Happy birthday to you

Grattis mamma på födelsedagen -Älskar dig!!!
hoppas du får en toppen dag i Haparanda:D! ..och får shoppa mke;):*

Trästock

Har jobbat idag till halv 10. Sen dirr till Trästock för att hinna se lite av Moneybrother(stavning? orkar inte kolla och är trött) och sen till the main event -Rena Rama♥. Som var tillåme bättre än ifjol. kanske för att jag nu har lyssnat sönder deras skiva och kan allt utantill och uppskattade mer, hade längtat mer osv. Stod längst fram och försökte få några hyfsade bilder, men jag är ganska säker på att ja misslyckades:/ fast får kolla senare. De var hur som hällst jätte bra och jag fösökte spela in alla de låtar som inte finns med på skivan på mobilen så att jag kan lyssna lite.
Han träffa Annika (ända från Ö-vik) tvärt också, kul, va länge sen=)
Nu MÅSTE ja sova, för jag börjar 6,45 imorgon.

ni får ursäkta pessismisten..

Nu är det såhär att jag hatar härmed(på obestämd tid, kan känna annorlunda imorgon vem vet) datorer, mobiler och andra mekaniska tillhyggen som man kan kommunisera med. 



lIvet känns tungt.

Fast imorgon blir kul!!!:D
 

kort innan batteriet tar slut..

Ledsen. När jag kom hem från Stockholm igår så vart jag inte på bra humör. (vi stannade i stugan vid 5 på natten och sov där, sen fortsatte jag på morgonen till Skell då jag började jobba 2.) Vi hade fått studentkattalogen och DET ÄR INTE MÖJLIGT MEN JAG ÄR FaN DEN ENDA I HELA KATTALOGEN SOM BLUNDAR:o Jag blir så jävla förbannad. Har aldrig haft tur med skolkort. Den ännda gången jag blev nöjd med ett skolkort så skulle de självklart skita sig ändå! Vi fick först ett (de som jag för en gångs skull blev nöjd med) men då var det en annonym person som skulle räcka ut tungan och tro nått så de bytte kort till ett då jag blunde istället -J**** S***!!!

Har sovit lite inatt. typ 3 h. Så har varit väldigt trött idag. 
Detta bottnar i konstiga sovvanor som påbörjades när vi bilade ner under fredagnatt till s-holm. 
Allt blev förskjutet, dyngsryttmen fans typ inte, obefintlig. Sen har mina fötter tagit stryck. Haft ständigt mer eller mindre ont. Ändå har jag typ haft bekväma skor. Lät till och med bli att andvända de nya skorna (alla fyra par) trotts att de tittade med valpögon mot mig.     
Mer om min shopping sen.. ska till å me räkna ut de skrämmande siffrorna för helgens kul. kan bli intresant:S   

imorgon natt bär det av.

Goda nyheter. Mina toppar klarade sig utan större skador trotts den svåra prövning de utsattes för. Kanske försvann lite av kavliten, lite längd (nån ml/cm) och lite lyster men annars så mår de bra.

Toppendag på jobbet, lungt och stilla flöt den på. Pepparpeppartaiträ, Hoppas på en liknande morgon. Kanske var det för att hälften av personalen var på ett strålande humör -semester var det som vankades. Lyckos dem. Men lite sympati fick man. Men jag kunde inte ge mig för sura miner -ska ju på minisemester. Har packat idag efter jobbet, packat aldelens för mke kläder som alltid. Kan inte hjälpa de, jag måste få välja efter den dagens humör, och man vill ju inte känna sig ful bara för att det var det ända rena man hade kvar. Jag ä lite av min egen sort, men jag funkar bäst så!



hittade ingen bra nylig bild. så det blev den här. Bara för att jag måste skynda mig om jag ska hinna få någon sömn (börjar 7).
..Är från slutveckorna på gymnasiet, när JohannaH provsminkade mig.


Sovgott

Har spenderat mina två lediga dagar på det ända stället som kan blåsa(!) bort min stress






Nästa helg är det Huvudstaden som gäller och jag längtar! Speciellt då mina tre just nu favorit toppar just i denna stund blir förstörda i tvättmaskinen i en tvätt som de inte skulle ha varit i. Ljus/vit 30' tvätt i en mörk 40' är inte bra!!! -jag sörjer och hoppas innerligt att jag har fel. Men då jag har letat i HELA huset redan utan resultat så är ända möjliga alternativet detta tragiska.  Så lite shopping blir nog inte fel.

mimsimu

sjukt trött är jag nu. Hade en jätte trevlig förmiddag med Matahulda på stadsfesten pre-musik. Regnade ifs, men de blev lite kuligt shoppande(jag har just nu örhänge-armbansmani(A)), Langosätande med HELA ansiktet för min del -Mumsigt värre! Nu har jag då fått gå på stadsfesten liiite i alla fall.

annars så var jag som halvborta på jobbet idag. Inte bra:/ Hade pre-ont, men inte ens en ipren hjälpte mot den där obehagliga kännslan. Sen så var jag hela tiden medveten om att mina klsskompisar hade fest och skulle på stadsfesten utan mig:/ Hade nästan tänkt svinga förbi efter jobbet men var så trött och de skulle förmodligen snart in så jag for hem med deppat humör. 
Här är huset tomt! Bara jag hemma. Stina är på stadsfesten och föräldrarna njuter av havet ute i stugan och har fester med sina vänner på annat håll. Sen är det tomt i kylskåpet och skafferiet också, så jag kan inte hitta nått att småäta som kändes gott. Måste handla. Men när ska jag ha tid med de? Imorgon äre 6.45-16 sen planer med matilda.   


Har inga bilder på den här datorn, därför blir de inga roliga inlägg. Sorry.. 
kramar

liten mini update

Har varit ute och sprungit. Jobbigt vare. Men nu är jag lite stolt över mig själv. 
De är allt jag har gjort på denna lediga dag. Har tråkigt.  

typiskt

upp täckte till min fasa att GREEK hade börjats sända igår kl 17.05. NEEEJJJ för det går ingen repris:( Så nu är jag lite små ledsen! Hade ju längtat. Satans datauppehåll!

haft datauppehåll på alla sätt och vis, fast det inte var meningen, bara blev så

Extremt dålig uppdatering, ja vet! 
Har varit i stugen i helgen under kanske min längsta ledighet i sommar i sträck -4 dagar:0 :D fint väder första dagen, åt suring och mådde bra. Med undentag av lite omoget vuvenprat som gjorde mig snudd på rasande. Annars så har det varit blåsigt värre. Men jag har fått läsa och ta det lungt så jag klagar de sista jag gör. 
Älaskar stugan!!! Älskar Noret!!! Älskar havet!!
Nu ska jag ta en dag HELT för mig skälv. Mamma å stina är kvar i stugan, pappa jobbar den stckarn. Så jag ska läsa slut boken, se filmer jag inte hunnit se, gå ut å gå i skogen osv. Må gott!
Imorgan blir de tillbaka till jobbet kl1400 till 21,30 men de ska nog gå finnenmang hoppas ja. Jobbar fastivalen, men kanske kan klämma in lite endå, ska trixa lite.

RSS 2.0