:(

pengar är ju pengar, men.. ähh ja vet inte. Känns inte värt de. Men ingen verkar förstår:( varför pina sig. jag svälter ju inte. Det bara förstör! tar värdefull tid som jag känner mig snuvad på! Vill inte! men känner att jag måste. men för alla andra anledningar än för min egen skull -så ska de väll inte va?  
:(:(:(  


tripp till robban

annandagen var som väntat(men lite dåligare:/ men den hade sina små stunder). Blev en hel del körande för mig då jag var den ända med körkort som inte drukit eller som inte var på vift. HAha fick hämta upp min kusin och hans flickvänn då hans bil inte startade;P 
Blev mest en massa tv för mig å stina. Men jag måste säga att pressentleken var riktigt kul! Den gör vi till en årlig grejj tror jag=)!  

Sov som en stock i farmors hårda men förvånande sköna beddsoffa. fast uppvaknandet var det motsatta då vår numera kameragalna mamma komme in och tog kort -Med blixt!:o :S å så vart de lite fel för hon så blixten blinka några ggr innan den faktiskt tog kortet:S Den ändå som vart mer störd än jag var stina som blixtrade till hon med, fast var mer aggrasiv än den från kameran. Haha;)

traditionenliga frukosten med mke julskinka och andra rester tillsammans med te i framors kök var lika trevligt som vanligt=) sen var vi tvungna att fara då vi ville köra bil medans det fortfarande var ljust pga det dåliga vädret. haha sen var vår bil översnöad. man såg bara formen och den blå färgen i höjd med handtagen där bilen hade en sån lutning att snön bara rann av. 
Färden hem var inte så kul heller å vi satt alla på helspänn hela vägen då vi körde förbi flera bilar i liggandes diket, endel översnöede från dan innan och endel med poliser och bärningsbil i fullt arbete. Men såg inte bilen som var före en utan kunde skymta bakljusen(om de inte var översnöade) eller konturen i vissa lägen tex. kurvor. Lite läskigt! inte enns lastbilarna syntes förenn de kom riktogt nära:S   

.

imorgon äre jobb. jag gruvar mig! dum(feg) som jag är.


en bra jul!


Lite i efterhand då jag inte hann igår:]


många fina julklappar! många mysiga stunder!

men bäst var nog:

(vi fick den tilsammmans hela familjen)
haha stackars mamma å pappa som fick kämpa för att hålla ett pokerface då jag höll på att tjata igäl mig på att vi skulle köpa den på mellandagsrean (jag var inte villig att ge mig innan de gett med sig) ;)(A) haha men destå roligare när de väl fick ge oss den.
Det kommer bilder när jag får tid. de är inte så bra än men..haha.

Imorgon bär det av till Robban(dvs. Robertsfors) för att fira jul med andra släkten. Måste nog ställa väckarn så jag hinner. Men slutar nog med att jag springer omkring i cirklar av stress i slutet ändå;) jag är verkligen inte stresstålig, och ryter till om jag känner mig trängd:] men min familj vet som tur va om detta och tar förhoppningsvis inte åt sig.
Ska bi kul att få rå om farmor litegrann iaf. Vi sover hoss henne som vanligt och kommer hem söndag.

hare gott å ät bara det som är godast! de är mitt sätt att sålla lite;) men just nu funkar det inte så bra(A)
Julkramar=)

midnatt råder tyst det är i husen


tipptapptipptapptippetippetipptapp tipp..tipp..tapp!

Ikväll blire traditionsenlig uppesittarkväll tilsammans med familjen å mormor å morfar=) Ska bli mysigt! Vi ska äta gröt å en massa annat gott och spela bingolotto.

Imorgon är årets bästa morgon!! och jag lääängtar♥


Annars så har jag just fått veta att jag ska jobba en hel del v.53(enda veckan jag inte hade fulbokat endå). Är lite nervöst, men hon på vicksamordningen lät så glad och lättad att jag kunde att jag inte blev lika skepptisk längre. Så jag får helt enkelt bita mig i läppen och jobba. Pengar skulle sitta fint! Hon ville även att jag skulel jobba nyårsafton(kväll) men där gick gränsen.

Dec. 22, 2009

jäklar vad vakert de är ute med all snö!!
Så här ska en vinter vara!
allt eller inget, mke snö eller ingen snö och varmt!
vi har skottat
(mamms å papps mest, stina har å varit duktig) i sinne.
tack och lov för snöslungan!


Pepparkakshuskul

Jag, Matilda och elinK gjorde grunden. eller snarare limade ihop den;) sen for Elin så vi kallade in erik för att hjälpa till med garneringen(stavning?).  

hihi gulligt va?!

helgen

helgen har spenderats med kompisar och mamma tycker att jag har i princip bott hos matilda, och jag kan nästan hålla med. Men det har varit väldigt kul och har träffat endel som det var för länge sen sist.

lördag såg vi hela greveholm. Jag var den ända som skrek till då skelettet hoppade fram, men det är bara för att jag inte gillar överaskningsmoment och inte var bered:] haha.
söndag var det pepparkakshusbak, lite buzz me monster och så torterade vi oss igenom lite anna ankas jul. Om det får högre tittarsifror än Kalle Anka på julafton måste jag säga att jag inte bara skäms, det skulle kännas lite mindre tragiskt om vi blev utrotade på något sätt då männskligheten ändå är påväg till helvettet! Haha kanske inte menar det med så starka ord men ni förstår vad jag menar. Om ni tittar på Anna Ankas Jul på julafton så rekomendrer jag psykologisk hjälp!


inget är mer jul!


det snöar

okej jag insåg just att jag inte har uppdaterat sen i tisdags. dålig dåligt. De har inte varit bristen på saker att skriva, bara att ingen skrivlust infunnit sig. 
Men jag ska försöka komma ihåg veckan så ja kan sammanfatta.

Onsadag: hade sovmorgon till 9 men missade 2 bussar:S(A) så jag hann inte in till stan innan historian var slut. men de såg bara nån tråkig film om Fords historia eller nått sånt, så jag gråter inte. På religionen fick vi börja se film(vägen till Betlehem) så de va helt okej.
Sen kom vi till det som spökat mig i veckor -svenskabetyget. Har varit lite orolig för att jag inte skulle få mvg då jag var besviken över mina nationella prov och den sista uppgiften vi hade. Men de gick bra och jag oroade mig för ingenting då jag fick mvg på båda nationella och uppgiften(a) så det var skönt att kunna slappna av nu när de gick vägen. Men jag kände att det där var ett betyg som betydde nått för mig. Nu får jag bara vänta till januari då jag får det fruktade samhällsB betyget(har inet heller fått veta hur det  gick på det sista provet. Sen har jag flera (mindre bra)prov som jag sak få tillbaka. Måste lägga skolan bakom mig i tre veckor nu! annars kommer jag inte orka!  
Sen hade ja min (kankse)sista rahab träning, då mitt knä är så gott som bra nu=)  

Thi Chi

Torsdag: Såg klart filmen på religionen. Sen hade vi Thi Chi=) var jätte kul och man blev så glad och avslappnad! jag älskar verkligen kinesisk medicinens synsätt på kropp och själ! Så då vandrade tankarna till att "tänk om man kunde fara till kina och studera kinesisk medicin sen när man gått ut skolan" vore superkul.
På sjukvården fick vi veta var vi ska vara på praktiken v.12. jag fick det jag ville -Kirurgen 2, post- och preoperativ vård (svenska: före/eftervård) till större operationer, så stora som det finns på skelleftelassaret dvs.

Fredag: var egentligen ledig, men hade projektarbete. så vi tog en liten sovmorgon och började halv 11. sen satt vi till 2 nånting minus luchen som tog lite tid då vi hittade mke att prata om. Sen vart det stan och ett sista och lyckat försök att inhandla de sista julklapparna.


Ps. GRATTIS SANNA TILL KÖRKORTET=D hoppas det har sjunkit in nu;)?  

snart jul:O

♦Provet i går gick som väntat -sådär alltså:S
♦Vi fick inte tillbaka nått av de två proven vi hoppats på:/
♦Studiebesök idag hos polisen. Kul. men jag blev tyst som en sten som vanligt i sånna sitvationer:S
♦skönt med träningen idag
♦Blir dock inga matcher i helgen då både är instälda
♦Blir till att spendera helgen med saknade kompisar istället 
♦Har en läxa kvar, men har svårt att ta mig i kragen å göra den
♦Alla andra verkar slippa skolan en hel del i veckan -Vi missar bara några få lektioner:/
har jag glömt nåt? haha


Jul kommer bli superbra! kom hit Farmor!!=) Snälla..?! skulle göra min jul!
♥Ska göra julmat tillsammans med mormor, mamma å stina -vi gör det till en heldag=)
♥traditionsenlig uppesittarkväll Med mormor och morfar(hjärta). Förhoppningsvis kommer även farmor hit då=D
♥Om farmor kommer hit så får hon vara med på vårat julmys på morgonen (bästa me julen!!) å kanske även me till släkten(mammas sida) på kvällen=)  

Matilda är me i Norran=D

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article373569.ece

Bättre sent än aldrig

Fick Londonbilderna av Ellen idag(hon fick mina å förståss;) ). Var bara i April vi var där;) de är väll inte så länge sen(A) haha

Skulle inte vara fel att fara dit igen!




Parkerna var mmmmmm....
De huset skulle inte va fel!;)



VILL HA!!! HUUUUR GOTT SOM HÄLLST!!!♥


har varit lat i helgen och ignorerat de faktum att jag har prov på måndag

(A) alltid dan före!:O jag tror de är nån sjukdom som jag har fått..

har prov imorn i brott och straff:( kan INGENTING! inte för att jag har pluggat något heller men jag hade som velat slippa de:] Men från den ljusa sidan så är det de sista vi gör på SamhällsB sen är den klar finito och done!
Måste bara hitta den där motivationen att plugga en sista gång:(

Mysipys

Haft en bra helg!

Fredagen
var lung och skön för de blev inte att ja orka gå ut.

Lördagen
var det julstök för hela slanten. jag och stina gjorde ett pepparkakshus (skitsnyggt;)) kanske lägger in en bild sen. Vi bakade även pepparkakor med Robin. blev inte så många, vilket kanske mitt fel då ja satte upp policyn att man fick äta så mke deg man ville(A);). Men men endel blev det, fast ja tillslut bara fick ihop till 5-6 st:] haha resten hamnade i min mage ogräddad, då är den som godast!(A)
Mamma stökade ven på med julkakor och knäck så var väldigt mysig dag. Vi bytte t.o.m julskiva en gång så vi inte skulle bli döless på den;)
sen på kvällen bröt vi temat på dagen regält med att beställa kinamat till middag, haha;P men gott vare!!

                                                                   SVTs Lucia i år.
Imorse
steg ja upp 07.00 å såg lucia i soffan. ja mamma å pappa tog våra täcken å la oss framför tv.n. Vi har en ganska stor soffa så alla rymdes att ligga ner(vi har räknat ut att vi kan rymas hela familjen dvs 4st utan problem). De va väldigt stämningsfullt=) Men jag å pappa satt å funderade på om de va inspelat eller åtminstonde vissa delar då de hela tiden magiskt flyttade på sig(solisterna alltså, å smågrupper som stod nån helt annan stanns) för sen två sek senare stog de i luciatåget igen å med alla de där mickarna måset de värkligen ha smygit snabbt och tyst:O
Efteråt somnade ja i soffan å sov där tills jag var tvungen gå upp vid 11 för att hinna äta innan matchen. Men hade kunnat ligga där hela dan!!

matchen idag slutade 4-1 till oss. Men de två första perioderna var inget att skryta om men vi hittade tillbaka till vårat vanliga spel i sista. =) Alltid skönt att fara hem med en seger!

 

 


Grattis Sanna på 18årsdagen!!

Hoppas du får en superdag!!♥
Även de små blir stora;)
 9:an


Grattis josse till körkortet!!=D

i allmänt konstig dag:S;P 
ska spela DM-match mot elitserielaget idag. Borde vara mer taggad än jag är. Men har haft en som sakt lite små dålig dag. Vaknade nog på fel sida:S (fick näsblod imorse -brukar aldrig få de)

Hahaha somnade då på tinget, då vi skulle se på en rättegång:](A) Inte de att det var ett tråkit fall, var riktigt intressant, men den åtalade var ryss så allt översattes av en tolk på högtalartelefon till ryska. (Deras meningar är inte korta:O) och så skulle ju de översättas efter varje mening så samanhanget var inte så sammanhängt så att säga;) dessutom tog de en väääldig tid till allt. De va synd att vi inte hann se vittnet, hade varit kul. Men jag somnade lutandes mot sannas knä och märkte som inte att ja höll på att somna tills ja vakna me ett jäkla ryck, haha:O(A) å de va ju inte mke ljud i salen så jag tror alla hörde mitt flämt då ja satte mig raklång upp:]:S Haha tror jag råka sparka till Leif, vår lärare, som att framför mig också:] Haha men lite kul vare(A)

sen blir jag bara mer å mer stressad av allt. Har ingen som hällst stresstålighet, utan vill sätta mig ner på golvet och gråta bort den så fort de är nått. Men hitils så har jag då lagt band på mig själv;) 
Men guu va irriterad ja vart på sjukvården idag! bllääää jag hatar när saker inte är som de ska. -Stress nivet;):S

Ska bli så jävla skönt med jullov att jag tror jag tar tvdosan och spolar fram liite..;) 

sen kan jag ju tilllägga att jag inte klarar av att nån är besviken på mig. Särskilt när jag inte kan göra nått åt de. Har enda sen jag varit liten haft en tendens att ta åt mig mer än jag ska.  
Så Helen.. jag är väldigt lessen men jag prioriterar innebandyn först. sorry!
Innebandymatch mot elitserielaget vs. ett julmedley på tre låtar+ en till kort låt. (de är inte enns vidare bra)
=det första alternativet vinner med storsteg!

Engelska provet imorn kan ju ** ***! orkar inte! Får visa hur lite jag har lärt mig på hennes lektioner. :(
(får se om jag kanske har en gnutta energi efter matchen till att plugga, annars..)

nu ska ja göra mig redo för att få storstryk;) kunde inte ha gjort de på ett roligare sätt;)=) haha
kramis


jag är bara glad de är över

min vecka kortfattat..


orka??

mer okoncentrerad kan man inte vara.
imorgon blir en skitdag!
hoppas bara matchen blir rolig så jag får lite glädje under dagen.

var ute å sprang idag trots allt:O var väldigt segt att ta sig ut och ännu segare då man väl va ute!! Min kondis är värre än jag trodde. men jag hoppas snön hade nån inverkan på det väldigt dåliga tempot:S Sen va de hallt värre på vissa ställen så ja håll på att trilla lite då å då:S;P

natti=) 

mke å göra

Ska försöka ta mig upp imorn så ja får nått gjort!
Ska göra svenska som förstaprioritering (sjukt mke å ja sitter fast:() sen ska ja till å me försöka ta mig ut, om de är bra väder, och springa (chock:O) så ja kan göra nått på innebandyplan. har inte lyckats så bra som jag skulle kunna hittils för att jag inte orkat:( Men ska se om jag hittar nått kryphål där jag kan klämma in lite tid för löpning. (blir svårt då jag har krav på ljus ute(A)) Men jag ska försöka
Sen har jag plugg till NKprovet. Gjorde endel ikväll men inte allt å så ska man ju kunna de å:S döööööö..!
stackars sanna♥ då jag inte vet om jag har tid till att göra nått på redovisningen till på måndag. Men huvudsaken hon kan det så hennes betyg blir bra. har ju som tidigare sagt gett upp för länge sen på den kursen. Men synd för ämnet vi ska redovisa, kvinnovåld, är riktigt intressant. Typ första gången det har varit kul med ett arbete på den kursen=)

match på söndag=) har egentligen inte tid, men jag får offra skolan:]:S
Sen har vi en till match, DM mot elitserielaget på tisdag. jag skulle ha haft julkonsär då men de blir de inget av. Ska bara säga de till min sånglärare som kommer bli lite ledsen då vi redan tränat in sånger (å hon för en gång skull av många försök fått med mig -brukar inte vilja:]), men jag kan ju omöjligt båda! Å jag kommer ångra mig om jag inte spelar matchen! 
 

Nu ska jag sova å drömma söta drömmar (förhoppningsvis) =) sovgotti

missing

Har fortfarande inte hittat den jävla kameran. Saknar den jue:`(

pusst..

svenska muntilga talet AVKLARAT√ yeeee..
dom sa då att da va bra så ja litar på de å lungnar ner mig över betyget. Bara 2 veckor innan ja får veta så. (mensnällasnaällatrebokstäver(A))

Har jävligt mke nu frammöver:(!!
börjar med att jag har ergonomiuppgift på minst 2 sidor som ska in imorn. Å har ja gjort nått? Nej, såklart jag inte har. har ju haft en massa annat!:S
så vi får se hude går me de. Kan ju bara säga att de är tur vi fick sovmorgon imorn. kommer kanska bli en lång natt. Men ska försöka att göra klart de innan läggdax -har lovat malin och sara!
sen blire tufft! har en stor inlämning, en redovisning och ett större prov på måndag:(:S Inte kul! De är inlänimng i svenska -barndomsskildringar, redovisning i kvinnovåld på samhällsB(vi måste träffas sanna?), å så ett prov i Naturkunskap. det är prov på allt vi har gjort den här terminen dvs. ett kapitel haha -men luras inte de är sjukt mke. är lite sur att allt blev på ett prov. Hur f*n ska vi kunna få in allt de där i huvet?:O Å så hjälper de ju inte tat ja inte har gjort klart nån av de 49 frågorna vi ska h agjort å kunna:]
de är bara att inse att jag är körd!!
sjuktsjuktsjukt.

har även match i helgen (om ja blir uttagen, har inte varit så bra:]).
Fick erbjudande att jobba hela helgen om jag velat:( men kände att de skulle ja inte fixa utpå allt -väggen nästa i sånna fall!

jag är nervös(a)

Blev just klar med svenska muntliga nationella talet:S Fick anstränga mig för att korta ned (har en tendenns att gå över tiden -jämt!!!(A) fråga bara mina klasskamrater:])
Nu ska jag bara fixa själva framförandet. brukar gå bra för mig. men jag kan inte utan papper(skrev de just ju) så de kommer nog inte gå lika bra som de brukar. skit å.

Nu ska ja sova! blir en långdag imorn å då ja inte har börjat på ergonomin  som ska var inne i övermorgon:S:] -dålig planering elin!!
sovgott

RSS 2.0