Zzzz..

Orkar inte, är trött å ska gå å sova.

men ska ta mig tiden snart(kanske;) )

helg i stugan

Helgen spenderades I stugan med mamma, pappa, Lillasyster & hennes pojkvän. Vi Badade nattbastu (var becksvart, vi såg ingenting!) och det var kanske 6°C i vattnet om inte mindre. Sen vart det kort å tärning eftersom TVn inte funka. Lite eldning mm hann vi å me.
Sen vart jag jätte sugen på smörstekta kantareller å ville fara å plocka Vi har ett jättebra ställe på en ö(hemlig hehe), men båten var uppdragen så vi fick komma på en alternativ lösning. -Det blev gummibåt!;)=D De är nämligen inte så lånt mellan land och ön om man åker/går/cyklar ca 5 km. På sommaren kan man vada över å när det är lågvatten kanske det går som högst upp tilll midjan om man vet var man ska gå. 
Så vi tog gummibåten i bilen(ouppblåst, vi blåste upp den där med en pump som man kopplar in till bilen=D jäkligt smart ideé den som kom på de!
Vart ganska mke kantareller ändå, mumsigt värre vare å!  

Bilder från mobben
Stina&Robin 
De far över första svängen
Stina kommer tillbaka för att hämta mig
 
På väg tillbaka, jag har rot över robin som nu häntar stina
______________________________________________________________________________________
Söndag såg familjen Flickan som leket med elden. Bra, nästan bättre än ettan, men det var nog för att jag såg den här på bio, det kan ha den effekten ju. 

Nu har jag samhälls B läxa som ska göras till imorgon:( Ska ha "lektion" om några sidor ur boken och andra har av de andra sidorna å sen ska vi ha prov på det:S Jag skulle ha valt nått annat än samhälls B, typ historia B!   

Vill spela innenandy NUU!!

Satans knä!!!!

16 sep.

Hade fortfarande ont i huvudet idag men inte lika mke som tur va. Annars så har väll det varit en helt okej dag. Vår vikarie på historian var råå bra, sandra tror ja hon heter. Hon kommer att bli en superlärare! Engelskan var värdelös som vanligt -har kommit fram till att jag inte lärt mig något nytt på engelskalektionerna på 3 år! Svenskan var bara läsning och religonen såg vi film -prinsen av egypten, som om man inte har sett den ett antal ggr nu, men film är film.

Efter skolan var jag å Sofia å klippte oss. Sofia blev jätte fin med lite mera lugg. Jag fick bara lite kortare hår då allt det nötta skulle bort. Jag fick också komentar om att håret såg grönt ut. TACK som om jag inte redan visste de! Där sitter ja å försöker att må bra över mitt (katastofala) hår som jag inte vant mig vid och kanske ångrar. Då mår man inte bättre av sånna komentarer! Så det kanske blir slingor, men jag ska vänta ett tag i alla fall.
Kan hur som hällst inte hitta kameran så det blir ingen bild på hur det blev, men det var ingen skillnad nästan.


inte mina bästa dagar dessa 2

Som ja sa, redovisningen gick sämst! i alla fall för mig, rent utsagt pinsamt så dåligt det var, jag har aldrig gjort en så dålig redovisning:( IG nästa:(:( 
Jag hade funderat hela morgonen igår om ja ens skulle gå på skolan för ja mådde sämst, men jag hatar att sjuta upp saker så ja for endå, redovisade å sen skippade ja resten av skoldan. Hade inget viktigt endå så. Hade så hiiimmmla ont i huvet å så lite smått ont här å där som i halsen å resten av kroppen.

Idag så mådde ja inge vidare heller, men ja laddade upp med Ipren å stressade iväg hur som hällst. Har inte varit på topp men de funka. Blir ingen träning ikväll dock. Vill spela innebandy NU!! men har nå knäppt med knäet som inte vill ge sig å som ja ha fått anvisning att inte anstränga. sen så lär det ju inte gå fortare för att ja blir sjuk. Jävla helvete:(! Hamnar så långt efter ju, kommer aldrig komma ikapp:(


Av. Matilda Larssonhttp://itslogic.blogg.se/
På bild: jag


slöis

Redovisningen imorgon kommer gå sämst!

hade en trevlig kväll i lördags. Bio med matilda, The ugly truth, vi åt ben&jerry's och firade att hon nu tagit körkortet, GRATTIS MATTILDA=D!!
Annars så har det varit en mins sakt händelselös helg -precis som jag ville ha den!=) Har sett män som hatar kvinnor me mamma å pappa, å ätit massa onyttigt förståss:] å för de som känner mig kan jag ju lite försiktigt även berätta att jag till och med åt frukost:O jag skojjar inte, de vart typ till å me mke:O vi har typ gjort nån pakt i familjen att vi ska börja äta bättre frukost, jag har fått dispanns så ja ska bara sikta in mig på att äta en över huvudtaget:];) Vi får se hur det går me den saken! -ska försöka, men jag rår inte för att jag inte klarar av att äta på morgonen!  

pussåkram

nya färgen


mke bättre än den kallare färgen som belv grön!!
-den får ni inte enns se bild på;P 

sen blev ja lite fjortis å slänger in en dages outfitt;) (utan den gråa halsduken)


•synd bara att halva min garderob inte passar håret längre:(:S


4 sep.

Har färgat håret igen idag. Johanna H hjälpte mig! Först gick vi till en frissa för råd å de hon sa att jag var tvungen ha lite guld i färgen för att de inte skulle bli grön -så de va de misstaget jag gjort:S Så jag köpte en färg där som frissan tyckte skulle vara bra å så for vi till johanna å hon färgade håret åt mig. Man märkte så fort man hett i de att de skulle se mke bättr eut än de förra, mke varmare färg gjorde massor. så nu är jag så nära nöjd ja kan bli. Han inte vant mig än dock, känns lite konstigt då man tittar sig i spegeln;) 
Johanna sminkade mig å. tydligen så är jag väldigt dålig på de själv då ja bara andvänder de basicgrejjer som mascara å puder;) hihi men de blev jätte bra -synd bara att jag inte skulle kunna göra de på mig själv, då ja suger på sånt. men det är som lite kul me en makover ibland;)=) 
de kommer bilder om en liten stund(dåliga dock) som jag tog när ja komme hem.

Sen när ja komme hem så vart de smörgåstårta me mormor å morfar som även stannade å såg endel av sveriges damers match -som förövrigt ssööög! Sen så kom faster å frabror från robban. å de hade me sig Dogglas så ja hade lite å göra å;)=) så då blev de ännu mer fika, hihi, jag har ätit lite väl mke idag:] 
Dogglas

Grattis pappa på födelsedagen


lite depp just nu

men de går över, måste bara få deppa ett tag.

Jag har färgat hårat nu, å ja.. det går i vågor för hur jag känner för det! Var mörkare än jag tänkt mig å de har sett grönt ut hela dagen. Har väll fått possetiv och neggativ kritik så jag vet att det inte var mitt bästa drag, men va gör man. Gjort är gjort:( Har fått lite blickar idag å, bra eller dåligt -vem vet?! 
Blir i alla fall förmodligen slingor framöver, men jag ska vänta ett tag för att vara riktigt säker på hur ja ska göra, så de inte blir fel igen.

är så jävla trött just nu, ont i huvet å stirrblick. skippade träningen då min ergonomilärare sagt att jag skulle vila den onda knäsenan för att de inte skulle bli värre. Å de passade bra idag så jag tog rådet. 

Å Grattis i förskott till pappa som fyller år imorgon♥ älskar dig!

Ger nog upp å går å lägger mig nu.
kram å gonatt




RSS 2.0