jag älskar känslan av att sväva på små orangea varma trygga moln

att fara hem i helgen var oerhört behövligt! Har njutit verenda minut. Steg upp i tid för att inte missa så mycket av dessa få dagar. Hösten är så vacker (för att låta döende) hemma på sandgärdsägen och jag har en ny förälskelse i färgen orange för tillfället. Kanske för att det numer förknippas med de nya gardinerna vid matbordet hemma som passar så bra ihop med de äkta prydnadspumporna som omringar ett orange/brunt ljus på ett sånt där sporadiskt vis mitt på bordet. Eller den nya knall-orangea filten som hänger över soffkanten. Det osar av hemkänsla!  
·Har hunnit spendera tid med min finfina familj som jag saknar så mycket. Ja jag menar även dig stina! saknar dig jue, även om det inte kommer som ord ur munnen, jag jag hoppas du förstår det endå.
Och jag vill bara påpeka hur himmla nöjd och glad jag är över min ring. Fick ju skellefteringen (den smala) av syster i studentpresent, men efter lite strul (dåligt av Smycka!! fd guldfynd) så fick jag ringen nu i helgen. ÄÄÄlskar den!! och den kommer sitta på härifrån och nu!
·Sen har jag hunnit träffa mormor och morfar -de är såå gulliga. Synd att man ska börja upskatta saker först när man inte har samma tillgång till dom. Men klycher är ju klycher av en anledning antar jag. Haha sen har jag fått lite träningsvärk i magen sen jag var där, då deras hus mer och mer liknar ett gym -jag är sååå stolt över dom!! 
·Matilda har jag också hunnit träffa. Hur kul som hällst! och vi fick prata av oss som vi så behövligt behövde. Alltid lika trevligt och okonstelerat=) synd att det känns som om vi har så många mil emellen oss nu. Men det blir till att hinna nått tillfälle att komma och hälsa på varandras nya liv.  

Ps. om någon såg en konstig figur som liknade en luffare komma gående med en överslastad cykel, mycket att bära, och såg ut att ha lite problem i umeå söndag vid midnatt -så var det jag!



Dagen har bestått av föreläsningar. Bla. vår första på engelska -familjecentrerad omvårdnad (family nursing). Sen har jag handlat för första gången sen mamma å pappa var här å hälsa på. Så ja jag har klarat mig på den mängden mat i ca 2 veckor. Men jag har då INTE rört mig i vikt, så jag håller inte på att svälta -jag lovar
Sen har jag ansträngt mig för att plugga ikväll. Har seminarium på torsdag och jag har fortfarande inte riktiogt kommit underfund med vad det är vi riktigt ska säga och kunna. Gulp! har snart läst ut min skönliterära bok, som förövrigt är JÄTTEBRA! Zebraflickan heter den och är helt klart läsvärd!! Hadlar om självdestruktivitet och rekomenderas högtidligt (ordet "starkt" lät som så.. uttjatat just efter föregående ord) av mig!
Men jag har kvar att läsa omvårdnadsmodellen (19 sidor text på datorn) som vi ska koppla denna skönlitterära bok till. Så mket vet jag enligt hörsägen, men nu blir utmaningen att hitta alla dessa instruktioner någonstanns i Cambros labyrinter. Lycka till till mig. Sen ska vi ha skrivit nått också. Typiskt att det inte funkar som på gymnasiet, är det något jag kan prata flummit om i sinne så är det en bra bok!

Sen imorgon ser dagen ut mket likt den idag. Föreläsningar efterföljt av hårt plugg -ännu hårdare än idag skulle vara opptimalt.
För på onsdag blire å se innebandy Holmsund-Täfteå. Och det kan mycket väl vara just ett av de här lagen som blir mitt nästa lag. Rebecca spelar i Holmsund och Fanny i Täfteå (vanligtvis, då hon är skadad just nu) och jag ska iaf ta mig på nån träning och porovspela bara för kul och för att jag spricker om jag inte får spela innebandy snart. fast hur det än blir så kommer det aldrig att bli lika och samma utan min kjedjekompanjon. Kommer verkligen sakna att spela innebandy med dig!! Men vem vet, allt kanske löser sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0