GOD JUL I EFTERSKOTT

Har det saaaa skont!!!! Vill inte harifran. ha det bra dar hemma! frys inte ihjal


GOTTNYTTAR ifall jag inte hinner med det. Har ar klockan 6 pa natten da ni har erat 12slag, sa jag vet inte om jag haller mig vaken. For oss blir det firnde pa hotellet. Vi hade julfirande igar. mycket underhallning och aven om det inte var svensk julbord sa. Men julkansla vet jag inte om jag fick, men vem behaver det da man ar i Thiland och ligger p astarnden hela julen.
Ska kanske namna att klockan har ar halv 9 och att det ar 30 grader, bara for att retas.. Frys inte ihjal dar hemma, jag vill ju ha kvar er nar jag kommer tillbax. Puss och kram!!!
(hittar inte alla tecken, och de ag hittar vet jag inet hur man for fram sa det blir inga gubbar medans jag ar har)



ps: mitt har har fnatt av all fukt. tyckte ni att det var lockigt innan... ni ska bara veta. Jag forsoker tamja det, men lyckas hysat nar jag har anstrangt mig extra hart. Jag holl pa att skratta ihjl mig (eller grata, jag vet inte) forsta dagen da jag inte var beredd och inte brydde mig efter jag badat HAHAHAHAHA AFFRO!!!!!



kl ar 8.57PM och jag sitter pa en resturang i Karon Thiland

AAAAAAlllskar att ha semester♥ 30 grader varmt, sol och bad ar fanastiskt! idag har vi varit pa kanotutflyckt bland kalkstensgrottor och oar. Underbart!! kommer finnas manga fina bildet sen. 

karaaam pa er alla dar hemme i kylan. horde att det narmar sin 30 minus. ucccch kan inte annat an tycka syndn om er som inte ar har. 
GOD JuL pa er ocksa!!! Har haller jag pa att bli spyless pa julmusik. Kande inte fatat att jag inte vill ha jyul. Jag valde Thiland istallet. STANG AV SKITEN! 
imorgon blir det stranddag. overmorgon PhiPhi Island och sen har vi djungelsafari med elefanter mer kanot psv. 

mate ga. KRAAAAAM och puss  

Nuuuuuu äre bara en natt kvar

sista inlägget innan januari
THILAND IMORGON :D!!!!
taggataggataggad wieeehoo !! :D

GodJul GottNyttÅr och ha det bäste i vintervädret! Puss och kram på alla



innan jag ångrar mig lägger upp dessa. Som togs idag
gruppbilden har Frida


tillåt mig hånle

Stenålderstanten hade FEL! Det hade blivit fel med tekniken och det hade inte alls skickats! IN YOUR FACE stenålderstant!

2010/12/16

•jäkla surkäring på Bostaden AB som sa lilla gummam till mig som om jag var dum i huvudet då jag trodde för mket om tekniken tydligen -stenåldersmänniska var hon, jag lovar. Och så är Bostadens nät seeeegt!

•Har pratat med gulliga Frida igen, som bor i lägenheten jag har fått. Huur trevlig som hällst är hon. Och nu har vi fixat och domat så att jag ska få nycklarna den 21a (får tidigare om jag vill) Men ska betala henne hyra därifrån. Så nu ska hon bara skicka fullmakten till Balticgruppen. Blev på så bra humör!

•Jag har betalat massa räkningar! allt måste ju vara gjort innan Lördag och jag hinner inte imorgon. Så idag is the day för alla måsten.

Ytterligare att göra lista;
◊färja ögonfransarna (orka ha mascara utomlands)
◊packa klart, med allt det innebär..
◊Försöka HINNA plugga -kris I tell you!
◊Bestämma kläder till imorgon (pressen då man ska bli fotad:S) förslag?
◊städa till mitt rum -krigszon
◊Om jag hinner, ladda in programvara för min nya kamera
◊Hitta en bra buss till Umeå ikväll -tror det blir den halv 10
Jag kommer nog på några punkter till skaru se..


•Sen tycker jag att ni är urdåliga på att kommentera! det  är ju dött här! Inte konstigt jag börjar skriva en massa tok då jag bara pratar med mig själv ;P

nu börjar flytten kännas verkligt

efter konstiga, virriga samtal (även från min sida) har jag nu lyckats flytta mitt bredband. Det avslutas 31 jan på bostaden och aktiveras den 1 februari på Tvistevägen.
..Pjuu en sak avklarad

avsäja studentrummet (som jag gör med ett flim på läpparna) sker härnest.

tordsag>fredag>LÖRDAG

denna dag har inte börjat bra:(
först fick jag laga mitt första hål hos tandläkarn. Utan bedövning. Fast de gick bra.
Sen har jag (förjäves) försökt vaxa benen. Blir så förbannad. Jag tycker inet att det gör olidligt ont, som alla verkar gnälla över. Vist det känns, men inet så pass att jag iaf blir avskräckt av den anledningen. Eller så kanske jag gör hur fel som hällst. För allt far ju inte bort:O:C var som ett åsmåln, och kanske gic ut överf benen(a). Nu har jag lungat ner mig. Fast nu svider hela benen för att det där jävla medlet man ska ta bort vaxet med var värre än själva vaxningen. Hallå vad saker är upp och ner idag! .. jag har fan inte haft ett hål i hela mitt liv och så då detta. Bläääää...! Maten som brukar vara så god (åt den sist jag ver hemma i stoora mångder) smakade inte heller som den skulle.
gruvar mig för dagen.

Nu är det bara att sätta igång och kämpa imot motvinden. Börjar med samtal till Bredband2, och hoppas att de inte har like lång kö idag. Fick stå som etta i kön igår i mer än 20 min (sen la jag på då jag känd att jag inet längre hade kunnat vara trevlig), de måste ha varit på lunch eller nått.    

inser ni hur nära lördag är? jag kan ta på den om jag sträcker mig

måste måste somna NUUU. Ska upp på folktandvården kl08.10. Sen en en kort dag med mycket att hinna.  
men kan inte somna:/


Ikväll har föresten fått en tidig 20-årspresent :D de trodde att jag ville ha den nu ist ;) och jag vart SÅÅÅ GLAD !! :D Jag fick en KOMPAKTKAMERA :D :D :D Glaaaaaaaaad oja!! Tack mamms å papps! å stina ;) ♥


ojoj nu äre nära alltså

Har fått kontraktet till Tvistevägen 3A lgh 203 idag :D
Nu ska jag bara fylla i och skicka. Flytta bredbandet, säga upp min nuvarande, ringa hon som har den nu och bestämma närmare inflyttningsdag osv. Allt detta måste ske imorgon!
Hur ska jag hinna plugga???:O

Har packat mest hela dan. Ej varit effektiv, så det är ej bra:S Blir plugg på planet ist.
Föresten hur ska jag packa smart? För resväskan är redan full:S Jag kan inte sålla, vill ha allt!   

=)

Far hem mot SkellÅ idag =)
Packar med mig allt som ska med till Thiland och lite till så jag har första veckan i Januari =) Blir mket att bära. Men jag har bärt värre ;) Så ni får inte skratta om ni ser mig! ;) -ojj kom just på att jag ska åka ske-hamn bussen å :S haha detta kan bli .. kul 

5 vardagar går snabbt va?

Thiland är nu så nära att jag snart känner solen mot huden!
JAG LÄÄÄÄÄNGTAR!
Lördag, lördag, lördag, lördag... wiiieeeeee :D


Gissa vem som typ har en lägenhet?! :O :D

Somnade på lussevakan igår:](a) jag erkänner att jag inte är världens bästa vakare haha, men jag var såå trött. Så jag har sovit i Mys soffa, uppe på alla tusen kuddar och nån filt (alla utom den sköna fejkpälsen, för den hade jag över mig;D). Det var som en prinsessäng fast det var en tvåsits. Men guuud vad skönt det var! Men vi hann med att baka pepparkakor, bränna pepparkakor, bli mjöliga överallt, jag fick förhoppningsvis lite muskler då man vispade glasyr (som ändå blev lös, för att vi hade för lite florsocker), garnera papparkakorna, somna innan man hann äta pepparkakorna. Men man var ändå så full av deg att man inte skulle velat ha pepparkakorna. Degen är ju ändå godast;) 
En riktik lussevaka, minus att jag typ somna då;P
Och imorse satte vi på Luciatåg på 2an och njöt (iaf jag! somna så jag hann inte fråga my vad hon tyckte) =)
myyyyysss =)


Lite strul, men sen så ser det ut som att jag kommer få ett kontrakt hemskickat i veckan!:D Tvistevägen 3A lgh 203, en våning över bottenplan. Och jag har pratat med hon som bor där nu, och jag skulle kunna få den i Januari?:O :D :D :D Så i slutet på Januari kanske jag börjar flytta in där (pepparpeppartaiträ! inget får gå fel nu) 
Happy day!!


Nu ska jag ta bussen in till stan så jag inte missar min bokade tid. Tur att jag vakna. Fick springa från My hem så att jag skulle hinna.

typiskt

självklart ska allt strula! får fixa det imorgon. För fanemig detta ska inte få förstöra!
:C


Nu ska jag städa köket:( (förhoppningsvis sista gången kan jag bara säga! pepparpeppartaiträ)

Jag och sofia goes crazy

Elin;
har ser ut som en liten tomte. och vem vill ligga med en liten en av jultomtens glada nissar?? uchh.. osexigt så det dänger om det
Sofia;
HAHAHAHAHAH huvet på spiken, osexigare människa får man leta efter

Senare, Sofia;
det spelar ingen roll hur sugen jag är på majs, kommer aldrig ligga med han.


Döm oss inte..
Och det var ett väldigt specialfall, så killar -det gör inget att vara glad och kort. Har inet med det att göra (ville förtydliga)
sen historan bakom det här kan ni inte drömma om :P HAHAHAHAHAHA
hela situationen borde sensureras


Majs förklaring;
Igår kväll, under med andra ord och ganska mycket dricka;
−Elin: en frukt man jämför med en killes kuk!?
–Sofia: MAJSSSSS!!!
HAHAHA
Och vi kan tillägga att de två fullaste ÄGDE alla i "Med andra ord"! ;)
Och att sanning och konsekvens funkar med bara tjejer!

späckat schema fram till mitten av januari eller in i februari -livet är gott ibland

Sjuuuuuuuukt härligt spårad tjejkväll igår! Ni är underbara!!♥ Det är måste vi göra om MÅNGA gånger! Jag kan inte vänta tills Gbg, tänk er igår flyttat till Gbg..? ;) kan inte säga annat.
   


ikväll äre lussevaka hemma hos my =) och måste försöka lura till mig lite sömn då jag har stor brist av den varan, och ska upp tidigt på måndag. Men har en massa jag ska hinna först och så måste vi ta oss till Maxi och handla. Ser fram emot pepparkaksdegen!!(a);) den kommer vara betydligt mindre i mängd när det kommer till att grädda. Varför grädda och bränna nått som redan är så gott?!

ojj nu närmar det sig

turen var med mig!
Jag är först i kö på TVÅ lägenheter på tvistevägen :D
ska gå upp och kolla in lägerna så att jag kan bestämma vilken jag vill ha :D 11D eller 3A? vilken har mest träd som utsikt? vill inte behöva ha nere persiennerna. 


aaaAAAAAAAAAHHHHHHhhhh ÄNTLIGEN! 
fast inflyttningsdatum är i april. Men kanske blir tidigare om jag har ytterligare lite tur. 

Nu ska jag sluta prata om det så att jag inte jinxar det. Nu får inget gå fel! 


somna 4 inatt:S vad är fel på  mig? Jag har typ haft feber inatt med. Vågar inte känna efter om jag har det nu. Jag får typ alla baciller som finna i Ume, för jag är ständigt sjuk. Fan å! hade ju e sån himla kul helg planerad. Men jag SKA genomföra de planerna!!!!

desperata? haha My tyckte så.

Tjejnöje.
Jag och Ida har ikväll kommit fram till den snyggaste kille vi kan komma på
och den solklara ettan blev;
Paul Walker

Blev en hel del googlande, men inget annat resultat.

titta och njut..!




nån som kan komma på en snyggare?? De kan inte vi. Please leave a message if you do!

typiskt

inte sjuk igen. Nej nejnejnejNEJ sa jag!
huvud- halsvärk försvinn!




godnatt världen, kom till mig söt drömmar.
imorgon är en ny dag, med nya motgångar. Fast jag gillar belöningen -tjejjkvällen är efterlängtad!

lite tur tack?

Lag in 3 intresseanmälningar på Tvistevägen. HOPPAS HOPPAS! SNÄLLA?

8 små dagar

dugga avklarad. Alla verkade gå hur snabbt som hällst. Första vågen efter en halvtimme. Tydligen tyckte många att det var en lätt dugga. Tur för mig, som om jag har tur fick G ändå. Hoppashoppas! Inte mket till bra plugg och ändå G skulle sitta såååå fint! Högre makter hör mig!
kanske var det mina tursockar;)? haha gud vad jag är löjlig ibland. Men inget Jag utan konstiga/filosofiska/bisarra/djupa/ tankar som jag inte kan förklara för andra;P




ser ut som att det blir stan med My och Ida. Sen blire idolfinal med onyttigheter. Har inte sett enns en liten bråkdel av Idol iår, men man måste ju böja sig under tvs makt och se vem som vinner. Vi kommer inte se mket av den personen, den kommer försvinna in i djungeln av snabbkändisarna som smyger runt bakom tv´n. Men varför inte göra det till en trevlig kväll.

Imorgon taggar vi middag med tjejjerna hos sofia och sen utgång=) Ser ut som om det blir skogis. Sofias motivering löd: För att vi alla kammade där sist;)
Hahahah
då hopps vi på repris då. Även om jag tror det berodde på att alla hunnit bli lagon fulla där, då alla redan varit på tre barer med shots och nån gratis öl;P (barrunda)

(:



Jag blir lite knäsvag:]

inget får tankarna att gå som att åka buss

tillbaka i bunkern. Ska man anstränga sig??

gett upp

för lite av nån timme sen slutade jag försöka.
nu måste jag bara stå ut med självhatet


9 dagar till, sen så..!

Detta håller inte!
fan säger jag bara..
inte mket jag kan inte! Och jag säger inte bara så -jag menar det!!!!!!
:´( 



och så är de tillbaka till hellhålet (studentrummet) ikväll. Nått depprimerat spöke måste hemsöka det 19 kvadrat stora rummet! Eller så har spöket flyttat in i mtt huvud. Kansle har den satt bo i ventriklarna och tar sig ett skönt bad i likvor. Sen sittar den och petar på min frontallob (motorik, personlighet, verbal kommunikation, högre intellektuella processer). inte vet jag?! Men jag har mina aningar!  (psyket nästa?)
Har just kommit på att jag måste vakna upp där i hellhålet på min födelsedag å! löjligt kanske men det fick mig att tappa modet och be om att få vara liten igen.
Hemma bäst!!



åter till att känna sig ointeligent och misslyckad!..
dugga imorgon.

10 fjuttiga dagar tills avresa till solen :D jag är en lycklig människa!

Hemma i älskade ursviken. Sitter och pluggar till anatomitenta/dugga -detta är dryyyyygt! tur det bara är en dugga på fredag. Men fan vad jag vill göra de bra så att man kan lämna den delen så man inte måset pluggaihjäl sig under jul (efter jul för mig då). hur kul är det att sitta och plugga i Thiland på en skala?? Sen är man ju upptagen med att fylla 20, en syrra som fyller 18 och tagga för GBG, så hur ska jag kunna fokusera? Ser inte ljusare ut än en omtenta på detta. hoppas inte!  
Hur tänkte personen som kom på att klämma in SÅHÄR MYCKET på EN kurs????
-Om det var var vår kursansvarige är han nästan förlåten(a);P  



åter till anatomins värld...

:(

*svordommar* så dåligt jag mådde igår:S lite bättre idag iaf. Jag hatar att vara sjuk! har inte tid!!!

hoppas alla hade kul igår, utan mig.


Moll

hummm.. jahapp
:(
saknar och längtar!!!


men..
ser ljuset i tunneln -Den är stor gul och kommer göra mig brun i Thiland
 

Bilder från barrundan i Tisdags. Behövde ha sådär kul!








"dur och moll, de två tonsläkten som sedan 1600-talen dominerar den harmoniska tonaliteten inom det diatoniska systemet i västerlandet. Durtonalitetens centrum är en durtreklang och molltonalitetens en molltreklang. Dur kan framställas genom en enkel och symmetrisk skala som har samma toninnehåll vid uppåtgående såväl som nedåtgående melodiska rörelser. Molltonaliteten är betydligt mer komplicerad och kan inte representeras av en enda skala eftersom tonurvalet ändras med olika melodiska riktningar. Moll associeras ofta med sorg, vilket inte innebär att en melodi i moll inte kan vara uppsluppen; en melodi i dur kan även inkludera flera mollackord."

(Från Nationalencyklopedin) 


Tycker att det kan gämföras med livet. Tycker inte du?
Livet är iaf lite moll för mig just nu!

RSS 2.0