<3

Så nu bär det snart av till stugan med en omväg till älskade farmor i Robban=) Jag älskar verkligen min farmor, hon förstår mig på ett sätt som inte många gör! <3 Så det är alltid lika kul att träffa henne=)
Stugan ska också bli rååå skönt! Havet, grilla, basta, lunget ♥ Det finns inte mycket som är bättre!   

28/8-08

trött, trött trött...
imorgon är det skolfoto, inget jag längtar tilll. Jag gillar inte den där känslan att man måste vara så fin, den gör mig obekväm. Men jag tror att jag vet vad jag ska ha på mig, men känner mig fortfarande tveksam. Men om jag känner mig skälv så vet jag att det skulle jag göra vilka kläder jag än valde. Jag måste tänka positivt, alla kommer ändå bara att titta på det nån gång och sen är skolkattalågen glömd. Det är bara det att det är alla skellefteås ungdommar som ska titta i den "nån gång". Tur att man inte är en sån där som alla vet vem det är och ska kolla på. 
Jag har i alla fall tvättat allt som behöver tvättas och nu är det bara att ta på sig det imorgon och gå till skolan. Hoppas bara att man har en bra hårdag HAHA för jag kan inte "fixa håret" utan jag litar helt på tur;) hehe det brukar gå sådär;P 

Sen så ska jag till stugan i helgen. jag vet inte hur länge men nån dag, förmodligen kommer vi hem lördag eftermiddag. Ska bli sååååå skönt att komma ut till havet och bara njuta. Jag älskar det verkligen. Och om jag har tur blir det smörstekta kantareller från juviksskäret! 

Sen så ska jag på introduktionsutbildning 12-14 september till västerbottens försvarsmaktsungdom. Det ska bli sååå kul och jag längtar längtar. Det blir några kompisar från minilumpen som ska dit, vilket gör det ännu roligare att fara.   

24/8-08

Grattis på födelsedagen morfar! <3

.

   
Jag, mormor, morfar och stina på stinas konfirmationsdag

23/8-08

Idag har inte varit någon vidare dag! ...är sjuk:(
Min hals torterar mig och jag lovar att jag har ätit en halv påse halstabletter, bara sen mamma kom hem och hade köpt fler! Jag har också ätit honung och drukit honungsvatten i mängder!  Men det värkar inte fungera för jag har exakt lika ont. + allt det andra som tillkommer med att vara sjuk, som huvudvärk, snuva och lite feber:( Hoppas bara att det försvinner snart!
Sen har det inte varit nått bra på tv idag heller, så jag har haft såå tråkigt!

.

 



   juviken (fotograf; Elin)

Jag tycker att en blogg är tråkig om den inte har bilder, så här har ni några till;P

sommar -08

Nu börgar sommarlovet gå mot sitt slut -tråkit tråkit, men oundvikligt.
Men jag har haft en bra sommar med guldstunder man kommer ihåg och lugna stunder som man kan tänka på när man läser läxor i vinter. Dessuntom så ska det bli kul att träffa klasskompisarna igen, jag har fått en sån bra klass att det inte alls känns så tungt att komma tillbaka till skolan. Jag är nöjd med min lije och jag känner att jag inte har nått att klaga på. Men det är klart att man skulle vilja kunna vakna 12 varja morgon och vara uppa halva natten. Men det är ju det man har helgerna för. 
   Bågskytte, sommarens nya nöje med kusinerna.
      Det har också blivit en hel del badning och snorkling.
 å glass=)

  Vi hade gulliga små ekorrungar i stugan i börgan av sommaren. 

kulkulkul!

Jag har haft såå kul i veckan! Men tyvärr så orkar jag inte berätta allt för det skulle ta så lång tid och jag har redan varit tvungen att att berätta det ett antal gånger. Men vi har skjutit, haft överlevnad då vi byggde en bivack med tonn av granris, sovit i tält, maskeringsmålning och en massa annat. Man har varit trött och så men framför allt så har man fått nya kompisar som har gjort det roliga ännu roligare!
Så nu blir det nog att gå med i FBU (försvarsutbildarnas ungdomsförening) och sen så får vi se om det blir lumpen.
     


På fredagen när jag komm hem så var det bara att hoppa in i duchen och fara på brölopp. Det var min farbror som gifte sig. Jag var lagom trött den dagen men jag klarade mig tills vi hade ätit mat och tårta, sen så gick jag ut i bilen för att vila å somnade:S:] Jag sov i lite mer än en timme, men som tur var så hade ingen saknat mig (och om det är bra eller dåligt vet jag inte;P) 
   
 bröderna Strandberg
 frabror Pelle och farmor 


Sen på lördagen så vart det att fara på Nolia med Rebecka och hennen pojkvän. Ytterligare en rolig dag full med skratt. Vi prövade alla massagestolar och massagekuddar, åt gott och onyttigt och hade kul! =)

=)


imorgon så blire att fara till Tåme och göra minilumpen. Jag har skrivit en del om det förut.
Jag hoppas att de blir kul, börgar bli ganska nervös nu. Synd att sanna inte ska med det hade blivit ssåå kul då. Men jag hoppas att det blir bra endå. Jag har igentligen ingen aning hur det kommer bli, men hoppas på det bästa.
Derimot så var packlistan lite difus så jag hoppas att jag har med mig allt, men om jag käner mig själv så har jag nog mer än nödvändigt som vanligt.
Jag blir i allla fall borta till på fredag förmiddag, men så fort jag kommer hem blire att fara på min farbrors bröllop. Det ska bli kul men inressant att se hur det blir. Dom fick för sig för två veckor sen att dom skulle gifta sig (alltså tre veckor på sig att planera), men allt kommer nog att gå finfint.

RSS 2.0