag vet! Men jag vill att alla ska tycka att jag är bra, jag vill kunna ALLT och kunna det dirrekt. Inte möjligt kanske, men sånära superwomen jag kan komma vore bra. Jag har svårt att inse att de andra jobbat i många år och också börjat någon stanns. Men jag vill smälta in i deras arbetstämpo och kunskapsnivå dirrekt. Ja g kan tycka att det känns jobbigt att fråga om inte allt för svåra saker, det får mig att känna mig dålig. Men det är definitivt något jag ska arbeta på att ändra inställning till. Göra rätt går före att verka bra!
Men någon stanns under alla ytliga nerver känns det kul. Jag måset erkänna att jag känner mig ganska stolt över att fått sommarjobb på lassarettet:] 
 

Jag kan ju tilllägg att jag fortfarande inte är helt frisk. Mår inte lika dåligt, men inte bra heller. Men jag ska fråga dom när jag kommer dit om det går att jag jobbar endå, annars får de skicka hem mig.

Håll tumarna för mig idag.  


komenteramera

antingen är det ingen som är intresserad eller så är ni VÄLDIGT dåliga på att komentera!;)
kom igen nu!
Jag skulle bli så glad! 'blink blink med ögonfransarna' 

lämna lite av de gammla, titta frammåt.. kan det vara så svårt?

För att fira min nyvunna frihet, om man ska se de på ettt possitivt sätt, så ville jag göra nått symboliskt. Nått som fick mig inse att jag kanske inte är så liten som jag vill vara ganska ofta. 
Hahaha då kom tanken fram. -Jag kan radera min Apberget användare (glödlampa ovanför mitt huvud).
HAha vet inte hur ja kom på de, för jag har inte varit inne där på VÄLDIGT länge nu, typ i år räknat.
Men sagt och gjort. Jag loggade in, (hade samma lösen då som på allt annat nu:S) och letade upp var man kunde radera hela saken. Efter lite letande (jag tror de har gömt undan de lite me flit:O) så hittade ja de tillslut. Och efter jag fyllt i personnummer och lösen klickade ja radera och sedan när de frågade om jag verkligen ville svarade ja JA. Skylten "Andvändaren är raderad." kom upp på förstasidan. Så nu finns inte Elin_91 på Apberget längre.

Dålig symbolik, men det fick mig att må bra på nå sätt. Kanske för att apberget mest användes under den period som jag hellst vill göra om på vissa plan.


Nu ska ja fortsätta knappa på min nya dator och upptäcka alla roliga fuktioner. -Lycka i en sjuklings liv.

egobildbomb






Studentmorgon
Foto: Stina

Sjuk:( (känsliga läsare varnas, äckliga beskrivningar)

Halsen är cp, feber som kommer med yrsel, täta bihålor och lock för öronen. just nu känns det som om alla ljud i min närhet studdsar mot madrassväggar innan de når farm till mig, riktigt irriterande. Har ull i huvudet fast tror någon står och slår på det i ett försök att få mitt huvud att se ut som en pannkaka, för ullen gör ont. Ansiketet är fullt av slagg som trycker mot huden för att det vill ut, och sedan hittar nått hål att fördas genom. Blääääää. :S 

Jag har min första arbetsdag imorgon och det känns inge vidare kul att komma där helt utslagen. Men vad gör man. 



Sen så måste jag klippa mina naglar korta idag (inför jobbet), så då blir de korta naglar hela sommaren:/ Inge nagelack heller för den delen. 
Känns inge kul då jag gillar att ha långa naglar. Jag tror det får mig att känna mig kvinnligare. Men jag vill ju inte sprida bakterier, och är glad över att jag fått ett bra sommarjobb så nu ska jag inte klaga mer. Ville bara nämna min misströstan(a)     


Sol ute är det också, och jag kan inte sätta min och sola/sova i solen:( TYpiskt! 
Tror att jag ska lägga in ett Egobildsinlägg för att känna mig lite bättre. 
Så om ni inte vill se, titta bort om en liten stund..;)
  

Ojj nu gick locket för ena örat upp. Men lugn bara, det är tillbaka innom 3-5 min;):/

glömde säga

Btw så var jag och Holmberg i tidningen idag! och Fredriksson kom å med på ett hörn=) Vi stod och viftade med balonger framför våran skrinda=) Fast jag tyckte bilden var liten. Inte ens mamma å pappa hade sett att det var jag, haha så jag tvivlar på att någon annan gjorde de.

Försökta hitta bilden på Norran.se, men hittade bara vimmelbilder från torget. Någon som vet om man kan hitta bilder som varit i tidningen på hemsidan? 

bildbomb nr2 -Champagnefrukost

Jag kommer att sakna er JÄTTE mke!!

















Bildbomb nr1

Hade inte klarat dagen utan min snälla syster
Hon fungerade även som personliga paparazzi för dagen;)




klänningen bakifrån. Vist ser ja brun ut;)(stolt)


Älskar er!♥






Vi är på gång, vi är laddade vi är tända. Vi är på gång, ikväll ska allting hända.
Vi ska löpa linan, kasta loss. Det finns inget slut, ingenting kan stooooopppa oss. VI ÄR PÅ GÅNG! 


Undersköterska, för er som inte fattar

kramar åt alla

Älskar min familj♥! De hade gjort jätte fint och lagat jätte mke jätte god mat och ja fick en massa fina presenter=)! bland annat fick jag en bärbar dator:O Hade inte en aning. mamma hade totalt lurat mig, haha och jag brukar oftast lista ut sånt där. Så de vara en trevlig överaskning! Sen fick jag Skellefteåringen av syrran, ett halsband av kusinerna och en massa pengar. Tack alla!

Sen så hade Farmor kommit hit från Robertsfors för att vara här hela dan. Ni inser inte hur glad jag blev över det! Hur mke de betydde för mig! Hon har inte varit hos oss på många år nu då hon inte orkar resa för att hon varit sjuk. Så jag blev överlycklig! Sen var även mormor och morfar här hela dan vilket gjorde de ännu bättre! Hela grejjen med att få blommor osv när man kom ut till kyrkan och ficka, mingel och middag här hemma -kunde inte bli bättre!=) Tack♥ Fick även besök av kusiner och morbror under middagen=) Var jätte trevligt!


hahah morfar fick en rolig kommentar av två av mina klasskompisar när vi körde förbi honom på skrindan:
-Ojj vad han var brun han där va!
Jag: de är min morfar
- jag kunde typ inte se om han var svart(syftar på utlänning) eller inte.
Jag: nej han är alltid sådär solbränd, de där är bara hans vinterbränna;)

Typiskt att man inte fick lite av de generna;) Hade inte suttit fel att i alla fall ha lite lättare att bli brun.


missöde

Hade en blandad dag igår när de kommer till hur trevligt jag hade. Blir så arg på mig själv när jag låter saker förstöra. Men jag är som jag är. Vet inte om jag ska gå och klaga på MQ eller om jag ska bara stampa och slänga klänningen i ilska. Mq borde vara bra kvalla, den var ju inte billig tycker jag. :(:(:(:'(. Klänningen började i alla fall gå sönder redan hemma under middagen men vi tyckte att vi räddade den med säkerhetsnålar, men icke då. De var axelbanden som gick sönder. Det där spännet som man kan ta av å på för att bestämma om man vill ha axelbanden eller inte, gick av:O! Hur j*ävla dåligt som hällst. Sen gick säkerhetsnålarna bara upp hela tiden så jag stack mig ständigt. Så fort jag rörde mig gick de upp. Och de var spända hur löst som hällst. 
Nu kanske du som alla andra tycer att jag är löjlig och bara skulle ha haft utan axelband. Men gissas vad. JAG KAN INTE HA UTAN. det fanns en anledning tilll att jag letade en MED axelband. För de sitter inte kvar utan! Jag hatar att måsta gå å hålla upp klänningen hela tiden:( 
Tillslut blev Holmberg så trött på mitt surande så vi gick till AGs snälla mamma och hon var gullig nog att sy fast axelbanden åt mig. Hur snällt som hällst! Men tro inte att de satt. Då gick ena sönder endå:O Å den andra var fastsydd så nu kunde jag inte ens ha utan axelband. De är nån j*ävla förbannelse över axelbanden. Så jag hade kavajen hela station för att de inte skulle se dumt ut. För även om jag inte borde bry mig, för att ingen annan skulle bry sig, så brydde jag mig.   


-Ger utlopp för min ilska. Gladare inlägg kommer sen!

dagen efter den stora dagen

ursäkta den dåliga uppdateringen. har hur mke bilder som hällst att jag inte enns orkar börja gå igenom dom:S
SDen så har frasen "för vi har tagit studenten,för vi har tagit studenten, för vi har tagit stuuudeeeenteeeen -fy fan va vi är bra!" Dubbla meningar för mig. Och just nu är min dopamin-nivå låg så jag är inte på toppenhumör:/ Sen tror jag att jag har fått halsfluss eller dylikt för mina halsmadlar känns som tennisbollar och allmänntillståndet är väll sådär. Så det har varit en lugn dag för mig idag. Gick å la mig vid halv5 sen komm mamma in vid halv ett och tyckte att jag skulle fortsätta sova ute i hammocken(stavning?). efter två halv tre kom söta mamma med frukost som var jättegod med gjorde lite ont att svälja pga halsen. Puss på mamma♥!
Jag hittade lite Mucoangin som jag nu sitter å knaprar på (sugtabletter som bedövar halsen). Synd bara att man inte får ta hur många som hällst på en dag:/;)

Sen har pappsen hjälpt mig instalera min nya laptop som jag fick i studentpresent helt överaskande=D Så de är den ja skriver på nu;) =) Så därför får ni inga bilder. Ja ska gå å he in dom på den andra datorn nu så ni får se nån. Men förvänta er inte att de ska gå fort(A) Jag förstår inte hur alla får in bilder på bloggen samma dag som man tog dom. hur hittar de tiden. Fast de är mitt problem. Jag försöker hitta tiden istället för att göra mig tid.

blir nog flar inlägg om studenten och kanske några bilder från balen som jag heller inte tittat på en. Men den som väntar får se.

kram=) (ingen puss ja kanske smittar er;))

skrattet är själens solsken, utan solsken kan ingenting leva eller växa.

Idag har det varit lite förstädning av skåp och inhandling av balonger till skrindan, som föresten måste anmälas hos polisen -vilken rutt och en minst 21årig förare osv. Udrar hur många som kommer veta de:S Men nu vet ju ni i alla fall. 
Annars har vi haft, en något tråkig, fågelskådning på sista NaturkunskapA kursen. Efter de vart de så snabbt som möjligt hem. Fast blev inte ens en timme hemma innan de blev iväg mot solariumet med ellen där vi hoppas vi blev bruna. Sen fortsatte vi till edda för bad med relax tillsammans med malin och sara=) Så nu luktar jag gott klor;) sen efter det chipsätning(blivit mke sånt för mig(A)) hos ellen.
allt = en bra dag!=)

Imorgon ska jag vara moraliskt stöd till en lite smått nervös tös.
Ska bli jätte kul att se henne bli sminkad få håret uppsatt osv. Hon kommer bli så fin! sara, malin och Erica å!!
Sara slängde en liten komentar om att hon tyckte att jag skulle fota henne Holmberg och deras kavaljer innan balen imorgon. Fick lite smått panik! Nog för att jag har en kamera men jag kan inte fota bra för de. Hjälp!! Matilda kanske för slänga mig några sista minuten tips om jag har tur.

ska kojsa nu, kram&puss

startar en dag dåligt är det svårt att omvända den.



Om du känner dig deppig finns det bara två saker att göra..
-deppa mer eller mindre.
 
                                        Ior


chipscraving

Skitkul igår! Fast kändes så j*vla ovärt att betala in sig på mollys å så var de dött där så man gick snabbt ut. Men ibland blire ju så.
Nu blire städa rummet som ser ut som ett bombnedslag på en soptipp. Måste i alla fall få bort en till en gång så att jag tar mig till sängen och dator utan att måsta trampa på saker.
Sen ikväll blire bio med sex and the city 2, tillsammans med JohannaH och kanske Malin. Blir också att äta sig tjock på gosaker, mumsis.

försov mig å vakna en kvart innan vi skulle börja spinningen på campus igår med Benny som jag längtat så mke efter:S blev att greppa väskan i  och ta bilen (körde kanske lite fort:]). Fast ändå så blev de inte så bra. Dörrarna var låsta och jag ringde frenetiskt efter alla, men stod där i nästan en kvart innan jag fick tag på en som kom å öppna. Var typ tårögd av ilska på mig själv och min otur. Men fick spinna till sist. VAr hur skönt som hällst. Känns som om alla slaggprodukter i benen försvunnit. I alla fall ett tag. Efter alla onyttigheter så är slagget tillbaka:S(A) 

nu äre bara en vecka kvar:'(

Haha måste nog hålla med i JohhanHs uttalande då hon tyckte att jag var som en homonspruta, gråter ena sekunden och skrattatack nästa. :](A);)
Jag är inte normal! speciellt just nu(A)


Nu måste jag ducha om jag inte ska dö av stresshjärta innan jag har tagit mig till Ellen;) 
Ser inte fram emot att välja kläder:S  

med gråten i halsen

Sörjer min älsklingsjeans:'( snyft det var min enda jeans som var både snygga och nästan lika sköna som mjukisbyxor. Stor förlust!!




oooppppss (A)

skyldig..!
..till att snart ha ätit upp en hel chipspåse på egen hand bara sen jag kom hem. Glupsk, oja! okontrollerbart onyttig, check!

men mums(A)!

tadam

Har varit och tagit IDkort till sommarjobbet idag. Var ändå inte så ful som jag trodde då de blåste ute så att inte ett hårstrå låg på rätt plats. Har även fått schemat -och vist jobbar jag percis stadsfesten och trästocks. FRE,LÖ,SÖN båda helgerna, och jobbar jag inte kväll ska jag börja 6.45 nästa morgon:(. Ganska duktigt att pricka av det då man ska jobba tre helger på nio veckor. SKIT!!! inte kan jag vara med på midsommar på Kungsön heller, men de grinar jag inte över då jag får bra betalt just den dan.

annars har dan farit förbi i en dimma. Jag förnekar att det bara är en vecka kvar för att inte bryta ihop. ÅNGEST!!! villintevillintevillinteVILLINTe
Har inte haft mitt bästa humör idag (av ej okänd anledning, Pre-MS). Fast jag vet att det fanns andra som hade en värre dag -men självförvållat så de får inte allt för mke sympati haha;)Var trött också och kanske var lite respectlös mot den sista snubben som prata politik då ja satt så nersjunken i stolen att det var svårt att inte fälla ihop ögonen. Annars gillar jag politik, inte så att jag kan det överdrivet mke eller engagerar mig, men gillar att höra på det. Vi har nu fått lyssa på 4 st olika (miljöpartiet, Vänsterpartiet, moderaterna och kristdemokraterna) inför valet till hösten. De är ju ifs alltid lite siomså me de där, man får läsa mellan raderna och vara kritisk för att alla framställer sig i sina bästa dar.

Har tjuvtittat på mina betyg också(A) bara ett som inte är satt, men där vet jag typ vad ja ska få. Eller om jag inte får det blir jag arg.
Är i alla fall ganska stolt över mig själv:]

imorgon blire spinning med Benny på campus. För er som inte vet är dte våran Samhälls/historialärare som förövrigt just blivit pappa, GRATTIS! Hur kul som hällst ska de då bli!!! Sen är det fika i Ullas Bonstaskammare (vår ergonomilärare), och lite etik med Erik(sjukvård/etiklärare). Sen på kvällen blire Klassfest=)!



Jag har redan förberätt en plättsmet så nu ska jag gå och grädda den.

(A)

Föresten. Jag glömde skryta om att jag tog mig i kragen och for ut å sprang igår! STOLT!

mätt och trött

sitter hos sara och väntar på fest. vi har ätit gott på subway osv. Sen har jag hjälpt att sätta ihop hennes bokhylla -vad skulle hon göra utan mig! och nu ska sara städa lägenheten, och jag säger bara lycka till till henne. Hahaha hon vet inte vars hon ska börja trotts att jag gett många pikar till den gigantiska klädhögen som upptar HELA soffan. HAHa du ä ju för sötis.
Men nu har hon börjat med klädhögen, viker och är duktig. Hon har även hunnit damsuga lite lätt, trotts att jag tyckte att hon skulle städa bort alla överflödiga grejjer eller vad man ska kalla det. men hon ville göra det på hennes sätt;)
(hahha vi ska nog inte nämna vad jag har gjort under tiden då det knappast ses som poduktivt eller hjälpsamt(A))
Vi hade tänkt sova en stund innan alla börjar trilla in men vi verkar inte hinna det, så kommer vara jätte trött. Hoppas det går över.

Sen måste jag medge att jag är lite putt över att inte alla kommer ha kläderna ikväll som tänkt. Jah har ju nämnligen inte med mig några andra än 80tals outfiten:S så nu blir det ingen 80taolsfest, utan snarare en fest med några konstigt klädda. Men man måste ju skämma ut sig ibland.


Bilder från idag:


just när man löst allt dyket det upp nya problem

Hjälp!
vet inte vad jag ska ha på mig på torsdag (nördtema):S klassen hjälp!!!! va ska ni ha på er?

RSS 2.0