...

Igår var ja på arbetsteknikskurs inför sommarjobbet. Vart mke roigare än jag trodde då både Agnes å Malin var där. Malins kompis Anna som å var där skulle jobba på samma ställe som jag, så jag fick lära känna henne å. Hon var jätte trevlig, så de kanske inte blir så farligt att jobba. Det var i all fall som en repition för mig å malin, men man fick ju betalt för att friska upp minnet, å då de inte var tråkigt så var de mer än värt de! Och efteråt så åt ja å agnes på frasses=D
Jag passade å på att lämna tillbaka ett par skor då ja likas va i stan, å ja parkerade i parkeringshus för första gången -läskigt! men det gick utan skrapmärken på bilen;)
Väl hemma så gjorde ja mke lite å somnade så småningom i soffan(a) ;) sen när jag vaknat så kom sanna förbi=D

Idag har varit en helt ovärd dag. Vaknade av att mamma vart less på att ja sov (verkar ha blivit en vana för henne). Hon ville att ja skulle klippa gräset, å eftersom jag lovat tidigare i veckan så var de bara att köra igång utan gnäll (jag lyckades nästan i alla fall(a)). anars så har dagen bara flytit på väldigt snabbt. har hjälp till med mat, funderat på att fara ut och springa fler än en gånger under dagen(å hör och häpa -ja har än inte lyckats ta mig ut än å klockan är snart 12). Jag måste ta tag i den där psykiska spärren!! 

Imorgon så har jag 7 timmars intruduktionsdag. Börjar 8 å är klar vid 4:S Hoppas att de å blir roligare än väntat! Ska äta lunch där i mitten å och ja vet inte hur kul det kommer bli att äta ensam. För jag orkar int eförbereda nått så det blir till att äta nått ute. Kändes pinasmt att sitta själv:] 

På kväller far vi i alla fall vidre till stugan där vi sover, å sen på fredag far vi vidare till kungsön å kusinerna. Å är där till midsommar som traditionen allltid varit.  Men det verkar som om nån (idiot) har kommit på idén att vi kanske ska vara i Noret om det blir dåligt väder. jag orkar bara inte de, då måste man ju engachera(stavning?) sig i att få alla sysselsatta å de är inte enkelt med 6 killar i olika åldrar! + att vi inte är de närmasta av kusiner å knappt pratar. Kan bli pressad stämning ibland. Hoppas de inte blir så i år, vi har ju alla blivit ett år äldre?! Sen får vi ju å se vad de är för tjej som kommer me den här gången;)  
Man jag ser fram emot att få var me farmor lite å så att se farbror Pelle i pjäsen i Ratan dagen efter. Vi måste bara se till att hålla honom hel, eftersom han har en tendens att alltid göra illa sig på midsommar, å inte ens att det alltid har att göra med alkoholen. Hahaha han är en liten otursfågel!

Midsommar, 2007

Midsommar, 2008
brödernaStrandbergdeÄenVattenbalong,sånivet;) 

absurt! varför??


Å inte är de skådespelarna som tar upp idén på tal!
Världen å dess ideal. Börjar det i redigeringsrummet?!

hoppas de int ska regna lika mke som förra sommarn:S

foto: jag, tagen i london
Okej seg ja vet... men här kommer de: jagharSOMMARLOV=D=D!!!
de har inte riktigt sjunkit in än, men de kommer. Vet att de typ har gått en vecka, men min hjärna tar tid på sig när det gäller omställningar. Å så ska jag tillbaka till balder imorgon:S ja du hörde rätt, å klockan 8 till o me:O ska på en sån här arbetsteknik kurs för semestervikarier. Å den ska hållar i metodsalarna på balder. men ja kan ju trösta mig me att ja känner till salen bättre än någon annan där kommer göra:/ ;P Men lite ironiskt känns de! DEn ska hur som hällst ta 4h och det känns uthördligt då ja får betalt och den inte är lika jobbigt som intruduktionsdagen på torsdag som ska vara i 7h, på en för mig okänd plats:S Fast ja får ju betalt där me å det är det enda som gör att jag inte gnäller så öronen blöder på mina föreldrar.
imorse så var jag också i stan 8, men för att ta kortet å få mitt kommun-ID som jag alltid måste bära på mig när ja jobbar. Blev inge vidare foto, men jag har aldrig varit särskilt fotogenik(stavning?)!
Jag börjar i alla fall min inskolning på älsbaka hemtjänst den 13/7 å sen jobbar ja sommarn ut, så efter de här i veckan ha jag en månad av ingenting framför mig i alla fall. Så om någon känner för att göra nått? tveka inte att höra av dig!! även när jag jobbar så kommer det för det mästa bara vara kanske 5h per dag som vanligast, till och med att det ligger på morgonen! Fast med undagtag varje vacka.

Skolavslutningen gick bra. Hade kul under dagen/kvällen. Vart lite tidsfördriv, men de va inget som lite bra sällskap kunde göra roligt ändå!  Har en underbar klass ( när den dyker upp ;) ). Samma gällde för Bowlingen i lördags. Hade jättekul me de som kom, men de var bara 9 som kunde. Man undrar ju vad alla gör hela tiden? ;) Men jag antar att de har ett mer innehållsrikt liv än mig. :]
Sen så tog Elin K studenten i Onsdags, GRATTIS!!! =D hoppas att allt flyter på fint i framtiden!=D

i Fredags så var jag med Matild å ElinK i Bergsbyn å käkade glss å sedan for vi hem till Linnea som hade fått knät ur led. Vi såg på film, pratade å hade de trevligt.

Har läst ut första twilight boken och är inne på 150 sidor på andra. Hur j'vla bra som hällst!! jag grät i en timme i början av andra(tur att ingen var hemma;)). Ska inte säga nått om jag råkar avsöjöa för nån som inte läst den/dom, men jag har lovat johanna H att smsa så fort ja läst ut andra. det har nämligen varit en het diskusion i klassen om vem som är bäst -Edward eller Jakob?. Å jag tror att johanna hoppas att ja ska vara på hennes sida å gilla Edward eftersom alla andra verkar föredra Jakob. kanske kan man misstänka att New moon trailern har något med det att göra?!;) å ja ska inte ljuga, om man bara gick efter utseende så..!
Hade tänkt försöka att inte bli en sån twilight-nörd, men jag måste erkänna mitt nederlag och inse fakta -att jag inte kan motstå den beroendeframkallande effekt boken har:] jäklar vad Stephenie Myer är duktig på att skriva!!
Förlåt malin, jag försökte men är inte stark nog(a) ;)

=D

Igår var en bra dag=D! Förutom de vanliga undantagen som alltid smyger sig in:];S
På morgonen så var jag på ettornas avslutning å de va väll inge speciellt me de. Jag hade deriomot försökt locka håret utan assistans från min fina lillasyster som gör de där så bra. Så de slutade me att jag brännde mig på fingret å regält i ansiket:S Jag skojjar inte att det syntes! det är en stor brum fläck på väster sida av min haka:S STORT:S:(:( hoppas för allt världen att den försvinner å inte blir permanent som ett ärr:S
Efter 1ornas avslutning så hann ja me att prata betyg me berit(människan socialt och kulturellt, hette kursen) å jag fick MVG=D inte liiite glad ja blev:] Sen vart de mindre kul då ja hade avgörande matteprov:S det gick inge vidare alls:S å i mailet jag fick sen så stod de att jag inte hade nått upp till VG gränsen så det blir ett G i matte B:(:(:( Mitt ända G än så länge dock! Men de var tråkit då ja kämpat ganska hårt och fick precis VG på nationella:( 
Men sen for ja å åt på Subway me klasskompisar. Vi satte oss nere vid vattnet å åt, Mummsigt vare=D Sen for vi tillbaka till skolan lagom till idrotten där vi spelade kubb å fick vårt betyg i idrott å hälsa B. Det blev ett MVG=D Skit glad blev ja! Det var den där j'vla uppgiften som jag satt me till 5 på natten bl.a. som räknades till den kursen å ledarskapslektionen. Lite konstigt att ha MVG i B-kursen men VG i A-kursen igentligen;P hihi, men jag bryr mig inte så länge ja får MVG:] 

Efter de träffade ja upp med Matilda å vi gick på stan. Å tro de eller ej men ja hitta faktiskt 2 par skor=D 2 par:O=D det var behövligt, å så har ja ett mindre problem till skolavslutningen:]
Sen anslöt sig Linnea till vår lilla skara å vi for vidare till bonnstan där vi(=matilda, jag å linnea titta på) fotade Elin K inför balen. Hon var så himmmla snygg!
Vi fick turligt nog skuts me elins pappa upp till folkparken så vi böhövde inte gå. Sen blev de en evig väntan på ElinK. Å de visade sig att deras bil hade gått sönder så dom hade fått fixa en ny. Men tillstut kom de i sluten i en röd bil, poche(stavning?) om ja inte minns fel.
sen blev de hemmgång.


snodde dem från matildas blogg:] ( http://itslogic.blogg.se/ )

Sen idag har varit en slappardag. Hade på mig pyamas till 5 nån gång, hihi:];) Men jag fick mig en regäl sovmorgon och låg å läsa å gjorde ingenting, hur skönt som hellst!=D Sen for ja till sanna å vi for vidare å sola solarium. Det var min första gång å ja tror ändå jag vart litelite brun i alla fall. Sen for vi å köpte isglass som vi åt ute i kylan. 

Imorgon äre skolanslutning=D!! Å ja vet inte vad klassen har tänkt men nått kul blire nog. Och om nån undrar eller inte har fattat så blir alkoholfritt för mig!! förstår inte varför alla ska fråga de hala tiden. Jag ser inge fel i alla inte dricka!
Men så äre i alla fall. Å kläder blir lite inproviserat. Vet va ja ska ha för linne å skor men resten får ja komma på imorgon, så de blir en överaskning. Blir absolut inge märkvärdigt. Mne Stin aha lova att hjälpa mig locka håret den här gången så det inte ska hända några olyckor, så de blir nog bra i alla fall. Tack syrran!
Nej men nu måsta ja sova om ja ska ta mig upp imorgon, dröm sött!

.

Har varit duktig idag! jätte duktig! Har städat hela mitt rum, grundligt, under alla skrymslän och vrår jag kunde komma på (men har säkert missat nått ändå:]). Det behövdes, var nästan en hälsofara att vistas där inne;) hihi, hur gick det så långt elin? humm..;) jag har blivit så lat på sista tiden. Vet inte varför. Men jag ska försöka bättra mig. sen har jag tvättat ungefär hälften av mina kläder idag. Och det var de kläder som av någon andledning låg utanför garderoben. Haha! Så det tog typ hela dan, vart runt 4 fulla maskiner (fanns lita tvätt i tvättstugan å, så allt va int mitt, men nästan:]). sen har jag tagit mig i kragen (pappa hjälpe lite med;)) och varit ute å sprungit:D  Så nu kan ja vara stolt över mig skälv. Men då har jag i å för sig inte pluggat till det avgörande matteprovet imorgon:S  Mindre bra:S:S:S 

   


(L)

kännslan i bilden..

lat och onyttig...skärpning elin!













men de ä ju så gott å bekvänt:]


snart kan jag släppa skolan helt, men inte än..

Röstade idag. Hoppas att alla andra, som får, gjorde desamma! Har ju blivit peppad av min samhällslärare som inte är rädd att säga vad han tycker om de som inte röstar. Å jag håller med honom, i mindre hårda ord dock;) haha. Han är grymt duktig lärare i alla fall, synd att vi inte kommer ha han så mycket mer.
Det verkar vara en trend bland våra lärare, alla de bra verkar försvinna. Kommer tillexempel sakna Marit, hon är en frisk fläckt bland alla "vanliga lärare";) Inte för att våra andra andra lärare är dåliga, men de som haft Marit fattar.

Jag har gjort klart det mästa skoljobbet(under stress:S) men har fortfarande kvar en ganska stor bit.
Förra veckan hade ja mattenationella på torsdagen, så jag satte allt krut på de! å på kvällen så slocknade ja snabbt så ja hann inte börga på idrottsuppgiften osm jag hde till på fredag:S Så när ja komm hem på fredag så satte ja mig me de. Mne det var en stor uppgift och det gick segt så ja blev klar kl5 på morgonen:S den skulle ha varit inne senast 0.00, men hon hann ju ändå inte läsa nått innan dagen efter så de gjorde nog inget. Men jag var inte så pigg dagen efter;)
Och i torsdags satt ja till 4 på natten med näringsläran. Stängde av datorn vid tre å tänkte att ja va klar, men så fort ja lagt mig så komme ja på att ja hade glömt hela diskussionsdelen:S så det blev skrivet för hand -med det kom in i tid i alla fall;)! Men f'*n va trött ja va på fredagen!!;):] Dålig planering Elin!!!! Sen vart ja idag klar med psykologin som skulle ha varit inne i fredags, men jag hade redan fått mitt betyg så förhoppningsvis gör det inte så mycket:]
Men tråkit nog så har jag mer. Har nämligen prov nu på tisdag:O Det är nämligen så att jag hade gjort bra ifrån mig på mattenationella och fick precis VG, inte förr att ja inte är jätteglad(det vet de som hörde mitt lilla tysta skrik när ja fick veta:];)), men eftersom jag fått G på allt annat så ska jag få göra ett prov på tisdag å se om jag får VG eller G:S ganska skrämmande att det hänger på ett prov:O

Sen har jag väldigt lite skola i veckan. Ledig måndag. Tisdag sjunga i kören på ettornas avslutning, matteprov och idrott. Onsdag ledig och Torsdag avslutning. Men ska gå på stan, va me kommpisar och fördriva tiden med att kanske ta mig ut och springa för ovanlighetens skull;):] Hoppas att det blir bar väder bara, men det ser ju inte ut så:S


dessutom Grattis till Linnea som fyller 18 stora år idag!:D   
och grattis i förskott till ElinK som fyller 19 imorgon och tar studenten i veckan:D
gud va stora vi håller på att bli, nästan skrämmande.

RSS 2.0