kortmengott

jag lovar jag ska inte ens nämna hur länge sen det var jag skrev:]! men pinsamt äre(a) hahaha

Har en hektisk vecka, eller snarare 2 veckor, framför mig:S Har tio uppgifter som den senaste ska in vecka 23:( orkar inte!! Men jag prioriterar och ska sikta på att få G i matteB nationella nu på torsdag i alla fall;)

Annars så har det hänt jättemke för att fatta mig kort och så tillägger jag att jag ääälskar att det börjar luckta sommar å grönt! Speciellt häggen!!
haha(a) sov gott nu ska jag sussa, kram
(L)

GREEK(L)

ville sova imorse men mamma väckte mig trots lappen med hot på dörren

Haha SÖT eller vad?!!! hittade lite gammla bilder, å min kussefin är bara gulligast!


Hade jättetrevligt igår! Först så var det en tidig morgon då familjen Larsson kom å hemta mig innan vi for till Umeå där jag och Matlida gick på stan. Hittade ett par svarta cheap monday jeans, å matilda en jättefin kofta som såg råmysig ut. Vi åt lunch på subway eftersom vi båda blev helt slut på energi där ett tag. Sen när vi komm hem så fick jag äta middag hos Larssons=D det var surströmming och jag tror typ jag åt mäst:] Men det var så himmla gott(a)
På kvällen så kom Erik och ElinK och vi for till Albatross för att hyra film, men det blev bara godis till slut. Därefter så for vi till Erik och spelade Guitar Hero World Tour(tror jag det hette) jag var i alla fall jättedålig med det var kul ändå och tillslut så var alla så trötta att vi höll på att somna på fläcken. Haha;) Måset göras oftare! Vi saknade dock Linnea

SEN HAR JAG FÅTT SVAR PÅ MINA SOMMARJOBBSFÖRSÖK=D Fick tre svar om att jag skulle ringa så jag ska gör de imorgon! Men bara att jag ska ringa tycker jag låter possetivt=D=D Jag kanske inte är dödsdömd trots allt!!! jeppei=D

Annars så har veckan varit lite jobbig, med prov å redovisningar(som inte att gick nå vidare, endel rent piss;S). Och jag tror att den här veckan bara kommer bli en uns bättre:S Men de är bara att härda ut! Hoppas dock på lite glädje från andra håll;)


bilderna från LONDON (ej i ordning)


Ellen ville å vara med å tränaHär blev det Italienskt, mumms!

Buckingham palaseBuckingham palase i bakrundenParkerna=supermysiga
demostration breve BigBenparalemnt house
Sofia försöker sig på en hjulning;)Sofia vill inte visa att hon är turisttummen upp för skoköpet! 
Uppe i londonEye><<

Paus med törstsläckande
Kinesiskt, mumms. Men bara enligt vissa verkar det som;)  
Camden market>><<
Starbuks<3
Sommarkänslan går inte att ta miste på>>
<<
Umeå busstation

,



hihi orkade inte me plugget:] Javet, dåligt! men jag ska.. snart.. om en stund.. (a)

snart slut på helgen

Trevligt trotts småsjuk! -har varit temat under några dagar för mig. Hade förståss varit ännu bättre om jag varit tipp topp, men förkylningen ville inte vänta.
Valborgs spenderades me närmaste vännerna å vi hade de så trevligt, som vanligt! vi grillade gott(speciellt halloumin enligt mig å matilda;)), vi gick till brasan i ursviken, men den var typ obefintlig så vi stannade å tittade på fyrverkerierna å sen gick vi tillbaka till Matilda. Där grillade vi marsmallows å spelade spel. Trevligt trevligt! å jag tycker att jag borde få en liten eloge för att jag orkade, som hade stannat hemma från skolan å inte mådde så bra. Men är så glad att jag for ändå!:D 
Lördagen hände de mke. Jag har ju inte fått något sommarjobb så mamma å pappa har gått me på att ge mig å stina timmlön när vi hjälper till med målingen av huset. och igår så tvättade vi hela huset med nått grejjs och jag damsög även alla springor i altanen med grovisen(det tog sin tid:S). Så hela dan så gjorde man något.  
sen på kvällen så hade ja även lagfest. Då vi först åt på Tatung å sen for vidare till Emma. Det blev hela tiden avfall av personer så vi var bara 7 kvar tillslut, men det var riktigt kul. Måste göras om!
Nu är det bara att peppa till rullstolsinnebandyn på tisadag!=D

idag var menad att bli pluggdag. men jag vaknade(blev väckt) kl 1, å sen har jag inte kommit igång. Dåligt elin! men Även om jag har sjukt mke (andledning att jag skutigt upp det(a))  , så orkar jag inte börja. Så det kommer gå piss för mig:S Men ska göra ett till försök att sätta igång när jag har skrivit klart det här;) 

tjingeling
 

RSS 2.0