tusan å

Blev ingen praktik idag. fasen att första dagen ska kroppen svika en. Nu har jag då iaf skickat iväg ett mail med alla problem till läkarn som aldrig hör av sig. Nu MÅSTE han höra av sig! Och fy vad jag ska klaga. detta funkar inte!!
Men har en superhandledare som var underbar och förstående och lät ärligt brydd (vilket blir tunnare och tunnare då man klagar hela tiden. fast man håller käften om två tredjedelar så lessnar fok på att höra. Förståligt! men lessamt..) 

-men imorgon SKA jag på APUn!!!

                                   


Har som många andra blivit smått beroende av Wordfeud nu :] Pinsamt! fast har bara stina som jag kan spela mot :P Tur hon slutar ett idag så jag intet får så tråkigt här hemma ;)

så jääääkla skönt att vara hemma!!

Det är sjukt hur ett par välbekanta väggar kan få en att slappna av och bara njuta. Älskar när allt är som vanligt, som om världen kan stå stilla även om man bara inbillar sig.

¨

 
tydligen så..


snart är väll oktober också slut..

Idag hade vi KTC med oxygen, sug, hjärtsängläge, cvk och venport. Vart roligare än jag hade tänkt mig. Tur man har härliga kompisar som gör det så roligt!
-
Sen har jag hunnit med att tvötta säkert 6 tvättmaskiner (ej så fulla, men dock lika tidskrävande) och blivit peppad att ta mig till IKSU. Var lite tveksam, har ju fortfarande en hosta som jag ibland misstänker kommer dränka mig (ej skrivfel!, bubblar lite ibland nere i bronkerna..:P) Men jag VIIILLL så gjärna och behöver så väl! Så jag for dit kl 20.30 för att möta upp tjejerna som varit på bodypump-pass (som ja skippa). Sen droppa de av folk, fast jag och Hillevi var där ända till 10 i 11 då de stängde. Så nu känner jag mig råstolt och hela kroppen känns härlig. Fast jag tror jag har en grym träningsvärk att vänta imorgon. Fast vi ska träffas 9.30 på gymmet ändå:P blir ett lite tag bara för vi måste hinna förbi IDfoto och ducha å äta inan vissa av oss har Metodträning på NUS rtg p eftermiddagen:) -Praktiken börjar ju nästa vecka! 
-
Sen tar jag första bästa buss hem till Ursviken! :D:D Har haft en massiv hemlängtan. Har ju inte varit hem sen innan jag for med tjejerna till Kreta så var ett tag sen. Så er fram emot en jättehärlig helg med familjen! :D 


 


unicorn

Äntligen lyckats hitta åt de tre första episoderna på sesong tre :)
Sett på Glee typ hela dan :)
kan verkligen få en att ändra humöret:)

Kurt: I wanted toned down.
Santana: This is toned down. In the original, the unicorn was riding you.

leende suck

Vet att jag är seg. men vissa måste ju vara det..

Typ det sööötaste jag sett!♥ var precis vad jag behövde!


sluta dunka

Nu har jag och två grannar (ja vi kom alla ut samtidigt) gått runt och försökt lokalisera det otrooligt störande dunkande som pågått hel aveckan. Okej om man har gympa eller whatever en gång i veckan eller på dagarna. MEN kl fuking 2 på natten är EJ OKEJ! Och jag vette skjutton vad den gör den som låter.. har som en ryttm: dunk..ett två tre DUNK.. osv
Men sen det går ryckten om att radiotjäns är runt hörnet så äre ingen som öppnar. På två våningar vare EN som öppna.
Men vi sa iaf att vi kanske ses inatt ute på bron för att försöka igen ;) haha de är så jag träffar grannar ;P 


Nu ska jag få i mig nå mat och sen fara på KTC för att träna PVK. Eximination imorgon..  



Å Nu äre nån som spelar bas igen. VAD I HELA ******. VI BOR I LÄGENHET!!!! (men det är iaf inte så sent än. Men när jag var sjuk var det ett helvete för mitt huvud)

*


Man kan tänka sig att vi för varje sorg har en viss mängd tårar.
Om tårarna blir kvar i kroppen mår vi inte bra.



Nu har jag varit duktig

Har tagit tag i att rensa avloppen. Dvs inte bara duchen (har så mycket hår så tömma där stup i kvarten) utan har även tagit tag i handfatet inne på toan och rengjort dom rören -pillrigt värre. Tur man inte är dragen att göra skitgöra! Varför behöver man en man egentligen? haha nej nu gick jag för lång. Vet vet vad jag hade gjort utan min händiga pappa. Skulle byta däck också om jag bara hade styrkan. Vet ju hur, men de är de där med att ha kroppskraften som inte sitter :P Får sikta på gymmet när jag blir frisk tillslut! har ju redan köpt IKSU årskort (så blev man sjuk igen -så jävla typiskt mig).

Sen har jag nu varit och handlat så att jag ska vara dukltig med maten. Blev inspirerad. Ska börja snart. Fick andra ryck då jag kom hem från affären, som att diska, städa och rensa avlopp :P haha.
Men nu ska mat fram på bordet. Tror jag ska göra omelett faktiskt :)

Sen måste jag hinna plugga lite. Efter en heldag på skolan med info om dessa två veckorna innan VFUn så känns som om alvaret börjar nu. Nu behövs det plugg. Äntligen känner man motivation då man kan se användningsområdet till slitet för en gångs skull.. Härligt (fast får se hur länge jag känner så;) -fråga mig igen om en vecka :P)

Jag låter tydligen väldigt norrlänsk

Är det en komplingang??


Bilder från grillningen som aldrig visade sig i dagsljus
ekorren, älgen å puman


en härligt lagom lördag

plåga sig själv för att man vill vara kvar på festen är inte ok. -ej moraliskt mot en själv. Satan att man kan ha så ont! Jag ojkar inte längre!
Sen på vägen hem, då jag måste sett ut som en 80årig gumma med pågående hjärtattack, som jag gick, började jag fundera över hur man skulle definera sin smärta på en vas-skala (1-10) egentligen? jamenar man vet ju inte hur ont det ABSOLUT (10) kan vara. Jag skulle gissa att föda barn är typ en 9a, för det måste ju finnas nått som gör så ont att det inte går att förstå. Sen så äre ju dethär med att det ju känns såå mycket ondare medans man har ont än bara några minuter efter. då äre som att vadå.. de gick ju över! ..var väll inte så farligt! 
Men när man har ont ofta så kan man tillOme medans man har ont ta det som "mindre ont" än en annan som har lika ont, men inte lika ofta.
Det jag menar då är att skalerna blir ju så olika, beroende på vad man väger in, hur ont man har haft förut osv.
När är det för ont var min tanke igår. För det kändes som om nån ständigt stack in tre knivar i magen på mig. Då äre inte så lätt att stå å le, än mindre vara trevlig och prata med nya människor. Folk vet ju inet att man har ont. Man ses som tråkig och slö ist.

Jag komme iaf fram till att jag skulle nog sätta en 4a på min smärta igår. sen kommer jag alltid att vara osäker on det verkligen var rätt. men nu betämmer jag att jag då, just då, valde en 4a. (kanske en 5a..) Nej en 4a. För jag måste ju jämföra med hur det måste vara att föda barn, sen minus ett steg till för tio är ju ännu värre. Så en 4a! 

 Idag (lördag) har jag varit på brunch-buffe på NH. Joanne jobbade och jag och Hillevi for dit för att stödja:) Var jättegott. Bacon och äggröra var mina favvoriter! Trevligt!! ett +ikanten för disneylåtarna i slutet, gjorde min dag litegrann ;)
Vi hann bestämma att söndagar ska bli filmkväll. Gulivers resor (den första tecknade från gud vet när, fråga Hillevi) blire nu på söndag. sen kankse vi fortsätter i disneys tecken då vi blev s inspirerade idag.
Vi har även betämt att IKSU ska bli en vana så fort vi kan få mig frisk. -vi säger lycka till till det.

Sen blev det strömpilen för att gå på systemet. men vi glömde räkna in att det var lördag så de var stängt:/ Men blev lite shopping ist. Hittade en vanlig svart tröja som jag letat efter så jag blev nöjd. Sen hiitta ja  vääärldens snyggaste skor, som tro det eller ej hade stöd för hålfoten och skulle passa till mycket, så kunde intet hålla mig:] 

Nä nu ska ja skypa me syster och kanske mama å pappa :) se va de har för sig. Se Stinas nya hårfärg och mammas nya brillor :)

hejsvej :)

!

Kl 23 blev tentan inlämmnad -ÄNTLIIIIGEN :D. Efter att ha blivit utslängd från MB kl 22 för att de stängde så var det bara lite (hah..) referenser som behövde fixas.
Nu hoppas vi att det gick vägen

satans ego

Jag vill ha boken "omvårdnadsorienterad kommunikation -relationsetik sammarbete och konfliktlösning" NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Så jag kan skriva klart detta jävla arbete!
kan den satans personen som sitter och håller på det ända exemplaret på medicinska biblioteket SNÄLLA låta nån annan få användning för den! Inlämmning snart vettu! och du har haft den HELA VECKAN. VÅR TUR NU!

Detta är inte riktigt roligt känner jag

Hemtenta. Suttit här sen halv 11, gissa hur många meningar jag har skrivit. Jag fattar ingenting.. :( Hatar att referera varenda jäkla mening! Speciellt när man hade kunnat analyseraihop nått på egen hand på en femtedeldel av tiden.
3000 ord jovist..

lata söndag:)

Så var Nollningen över:/.. Men vi ger inte upp allt kul för det! Inte då! :D 
Nästa vecka så äre hemtenta, så det blir att låsa in sig i lägenheten eller på MB för att lida igenom. Men sen så får vi börja med lite roligare ämnen:) Praktikplatsen är satt och det blev Umeå vilket känns skönt. 

Tvättade och snabbstädade igår, så nu känns lägenhgeten bebolig igen. Kanske tillOmed kan ta emot besök :P 
Sen vill bara tillägga ett väl kännt faktum, men som borde påpekas. -det är sjukt hur skönt det är att sova i nytvättade sängkläder!


Tack Grupp 2:)  




Näe.. undra om jag ska ta och stiga upp ur sängen?! Fast inte riktigt än!

RSS 2.0