deppad -ska glömma 24/3 snarast

Sitter på skolan å har inget att göra eftersom jag var så duktig igår och blev klar med Människa socialt & kulturelt.
Har inte orkat skriva för har haft ett par jävliga dagar. Sånna där som man vill glömma fort och aldrig ha! Så har mest deppat och kämpat mot tröstätandet;]
Jag fick nämligen mitt första IG någonsin på något som betyder mer än en glömt läxförhör i franska. Jag fick Icke Godkänt på mitt körkortsteoriprov:(:(:'( å jag mådde verkligen inte bra efteråt. Har seriöst droppat i IQ sen jag blev blondare;P;S Men hela den dan var bara skit! Då jag först vaknade tidigt för att jag var så nervös, sen visade det sig att vi hade rörmokare hemma så vi hade inget vatten:O kattastrof!!! så jag fick gå ner till mormor och morfar för att ducha..  
Så jag var depprimerad (jag skojjar inte) i nån dag nu. men idag känns det lite bättre då jag har ansträngt mig för att förtränga det. Så jag har skrattat idag. Men jag har så himmla fina klasskamrater som bryr sig, så jag är på rätt ställe!

Nu har jag i alla fall snart matte, å sen blire filosofi. Efter det ska jag hem å göra ingenting, så jag antar att det blir välbehövligt plugg, som jag inte ser fram emot! Men högen med "att göra" börjar växa i skrämmande takt:S

puss&karm

22 Mars

Som jag redan viste inna jag for så shoppade jag mer än jag skulle i Pite!;S Men det kändes lite bättre då syrran var ännu värre;P
Det blev bl.a två toppar som ja å stina delade på (en svart tubtopp med nå grejs fram och en marinblå baströja med knappar framtill) Å så denhär↓ som jag inte är säker på att jag ser bra ut i, menmen de blev den endå.
 å en väska som såg ut såhär
Men de var bara från H&M. Sen köpte jag en myströjja från Vila som jag ääälskar, men som ingen annan i min familj tyckte jag skulle köpa. Dom trodde tydligen att jag aldrig skulle ha tillfälle att ha den. Men jag trottsade å köpte endå för även om jag ser större ut än ja ä så var den bara så fin enligt mig. Så jag får väll se va alla andra tycker om jag vågar ha den på skolan.  
Stina köpte förutom tröjjorna me mig, nån t-shirt, två jackor (en skinn från cubus å en dyring), fotbollsskor å så en skolavslutningsklänning från Vila↓


Men nog med min fjortissida! 
jag kan även tillägga att jag övningskörde hela vägen, fram & tillbax! Det var ganska jobbigt å ja fick lite kramp i foten å satt å spände mig för ingen andledninga alls;S Men jag har då blivit bättre så förhoppningsvis klarar ja uppkörningen:S 
men då var de ju dedär me teorin (som kommer nu innom några få dar:S laaagom nervös:S!). Vågar knappt ta upp boken för att jag är rädd att inte kunna det. Ganska så knäppt, å inte minst idiotiskt, men så äre. Men ska skärpa mig å ta tag i saken!

matchen mot Thoren idag gick väll sådär. Jag kände inte att ja spelade så jättebra. Men vi förlora med 3-2, å de va enligt mig inte rättvist. Vi kämpade å förkänade oavgjort. Men vinna, skulle ju va kul, men de var lite bättre än oss ändå. Men de kändes tråkit attt de var sista matchen för sesongen:( Kommer sakna innebandy nå så enormt!!!! varför har man inte de på vintern? Dumt enligt mig!

Å för att jag försöker älska mig skälv
-lite egobilder

 
Gonatt å sov gott!

fredag snart lördag

HAhaha vad jag har blivit slö på att skriva. Har aldrig varit bra på det, men sista tiden har jag verkligen bara skitit i de. Jag skulle då inte orka titta på den här bloggen;P! Den här gången ska jag inte heller ge nått löfte av att jag ska bättra mig, för jag kommer ändå inte göra de. Det händer helt enkelt inget intressant i mitt liv (som jag kan berätta här i alla fall;)).
Men under det här skrivuppehållet så har det väll hänt litegrann.
Jag har haft frilusdag med klassen (grillning å film), gick väll sådär då man STANK rök hela dan, lätt stukade handen då man var dum nog att åka i den stenhårda backen (men kul vare;);]), å en film som inte ville. Så vi var några som gick hem till johanna H å såg den hos henne. TheQuiet hette den å var lite obehagligt och knasig på samma gång, men det gick an.
Jag har också hunnit me halken. Det var skitskojj! särskilt den där bilen som man for upp och ner i;]=D Å så att få sladda♥ å att man inte hade nån vuxen i bilen. Utan han satt i ett torn å prata me oss via walkitalki(eller va de nu het). Därimot gick de inge bra för mig att köra på vägen hem (min tredjedel) det blev hackigt å dåligt. Jag har väldig lust att skylla på bilen, men vet att jag var dålig;S 
Å dan efter de så hade vi "Livsviktiga relationer" på E-fyran. Var helt okej! Å idag har varit en helt vanlig dag. 
Jag har kanske utelämnat endel, men det är för att jag inte vet vem som läser;)  -Nu blev ni väll nyfikna va?;) 
Joo.. å så har jag gjort slingor. Ljusa. Å det blev verkligen LJUST! och mycket av det ljusa:S Gillar de inte! men försöker vänja mig. Men jag undvek som speglar i några dagar efter:S;P

Sen imorgon så ska jag Till Piteå med familjen. Kände egentligen inte för det men det verkade behövas en familjedag, å mamma blev glad. Så nu måste jag bara kämpa för att inte shoppa upp pengarna jag försöker spara för att shoppa upp i London;) Som förövrigt kommer närmare å närmare nu. -Längtar btw så jag spricker!
Å på söndag äre match i Umeå:) Sista för sesongen, så jag ska ha skitkul då spela! Hatar att innebandyn bara försvinner på sommaren -de suger. Hoppas vi tränar ett bar atg till även om vi inte har nå fler matcher. men jag kan ju gissa att vi inte kommer vara så många på träningarna då:(:S  

jag idag med mitt nya ljusa hårsvall(har fortfarande inte vant mig)

men nu ska jag ligga i sägen, se på tv å slöa ett tag till innan jag somnar.
sovgott, tjing:)

uttråkad

The Hills för hela slanten just nu, fast hade hellre velat göra nått annat. Har skoljobb (som vanligt) som jag borde ta tag i, men orkar inte, eller snarare känner inte för det:](a) Så jag får hellt enkelt stressa med dom sen;P  
Vill hitta på nått!
känner mig lite smått ensam och instängd:];) Så hör av dig om du känner för det!



 


skittrist är ett snällt ord

AAAAAAHHHHHHHHHHHHHhhhh arg blir man! Skulle ha spelat match me juniorerna idag mot IBK (Andersson skulle få stryk;)) Men först får vi stå i kylan i en timme och 20 minuter (mellan 12 och 13:20) för att nån ska komma och öppna upp innebandyhallen å sen (20 min efter matchen skulle ha börgat) kommer sicuritas och ska öppna, det krånglar såklart, men tillslut går det. Men då är matchen instäld för att sperarna till andra matchen har redan börgat anlända och vi skulle inte ha hunnit spela innan deras match. 
:C skit är ett lindrigt ord just nu!
Tur för mig är i alla fall att jag her en med damlaget imorgon så jag får i alla fall spela i helgen. men jag hade sett fram imot den här matchen, å jag vet ju inte om dom vill att jag ska spela sen (den ska flyttas till annat datum).
Dessutom så hade jag ju kunnat sova å hitta på nått istället för att stå och förfrysa tårna. Men det posetiva var att jag i alla fall fick övningsköra.

Nån som vill hitta på nått, hör av er!
kram på er

nu var det torsdag igen..

..å en hel vecka sen jag skrev. Skammligt elin!
Har varit en okej vecka, en vanlig vecka. Å en vanlig vecka har sina toppar å dalar. Den här har definitivt haft båda! 
Den stora dalen var mellan söndag och måndag:S satt från 12 på dan till 3 på natten med mitt jävla arbete och redovisning på alternativmedicin/helsopedagogik som jag hade sista timmen måndag. Det gick inte riktigt som jag ville hela tiden så det tog ett tag kan man lungt säga +att jag inte alls vart nöjd med redivisningen, som skulle vara 20min men som tog mig 40:] Kanske låter som om det skulle ha gått åt det andra hållet, men då känner man inte mig. Men även om det tog så lång tid så kände jag at jag inte fick fram saker rätt, och det var frustrerande! Men det är bortgjort och jag ska släppa det å inte tänka bak! 
det att jag satt uppe till 3 å inte kunde somna till halv4 så skulle jag dessuton upp för att ha körlektion 7:20:S Så veckarn ringde vid halv6, men jag snozade i en halvtimme å fick jättebråtton i slutet (typiskt elin!)
Sen hade ja å på topp av det 6 lektioner(slutade 4)! å efter det var det bara att knalla upp till musikskolan för en sånglektion. När jag Ääntligen skulle hem så missade jag först bussen å fick sitta i kylan i en halvtimme som grädde på det stora bärget av elände så upptäcker jag att jag glömt busskortet(körde bil till körlektionen, me pappa)... deppad jag var när jag komme hem!!!! å så skulle jag ha haft 1 och½ h träning på det men jag var i gråttilstånd och valde att inte vara en börda och irritation för mina lagkompisar med mitt nu gnälliga och griniga humör. 

Men jag har haft toppar också som sagt så jag har överlevt;). Men idag är jag på depphumör igen!:( 
Vaknade imorse med ett rött öga som det runnit gägga ur hela natten:S:S:S inte trevligt! Skolsköterskan sa att det var nått viris/infektion som skulle försvinna av sig skälv eftersom ögats naturliga vättska skulle vara bakteriedödande eller nått. Så jag fick i princip rekomendationen att gråta! 
Men det bar med dasgen var att vi hade bara en lektion eftersom de andra blev instäld. Jippiie! Så jag å Sofia var lite slössaktiga å hungriga så vi åt lunchbufe på lilla kina. Smaskigt! å jag kan verkligen äta när jag vill:O hihi, men jag tar det som något bra.  vI vart då jättemätta;) 
Men när jag komme hen vart det som väntat (jag känner mig skälv mer än jag vill ibland) att jag såg på tv istället för att plugg atill psykologiprovet jag har IMORGON. Jag har inte ens tittat på det och klockan är snart 8:O  men det kändes så oootroligt jobbigt(a) Men jag har inte tittat på det förut heller så jag måste ta mig i kragen snart:]

Så här såg det ut hos oss för några dagar sen. Vårt altantak bestände sig för att skaka av sig all snö!

men pappa var tapper och skottade bort det som möjligtvis skulle kunna trycka in rutorna

åhh jag höll på att glömma. jag har gjort klart alla körkortsfaserna (fast typ två veckor senare än jag borde:]). så förhoppningsvis hinner jag boka ett prov innan april.

torsdag, eller, joo vist är det de?

det där utrycket - om du vill ha något gjort, ge det till nån som har mycket att göra. hahaha det gäller inte mig;P jag har en massa jag borde göra, men jag bara hittar på ursäkter att inte göra dom:] Jag måste göra alla faser till körkortsteorin(för att få boka provet, vilket skulle behövas göras nu), jag har en stor redovisning på måndag som inte är klar å en del prov som jag skulle bahöva träna till. Men jag orkar inte!! jag är trött å lite smågrinig(förlåt mamma) å skulle hällst sova hela tiden:] Sen fastnar jag faramför de mest dåliga tvserierna HAHA. Men det tar så himml alång tid mellan tanken att stänga av tvn och faktiskt göra det, att det börjat ett nytt program å då måste jag börga om igen;P HAHA jag är som lite patetisk:] 

annars så har jag hunnit med att ha körlektion idag, det gick piiiiiss:S eller ganska piss i alla fall. Men snart så kanske jag får köra själv(A)
Sen så ska jag ta å kolla med gänget om vi sak ata å vara lite barnsliga såhär på lovet å ta en sväng till pulkabacken. verkade som om idag skulle vara en bra dag, men vädret var ju inte det bästa.

nu ska jag försöka ta tag i något, eller tänka en hel dag(igan) på att ta tag i något:];P tjing 

Söndag

Morgonen började dåligt, med en snöslunga som kördes utanför mitt fönster, en syster som hade fått för sig att skotta altanen bradvid mitt rum just när jag försökte sova och en pappa som körde en himmla massa maskiner. Maskinerna kan jag förstå eftersom han inte har så mycket tid till att göra om badrummet, men de andra kunde väll ha väntat nån timme kan man tycka!
Men i alla fall så bar det av till robban å hälsa på farmor, Jag körde hela vägen dit å hem. (lite nervöst i mörkret på hemvägen, men alla i bilen lever då än så;))
Först stannade vi i stugen och kollade läget där ett litet tag. Det var länge sen jag var där nu (sen vi stängde vattnet i höstan) å jag måste säga at man saknar stället! Jag älskar det där å längtar till sommaren( åhoppas att sommarjobbet inte tar för mycket tid), å så till påsk då jag trotts london kommar at hinna vara där några dar så vi hinner göra våra årliga isvaksbad. Tror inte att jag skulle kunna vara utan dom! En så jävulskt härlig kännsla när man kliver upp. Men dock bör det tilläggas att vi ju badar bastu innan. 
bilder från stugan idag(taget med mobben)..



Väl hoss farmor♥ så fick vi Super god mat, hon kan verkligen dedär. Det var kött och ungspotatis med morötter och nått annat gott jag inte minns namnet på just nu.
Sen ringde min farbror och snabbt gick det innan han å en av kusinerna(de andra 3 vet ja int vars de var) hade kommit dit. Å rycktet spred sig snabbt så snart var även min andra frabror där me två till kussefiner. De kom dit lagon till fikat å det blev livat i farmors lägenhet. Själv satt jag med de vuxna å pratade vid matbordet medan kusinerna rev resten av stället.
Jag tycker det är trevligt at lyssna på deras diskusioner. Speciellt Erik kan verkligen diskutera med bra argument. Han är vad man skulle kalla "världsvan" och har varit med om mycket som är väldigt underhållande att lyssna på. Överlag så har de tre bröderna Strandberg  mycket att prata om så det blir sällan tråkigt.




Sen har jag haft ont ett knä hela dan:S mitt sår har varat en hel del, å jag kände mig som en gammling  med dåliga leder som jag gick stundvis av dan. 


sen här kommer dom där bowlingbilderna jag sa att jag skulle lägga upp igår. 

pussåkram
sovgott

trevligt värre

Idag så har jag å vännerna (MLA, Kelin och Linnea) bowlat discobowling;) skitskojj å de va ett tag sen kan man ju lungt säga. Sen så ska vi ju inte nämna att jag komm sist så vi skippar den biten å berättar istället att Kelin gjorde 5 strikar på en serie, 3 efter varann!:O Så hon vann ganska så överlägsett. 
Sen for vi till kelin ett tag medans vi väntade på att bussen skulle komma. Å efter det så for ja MLA å Linnea till Linnea å såg dumpad. Skojjsigt de me, vi hade poppcorn å allt;D 
Tog lite dåliga bilder under bowlingen som kanske kommer upp snart om jag orkar, men nu så sak jag gå å lägga mig så vi tar det en annan gång.   

Jag har också hunnit med att spela match med juniorerna idag. Det blen 6-3 mot Boliden å jag kan stolt säga att jag gjorde hela 3 mål. Duktigt elin. Ganska snygga var dom å:] Tror även att jag gjorde nån assist, men är inte 100. hihi. Kul var dte i alla fall!! 
Sen blir mina knän bara snyggare å snygggare. De är blåmärken å de ä brännsår(efter man har skarpat i backen ett antal ggr), Nu hade jag även sånt flyt(int!) att jag även hann rammla innan match å fick mig ett litet extra jack i knät. Vi håller nåmligen på att göra om toan så de hade tagit bort mattan i hallen, så där var tokhalt! Å jag hade lite brottom å vips så flög jag upp i luften å så vart den några dunkar(slog nämligen i knäet först i dörrkarmen, sen i vägguttaget där det satt ett jättestort uttag å sen ner i golvet). det gjorde ganska så ont, å så var det typ 5 min innan vi skulle till match:S men det gick ju bra hur som hällst.

Imorgon så blire till artt fara till farmor♥ i robban:d de var ett tag sen så de ska bli roligt att träffa henne! å på måndag ser det ut som om det blir stan me vännerna.

kramåsovgott
ps:grattis på namsdagen på mig (heter maria i mellennamn)
fast när jag nu ser på klockan så är det ji å för sig inte lördag längre:]

RSS 2.0